Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Μιχαλία Καραμισάκη
Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η Πρόεδρος, το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους:

Δήμος Κιλκίς: Tablets σε μαθητές για την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Η Δημοτική Αρχή υπό το Δημήτρη Κυριακίδη διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο και συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας των μαθητών που μένουν σπίτι αναγκαστικά λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

(Video) Η Ευγενία Κετικίδου πλέκει το εγκώμιο του χαμομηλιού και της τσουκνίδας


Η Ευγενία Κετικίδου πλέκει το εγκώμιο του χαμομηλιού και της τσουκνίδας, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020, στο αγρόκτημα του Σεβαστού Κιλκίς.

Σκοτώνουν τα κουνούπια στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου Καταπολέμησης Κουνουπιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2020-2022 στα διοικητικά όρια του Δήμου Παιονίας. 
Σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 έγιναν οι πρώτες δειγματοληψίες και ραντίσματα σε σημεία του περιαστικού συστήματος του Πολυκάστρου, του Βαφειοχωρίου και της Νέας Καβάλας.

ΚΔΑΠ "Αίας" Κιλκίς: Ξεκινάμε τα καθημερινά μας διαδικτυακά μαθήματα

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ "Αίας" Κιλκίς
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη τηλεμαθημάτων, μέσω της εφαρμογής zoom, από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 καθημερινά με ώρα έναρξης 5:30 το απόγευμα. 

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση


Σημεία συνέντευξης στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, στην εκπομή «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ» με τους δημοσιογράφους Δήμητρα Μακρή και Μιλτιάδη Χαλκίδη
Η επιδημιολογική εξέλιξη στη χώρα μας ήταν καλή γιατί η Πολιτεία και οι πολιτικοί άκουσαν τους ειδικούς επιστήμονες.

Συλλυπητήριο Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά την αγγελία θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Τριανταφυλλίδη Λεωνίδα, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και να τους ευχηθεί δύναμη και κουράγιο.

Κιλκίς: Κρούσματα εξαπάτησης παραγωγών και καταστηματαρχών

Κρούσματα εξαπάτησης παραγωγών υπαιθρίου εμπορίου λαϊκών αγορών και καταστηματαρχών διαπιστώθηκαν αυτή την εβδομάδα στο Δήμο Κιλκίς. Άγνωστοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με δύο παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών και αφού συστήθηκαν με το ονοματεπώνυμο συγκεκριμένου Αντιδημάρχου αποπειράθηκαν να κλείσουν εμπορική συμφωνία σε ότι αφορά την πώληση αγροτικών προϊόντων, με πρόσχημα τη δήθεν αγορά και διάθεσή τους σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που μένουν σπίτι λόγω κορονοϊού.

113 θέσεις απασχόλησης στο Δήμο Κιλκίς από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Εκατόν δεκατρείς (113) θέσεις οκτάμηνης απασχόλησης έχει διασφαλίσει ο Δήμος Κιλκίς από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα που έχει καταρτίσει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και αφορά συνολικά την πλήρωση 36.500 ειδικοτήτων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών, συναφείς φορείς, υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Συνελήφθησαν 4 άτομα για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία.

105 χρόνια από την Αρμενική Γενοκτονία

Του Γιάννη Σιταρίδη
Το προ τριετίας ταξίδι στην Αρμενία θα μείνει για πάντα βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου, ενώ η επίσκεψή στο Μουσείο Γενοκτονίας ένα πραγματικό στολίδι, θα μου θυμίζει για πάντα το μέγεθος της ανθρώπινης σκληρότητας, της ανθρώπινης ματαιοδοξίας, της ανθρώπινης συμπεριφοράς, σε αντίθεση με το Χελιδονόκαστρο όπως μεταφράζεται το « Τσιτσερνακαμπέρντ» που δεσπόζει στο δίπλα ύψωμα, αγέρωχο και επιβλητικό να με διαβεβαιώνει πως η χώρα και ο πολύπαθος αυτός λαός θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και θα μεγαλουργήσει ξανά.