Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Περί του ζητήματος της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων


Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης
Το ζήτημα της γενοκτονίας των Ποντίων είναι πάνω από όλα ΕΘΝΙΚΟ δήλωνε ως αντιπολίτευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 19 Μαΐου 2019, για να συμπληρώσει δύο χρόνια αργότερα ως πρωθυπουργός της χώρας «η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε Ημέρα Δικαίωσης». Επίσης, δεσμεύτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Δωρεά 3 υπολογιστών από το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, έχοντας την πεποίθηση ότι ο ρόλος τους ως φορέα δεν περιορίζεται μόνον σε αυτόν του συμβούλου της πολιτείας και του φορέα υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά επεκτείνεται και σε θέματα που άπτονται όλης της κοινωνίας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα κίνηση στήριξης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, διαθέτοντας τρείς (3) Η/Υ με τα αντίστοιχα παρελκόμενά τους (Οθόνες-Πληκτρολόγια κλπ).

Ερώτηση ΚΚΕ για "Έγκριση Ολιγομελών Τμημάτων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Κιλκίς"

Ερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: "Έγκριση Ολιγομελών Τμημάτων σε ΓΕΛ κα
ι ΕΠΑΛ του Κιλκίς"
Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την αντιεκπαιδευτική πολιτική της μετά από 4 νόμους που ψήφισε με κλειστά σχολεία κατά την περσινή χρονιά, οι οποίοι ήρθαν να προστεθούν σ’ αυτούς της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι αντιμετωπίζει την Παιδεία με όρους οικονομίας και «κόστους – οφέλους».

Ε. Αγαθοπούλου: Στην μάχη κατά της πανδημίας δεν περισσεύει κανένας και καμία

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Το Νοσοκομείο Κιλκίς και το Νοσοκομείο Γουμένισσας επισκέφθηκε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ειρήνη Αγαθοπούλου, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τα σωματεία των εργαζομένων και αντιπροσωπείες εργαζομένων που έχουν τεθεί σε αναστολή τόσο από τις δομές υγείας όσο και από το «Βοήθεια στο Σπίτι» και το γηροκομείο Κιλκίς.

Εβδομαδιαίο Βιωματικό Εργαστήρι για έφηβους και ενήλικες


Ανακοίνωση ομάδας 
Baguetterie 

Η ομάδα Baguetterie προτείνει την δημιουργία ενός εβδομαδιαίου βιωματικού εργαστηρίου για έφηβους και ενήλικες με τίτλο Μουσική του Κύκλου.

Ο Σεβ. Τοποτηρητής χειροθέτησε δύο ιεροψάλτες στο Σταυροχωρι Κιλκις


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Με λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο Εσπερινός της Θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Θεοτόκου, στον ομώνυμο ιερό ναό στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

Ενίσχυση ανέργων για αυτοαπασχόληση και ίδρυση νέων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η Δράση «Ενίσχυση ανέργων για αυτοαπασχόληση και ίδρυση νέων επιχειρήσεων που θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς προτεραιότητας της RIS3 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας: Βαρύτατες οι ευθύνες κυβερνήσεων και τοπικών διοικήσεων για τις διακοπές υδροδότησης στην περιοχή της Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Οι πρόσφατες διακοπές νερού, στην ευρύτερη περιοχής της Γουμένισσας, για σχεδόν 3 ημέρες, απέδειξαν ακόμη μια φορά, και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο, τη ζοφερή πραγματικότητα για το λαό της περιοχής που έχουν επιβάλλει διαχρονικά, τόσο οι κυβερνήσεις της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τα τοπικά τους στελέχη στην τοπική διοίκηση. Οι ευθύνες τους είναι βαρύτατες και ας προσπαθούν να χρεώσουν τη “ζημιά” στην “κακιά στιγμή”.

(Video) Κάηκε παρατημένο αυτοκίνητο σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Κιλκίς

Κάηκε παρατημένο αυτοκίνητο σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Κιλκίς, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 6:00 μ.μ.

Κορωνοϊός (9/9/2021): 2.170 νέα κρούσματα (28 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 43 θάνατοι και 384 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.170, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 609.519 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 170 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.235 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 9/9/2021, 5:51 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
Συνελήφθη χθες (8 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού


Η χθεσινοβραδινή βροχόπτωση δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της συναυλίας του Παντελή Θαλασσινού. Η συναυλία του γνωστού ερμηνευτή μεταφέρθηκε για απόψε στις 20:30 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Ο γνωστός ερμηνευτής παρέα με την Νανά Μπινοπούλου και την ορχήστρα του θα μας ταξιδέψουν σε μουσικά μονοπάτια χαράς, με τα τραγούδια που όλοι μεγαλώσαμε. Με τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και αγαπημένες συνθέσεις άλλων καλλιτεχνών.

(Video) Επαφές Ε. Αγαθοπούλου με εργαζόμενους στις δομές υγείας νομού Κιλκίς

Επαφές Ε. Αγαθοπούλου με εργαζόμενους στις δομές υγείας νομού Κιλκίς, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Έπιπλα Γραφείου Sigma: Η τελική επιλογή

Η ιστορία της Google…


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Η ιστορία της Google ξεκινά το 1995 στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όταν ο Larry Page σκεφτόταν να σπουδάσει σε αυτό το πανεπιστήμιο και ο Sergey Brin, που ήδη φοιτούσε εκεί, ανέλαβε να του δώσει σχετικές πληροφορίες.

Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή των Σερρών για καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη χθες (8 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Αγαθόπουλος: Στα νέα κοινητήρια του Κιλκίς, πρέπει να ολοκληρωθούν οι υποδομές


Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Εδώ και ένα χρόνο περίπου θέσαμε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς για την κατασκευή αίθουσας τελετών, η οποία θα καλύψει και τις ανάγκες των αλλόθρησκων συμπολιτών μας, στα νέα κοιμητήρια και κατασκευή προστατευτικού χώρου για τις καθημερινές ασχολίες ιερωμένων και εργαζομένων. Η απάντηση ήταν ότι τα εν λόγω έργα θα προβλεφθούν στον προϋπολογισμό για το 2022 και θα υπάρξει ένα πρόχειρο κατάλυμα για όσους το έχουν ανάγκη.

(Video) Η Χρύσα Σιδηροπούλου γιορτάζει τα 11α γενέθλιά της στη Sigmaland

Η Χρύσα Σιδηροπούλου γιορτάζει τα 11α γενέθλιά της στη Sigmaland, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021.