Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Εκπληκτική παρουσία του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και στην Θεσσαλονίκη για τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς «Παρί», "Φιορεντίνα" και "Μαρσέιγ" έλαβαν μέρος στο PAOK ACADEMY XMAS TOURNAMENT που διεξήχθη στις 29 και 30 Δεκεμβρίου στα γήπεδα του Μακεδονικού στην Θεσσαλονίκη.

COVID-19: Ζητείται υγειονομικό υλικό για τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Κιλκίς


Αίτημα για δωρεάν προμήθεια και διάθεση υγειονομικού υλικού στα γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Κιλκίς απέστειλε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προς τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς κ. Γιώργο Μπαλάσκα, καθώς όπως αναφέρει στο σχετικό της έγγραφο, οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Κιλκίς δεν έχουν επιχορηγηθεί για την αγορά του. 

Μια παρτίδα σκάκι


Του Κώστα Μπούζα
Μια ακόμη παρτίδα μόλις είχε τελειώσει κι ο παίκτης έγειρε πίσω στην πολυθρόνα του, χωρίς να πάρει τα μάτια του απ’ την σκακιέρα. Ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορούσε ακόμη να του δώσει λίγη αυθόρμητη χαρά και το κυριότερο, να κρατήσει το μυαλό του μακριά από τις χίλιες δύο σκέψεις που τον βασάνιζαν.

Φραγγίδης: Κινδυνεύει να χαθεί το επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας (Αριθ.πρωτ.2136/11-01-2022) κατέθεσαν ο βουλευτής Κιλκίς και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Γιώργος Φραγγίδης και ο βουλευτής Αργολίδας υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα υγείας του Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρέα Πουλάς, με την οποία επισημαίνουν τον κίνδυνο να απενταχθεί από το ΕΣΠΑ 2014-2020, λόγω αδράνειας και καθυστερήσεων του Υπουργείου Υγείας, ένα αξιόλογο επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 11/1/2022, 7:51 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή όπλων και αρχαίων νομισμάτων

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη σε περιοχή της Χαλκιδικής δύο ημεδαπών ανδρών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, εκρηκτικών υλών και περί προστασίας των αρχαιοτήτων.

Πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς


Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 
Κιλκίς 
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποιεί σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, σε εργαζόμενους συλλόγων, σωματείων, ομάδων και εταιρειών αλλά και πολίτες, τα οποία πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές.

Κορωνοϊός (11/1/2022): 32.694 νέα κρούσματα (182 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 80 θάνατοι και 640 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 32.694, εκ των οποίων 63 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.568.215 (ημερήσια μεταβολή +2.1%), εκ των οποίων 49.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 624 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.952 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ενημερωτική Εκδήλωση για το Διαβήτη


Ανακοίνωση Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ιωάννης Ανδρίτσος σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Διαβήτη: Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση – Αντιμετώπιση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου IpaShield ll «Κοινές δράσεις για την προάσπιση και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή». 

Κιλκίς: Δεν διεκπεραιώνονται προσωρινά υποθέσεις αδειών οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων


Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 14/1/2022 έως και τη Δευτέρα 24/1/2022 δεν θα μπορούν να διεκπεραιώνονται υποθέσεις Αδειών Οδήγησης και Αδειών Κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην υπηρεσία, λόγω εργασιών μετάβασης στο νέο ΟΝ-LINE σύστημα, σύμφωνα με το αριθμ.πρωτ.339283-27/11/2021 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

(Video) Προκλητική αδιαφορία των αρμοδίων σε διαμαρτυρίες Δημοτών του Κιλκίς

Προκλητική αδιαφορία των αρμοδίων σε διαμαρτυρίες Δημοτών του Κιλκίς, Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022.