Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Τι λέει το ΚΚΕ για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται στις πόλεις όπου νοσηλεύονται τραυματίες.

1η Μάρτη 2023: Πόνος...Λύπη...Ανατριχίλα...

Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
1η Μάρτη 2023
Πόνος...Λύπη...Ανατριχίλα...
Κενό...Ψυχική πάλη...
Σιωπηλά, Αθόρυβα...
Συλλυπούμεθα τις οικογένειες των θυμάτων
Ευχόμαστε στους επιζώντες να υπερβούν κάθε σωματική και ψυχική δοκιμασία


Σιωπηρή διαμαρτυρία - Πενθούμε τους νεκρούς μας, ζητάμε την αλήθεια

Δελτίο τύπου "Αλληλεγγύη για Όλους"
Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια. Συμμετέχουμε στην σιωπηρή διαμαρτυρία στις 3 Μαρτίου 2023 πλατεία Ειρήνης Κιλκίς στις 7 μμ.

Σύγκρουση τραίνων στα Τέμπη: Ούτε δυστύχημα, ούτε ατύχημα - Προδιαγεγραμμένο και διαρκές έγκλημα

Κοινό δελτίο τύπου Φορέων Κεντρικής Μακεδονίας

Το Συνδικάτο Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, Τροφίμων-Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, η Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Κιλκίς, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και καλούν την κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, να υπάρξει ολόπλευρη στήριξη των τραυματιών και των οικογενειών των θυμάτων.

Η αναλυτική κατανομή των 31.350.000€ για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στα 5.742 νόμιμα σωματεία, εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2022

Καταβάλλονται από χθες 1η Μαρτίου, απευθείας στα 5.742 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2022 του Υφυπουργείου Αθλητισμού, τα 21,3 εκατ. ευρώ εκ των συνολικά 31,35 εκατ. ευρώ της ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού για το 2023.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση κάνναβης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (1 Μαρτίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ξάνθης, δύο αλλοδαποί άνδρες και μία ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση κάνναβης.

Ακυρώνεται η παρουσίαση του βιβλίου «Η σβούρα στις χώρες των χρωμάτων» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Κυβέρνηση χθές κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων. Ως εκ τούτου, ακυρώνεται η αυριανή εκδήλωση προς ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας

Τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Κώστα Δαδούδη υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Θέση εργασίας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κιλκίς



Δύο ακολουθίες Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες μορφές δακοπροστασίας των ελαιώνων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει ότι, η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε) ανακοίνωσε το πρόγραμμα του διήμερου, διεθνούς συνεδρίου με θέμα "Σύγχρονες μορφές δακοπροστασίας των ελαιώνων", που θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαρτίου 2023 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην Αίθουσα Διαλέξεων, κτίριο Βιβλιοθήκης.

Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, αλλά και τη συμπαράστασή μου στους τραυματίες και στους οικείους τους. Η σκέψη όλης της Επιμελητηριακής Κοινότητας είναι κοντά τους, σε τέτοια γεγονότα οι λέξεις δεν αρκούν.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 29 Φεβρουαρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Αναβάλλεται η εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου Κιλκίς

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου*
Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου μαζί με την Ειδική Ορθοδοντικό Παναγιώτα Γκόλιαρη, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και στους οικείους τους.

Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς, ευχαριστεί το «Το Χαμόγελου του παιδιού»

Ανακοίνωση 
1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο «Το Χαμόγελου του παιδιού» για την παρουσία του στο σχολείο μας. 

Εκδήλωση για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς



Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (2/3/2023)


Τεχνικός Service Point - Νέο Κατάστημα στο Κιλκίς
Κωτσόβολος - Dixons South East Europe - Κιλκίς
Επισκευές κινητών και laptop σε επίπεδο Hardware και Software. Διαχείριση προϊόντων των πελατών (DOA, εντός εγγύησης, κλπ).
Τεχνίτης Αλουμινίου
ALUMIL S.A. Κιλκίς
Με κάποια εμπειρία Επίπεδο εμπειρίας Με κάποια εμπειρία Πλήρης απασχόληση
R&D Engineering Manager
Sunlight Group - Κιλκίς
The company specializes in the design and manufacturing of molds, machined parts and plastic components, as well as the production of metal cases (trays) for…