Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Αλέξανδρου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς για τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Μια ακόμα πετυχημένη χρονιά αναμένεται να είναι αυτή που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου για την Ακαδημία του Αλέξανδρου.

"Ο Ασκός του Αιόλου"

Γράφει η Μαριγώ Δημουλά
Εγώ της γαίας είμαι παιδί και του έναστρου ουρανού.Το γένος μου είναι ουράνιο, αυτό το ξέρετε και εσείς. Έχω στεγνώσει από την δίψα. Διψώ για το νερό που κυλάει από την πηγή της μνημοσύνης. Εγώ ο ταξιδευτής που έρχομαι βαθιά μέσα από τον χρόνο,είμαι πια ο χρόνος.

Τατίδης: Ποιοι διαφωνούν και ποιοι συμφωνούν στο όνομα της FYROM

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Πέρασε λίγος καιρός από την προ - συμφωνία των Πρεσπών, όπου οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και των Σκοπίων, υπέγραψαν προ-σύμφωνο για τις ενέργειες που δεσμεύονται να κάνουν και οι δύο πλευρές για να λυθεί το πρόβλημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

29 & 30 Αυγούστου θα χορεύει όλη η Χίος

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ»
➤Αγαπάς τον χορό;
Αγαπάς την παράδοση;
Λατρεύεις τους προορισμούς με πλούσια παράδοση και φυσική ομορφιά;
Θeς να βρεθείς στην μεγαλύτερη γιορτή παράδοσης και χορού στου Βορειοανατολικού Αιγαίου;
Έλα στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο Νησί της Μαστίχας, 29 και 30
Αυγούστου στη Χίο.

Εθνικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στα Δημοτικά Σχολεία

Μετά την επιτυχημένη, κατά τη σχολική περίοδο 2017-2018, πιλοτική εφαρμογή του «Εθνικού Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας», με το υλικό της Ηλεκτρονικής Ακαδημίας Οδήγησης- «e-Drive Academy», σε 110 Δημοτικά Σχολεία της Περιφέρειας Αττικής, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης, απέστειλε σχετική επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για τη διατήρηση και ενίσχυσή του.

Ποντιακή βραδιά στην Επτάλοφο Κιλκίς


Οι τοποθετήσεις στα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ συνεχίζονται



Ανακοίνωση 
Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ
Οι τοποθετήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ συνεχίζονται στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος για τη νέα σχολική χρονιά.

Ορεξάτη ξεκινά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ξεκίνησε με πολύ όρεξη την προετοιμασία για την νέα σεζόν. Η ομάδα απαρτίζεται κατά μεγαλύτερο ποσοστό από ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος ενώ πλαισιώνονται από νέους ποδοσφαιριστές από τους οποίους κάποιοι ήδη ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας ενώ κάποιοι άλλοι είναι υπό δοκιμή.

"Ο Νίκος Ταχτσίδης κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη της κοινωνίας του Κιλκίς"

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
"Η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Αντιδήμαρχου Κιλκίς, Νίκου Ταχτσίδη. Η αξιοσύνη του, η διάθεση του για προσφορά και η περίσσεια ανθρωπιά του είναι οι αρετές με τις οποίες κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη της κοινωνίας του Κιλκίς. 

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για τον θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Για τον πρόωρη απώλεια του Αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους της. 

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Οι ενέργειές μας για την αξιοποίηση και την αναβάθμιση του ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς έχοντας εργαστεί άοκνα όλο το προηγούμενο διάστημα για την μεταφορά και εγκατάσταση του παραρτήματος (Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης) του Τ. Ε. Ι. Κ. Μακεδονίας στις νέες του εγκαταστάσεις, συνεχίζει τις προσπάθειές του με στόχο την ενδυνάμωση και την ενίσχυσή του.

Δείτε Video από το Live με τον Σάκη Αρσενίου στο Carabus Pool Bar “My Paradise” Κιλκίς


Live με τον Σάκη Αρσενίου στο Carabus Pool Bar “My Paradise” Κιλκίς, την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018.

Αναγγελία γάμου Γεωργίου Τοπουρίδη και Χριστίνας Ταχματζίδου

Ο Γεώργιος Τοπουρίδης του Βλαδίμηρου και της Βλαντίνας που γεννήθηκε στην Γεωργία και κατοικεί μόνιμα στην Στοκχόλμη Σουηδίας και η Χριστίνα Ταχματζίδου του Βασιλείου και της Ελισάβετ που κατοικεί μόνιμα στη Στοκχόλμη Σουηδίας πρόκειται να παντρευτούν στις 24 Αυγούστου 2018 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.

Video: Επισκεφτείτε τους 12ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Τένις στο Κιλκίς


Για 12η συνεχή χρονιά διεξάγονται στο Κιλκίς από 6 έως και 12 Αυγούστου οι διεθνείς αγώνες τένις, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς. Οι αγώνες ξεκινούν από τις 9 το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Συλλυπητήρια ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς για τον θάντο του Νίκου Ταχτσίδη

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
«Έφυγε» από τη ζωή, τόσο ξαφνικά και άδικα ο αγαπητός Νίκος Ταχτσίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δ.Ε. Δοϊράνης και Ζωϊκής Παραγωγής του Δήμου Κιλκίς.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα 73 χρόνια από την ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
Εβδομήντα τρία χρόνια συμπληρώνονται από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, που το 1945 στέρησε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και σε χιλιάδες άλλους τα επόμενα χρόνια, λόγω των συνεπειών της ραδιενέργειας.

"Απροσδόκητο το ταξίδι του φίλου Νίκου Ταχτσίδη"

"Απροσδόκητο το ταξίδι του φίλου Νίκου, σαν ψέμα ήταν το τηλέφωνο για την ενημέρωση της απώλειας του φίλου. Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν καλό φίλο, ενεργό μέσα στην κοινωνία, κοντά σε όλους, με χαμόγελο πάντα, μας έδινε τις συμβουλές του με ένα δικό του τρόπο.

"Φίλε Νίκο, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου θα είναι πάντα περήφανοι για σένα"

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Αποχαιρετούμε σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 έναν λαμπρό συνεργάτη, έναν εξαιρετικό φίλο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Ο Νίκος Ταχτσίδης στα 51 του χρόνια προδόθηκε από τη μεγάλη του καρδιά. Μία καρδιά που χωρούσε τους πολλούς του φίλους αλλά και τους λίγους διαφωνούντες μαζί του.

12οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Τένις στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς 
Για 12η συνεχή χρονιά ξεκινούν την Δευτέρα 6 Αυγούστου έως 12 Αυγούστου στο Κιλκίς οι διεθνείς αγώνες τένις που διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς. Αγόρια-κορίτσια έως 16 ετών αγωνίζονται στις εγκαταστάσεις μας.  (Προς Προφήτη Ηλία, Κιλκίς).
Οι αγώνες ξεκινούν από τις 9 το πρωί έως αργά το απόγευμα. Σας περιμένουμε να τιμήσετε τον σύλλογο μας και τους αθλητές που έρχονται στον τόπο μας από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για το θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Ο ξαφνικός χαμός του φίλου, συνεργάτη και εξαίρετου συναδέλφου Νίκου Ταχτσίδη μας γέμισε με ανείπωτη θλίψη. 

Ψήφισμα Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς για την απώλεια του Ταχτσίδη Νικόλαου

Ψήφισμα Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου μας, μέλους του συλλόγου μας και Αντιδημάρχου Κιλκίς, Ταχτσίδη Νικόλαου.

Συλλυπητήρια ΚΚΕ και Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς για το θάνατο του Νίκου Ταχτσίδη

➤Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλκίς, Νίκου Ταχτσίδη, που έφυγε τόσο αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή.

Αυτοί είναι οι ληστές που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών που διέπρατταν κλοπές, με την μέθοδο της απασχόλησης, από οικίες ηλικιωμένων.

ANAΛΥΣΗ: Γιατί δεν δίνονται οι άδειες για τις Σκουριές και γιατί αυτό βολεύει τώρα την Eldorado

Πηγή: antigoldgreece
«Η εταιρεία δεν είναι σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το πότε μπορεί να εκδοθούν οι άδειες για τις Σκουριές. Η εταιρεία αξιολογεί τις επιλογές που της δίνει ο νόμος σε σχέση με αυτό το θέμα». 

Σήμερα η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Ταχτσίδη

Σήμερα, Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Ταχτσίδη, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών. Η ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.