Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός, ζωντανά από την 4Ε

Ο Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός 4Ε φέρνει και φέτος στα σπίτια μας ολόκληρη την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ το Μέγα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι. Στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μέσω διαδικτύου (www.tv4e.gr).

Ευχές Πάσχα από τον Μουσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ευρωπού

Ο Άθλος Κιλκίς με 24 συμμετοχές και 10 μετάλλια στο δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 31/3 και 1/4 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 2o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου. 

Ευχές Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανού


"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κική της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς"

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς εκδήλωση προς τιμή ενός κορυφαίου ανθρώπου και σημαντικής προσωπικότητας του Κιλκίς, της Κικής Παπαδοπούλου-Πάγκου.

Δράση για την διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων ύψους 38 εκατ. ευρώ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, συμβάλλοντας στην διατήρηση και ενίσχυση της βιοποικιλότητας στον τομέα της ζωικής παραγωγής εξέδωσε την υπ. αριθμ. 401/48520/02.4.2018 Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄/1226/02.4.2018) «Καθορισμός πλαισίου εφαρμογής της Δράσης 10.1.09 “Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων”, του Υπομέτρου 10.1 «ενίσχυση για γεωργοπεριβαλλοντικές και κλιματικές υποχρεώσεις», του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του ΠΑΑ 2014-2020». 

Επιστολή Δημάρχου Παιονίας προς Πρόεδρο ΤΑΙΠΕΔ για την ΠΑΘΕ και τα διόδια

Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.) κ. Άρη Ξενόφο με θέμα την κατασκευή του τμήματος της ΠΑΘΕ από τα Μάλγαρα μέχρι το Πολύκαστρο αλλά και το θέμα των διοδίων.

Εγκύκλιος Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου για το Άγιον Πάσχα

Προς τον ευλαβή κλήρο και λαό της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου και τους απανταχού ευρισκομένους Κιλκισιώτες
Υπογράφει ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου
Εμμανουήλ
"Αγαπητοί μου αδελφοί, τέκνα εκ Κυρίω αγαπητά.
Μέσα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητος, μέσα στην εποχή, που δυστυχώς οι κλαγγιές των όπλων,

Ευχές Πάσχα από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ευχές Πάσχα από την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος


Μέτρα βιοπροφύλαξης εισόδου ασθενειών σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Ανακοίνωση Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς
Δεδομένου ότι την περίοδο που διανύουμε δραστηριοποιούνται τα έντομα φορείς που ευθύνονται για την μετάδοση νοσημάτων (π.χ. οζώδη δερματίτιδα, καταρροϊκός πυρετός ), υπενθυμίζουμε και εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων για την πιστή εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω ώστε να αποφευχθεί κάθε δυνατότητα μετάδοση των νοσημάτων: 

Βεργίνα Ημαθίας: Σκοτώθηκε 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας σε τροχαίο

Σήμερα (4 Απριλίου 2018) και ώρα 16.15 στην Βεργίνα Ημαθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος υπήκοος Ισραήλ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Ανακοίνωση ΔΟΒ προς τους βαμβακοπαραγωγούς σε αναμονή περιόδου σποράς βαμβακιού

Ανακοίνωση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ) 
Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος, αποτελούμενη από Βαμβακοπαραγωγούς και Εκκοκκιστές σύμφωνα με το άρθρο 59 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1307/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε αναμονή της περιόδου σποράς του βαμβακιού, στα πλαίσια της αναβάθμισης του προϊόντος, με σκοπό να επιτευχθούν υψηλότερες τιμές πώλησης, προτείνει στους συνεργάτες βαμβακοπαραγωγούς τα ακόλουθα: 

Ευχές Πάσχα από το Athlos Fight Club Kilkis


Video: Ευχές Πάσχα από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κιλκίς, Θόδωρο Βαφειάδη


Ευχές Πάσχα 2018 από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Κιλκίς, Θόδωρο Βαφειάδη

Ευχές Πάσχα από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Πληρωμές ενταλμάτων αποζημιώσεων λόγω προσφυγικού σε ιδιώτες κατοίκους του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι πληρωμές προς του δικαιούχους κατοίκους του Δήμου Παιονίας που υπέστησαν ζημιές οι οποίες οφείλονταν σε πράξεις προσφύγων ή μεταναστών και είχαν καταγραφεί και αποτιμηθεί από ειδική επιτροπή που συνέστησε ο Δήμος Παιονίας.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 37χρονο για κατοχή χασισιού και ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 9,7 γραμμαρίων και ποσότητα κάνναβης βάρους 9,3 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 31 ετών δικό μας για κατοχή όπλων και ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (3-4-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 9,8 γραμμαρίων, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 27 εκατοστών και ένα μαχαίρι με αυτοσχέδια λαβή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, ενόψει Πάσχα

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από σήμερα 4 Απριλίου 2018, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Αναστασιάδης: "Η συμμετοχή μου στην Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, με τιμά και με γεμίζει ευθύνη"

Με αφορμή την ανακοίνωση της σύνθεσης της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιώργος Αναστασιάδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
"Η συμμετοχή 5000 συνέδρων στο ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, του Κινήματος Αλλαγής, επισφράγισε μια πορεία που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στο πολιτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πρώτος σταθμός στην πορεία αυτή ήταν η εκλογή επικεφαλής από την βάση με την μαζική συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη της Φώφης Γεννηματά ως επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα.

Ευχές Πάσχα από τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη


Ευχές Πάσχα από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη


Απαγορεύεται η αλιεία στη λίμνη Δοϊράνη μέχρι και την 16 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς
Απαγορεύεται η ενάσκηση επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο, για προστασία της αναπαραγωγής τους, στη λίμνη Δοϊράνη (Ελληνικό Τμήμα) και σε όλα τα ρέοντα ύδατα δηλαδή ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους στη λίμνη (η απόσταση αυτή μετρείται κατά μήκος της κοίτης των ανωτέρω).

Παιδική προστασία στο αυτοκίνητο

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα αποτελούν την αιτία κάθε χρόνο, πολλά παιδιά να αποβιώνουν ή να τραυματίζονται με κυριότερη αιτία τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας ή τη λάθος χρήση παιδικών καθισμάτων. 

Ευχές Πάσχα από το Γυμναστήριο Yoga Pilates House Kilkis


Η πορνεία είναι ή όχι εμπόδιο στην ισότητα των φύλων;

Μιλούν η γ.γ. Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα και η πρόεδρος του σωματείου υποστήριξης διεμφυλικών Μαρίνα Γαλανού
Της Ηλέκτρας Βισκαδουράκη 
Το ερώτημα εάν η πορνεία είναι ή όχι εμπόδιο στην ισότητα των φύλων αναδεικνύεται εκ νέου με αφορμή τον διάλογο που προκαλεί η πρόταση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), η οποία, υιοθετώντας το σκανδιναβικό μοντέλο, υποστηρίζει ότι οι θεσμικές παρεμβάσεις στη χώρα μας πρέπει να γίνονται στην κατεύθυνση της καταπολέμησης της πορνείας και της σωματεμπορίας ως “παράγωγου κοινωνικών ανισοτήτων”. 

Ευχές Πάσχα από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς