Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Κορωνοϊός (23/4/2022): 4.175 νέα κρούσματα (23 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 28 θάνατοι και 277 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.175. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.277.557 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 149 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 121.135 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Ιδιωτική πρωτοβουλία για απομάκρυνση ελαστικών και απορριμμάτων από τον Λόφο Κιλκίς (πλευρά λατομείου)

Ανακοίνωση οργανωτικής επιτροπής της δράσης
Ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση δράσης στο Λόφο Κιλκίς, την Τρίτη στις 26/4/22 και ώρα 11:00, στα πλαίσια των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, από ομάδα φοιτητών - ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΔΠΘ- και λοιπών ατόμων. Ο σκοπός είναι η απομάκρυνση των βαριών ελαστικών από την περιοχή του λατομείου. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο παρακάτω σύνδεσμο, όπου βρίσκεται το event της δράσης στο Facebook. Δείτε ΕΔΩ

Επάξια εκπροσώπηση του Κιλκίς στις Εορτές Εξόδου 2022 του Μεσολογγίου

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Με περηφάνια ανακοινώνουμε την επάξια εκπροσώπηση του τόπου και της ιστορίας μας στις Εορτές Εξόδου 2022 του Δήμου Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, μέσα από την παραχώρηση πιστού αντιγράφου γυναικείας φορεσιάς υψηλής τεχνοτροπίας και βαρύτητας από το βεστιάριο της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες". 

Ευχές Πάσχα από την Περιφερειακή Σύμβουλο Κιλκίς, Νατάσα Σωτηριάδου



Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο Μ.Ε. "Κίνητρο" Κιλκίς



Ομάδα από μέταλλο η ΚουΠα Κιλκίς - Νέα νίκη μέσα στον Πιερικό


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video,
Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει. Επικράτησε για τέταρτη φορά του Πιερικού Αρχέλαου, στην έδρα του αυτή τη φορά με 66 – 65, και όλα πλέον εξαρτώνται από την ίδια. Η ΚουΠα Κιλκίς έκανε ωστόσο τα εύκολα δύσκολα, μιας και απώλεσε μια διαφορά 19 πόντων (21 – 40), δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικεί τη νίκη επί ίσοις όροις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

"Ένα τεράστιο υπερευχαριστώ σε όλους που μου συμπαραστάθηκαν σαν δικό τους παιδί"

Υπογράφει ο Γιώργος Αβραμίδης
Μαθητής της Α2΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και οι γονείς
Ένα τεράστιο ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους σεβαστούς μου Εκπαιδευτικούς, Συμμαθητές, αγαπητούς μου Προπονητές και Συναθλητές, κυρίως όμως στους ανυπέρβλητους Γιατρούς, Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές, Ακτινολόγους, Τραυματιοφορείς της νοσηλευτικής μονάδας της πόλης μας του Κιλκίς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή του ατυχούς συμβάντος μου, με υπέρμετρο ζήλο για το λειτούργημά τους, την θαυμαστή κατάρτιση και την ιερή αποστολή τους, ταπεινά στο καθήκον τους μου συμπαραστάθηκαν σαν δικό τους παιδί.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (22 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

(Video) Εγκώμια και Περιφορά του Επιταφίου στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Πεδινό Κιλκίς

Εγκώμια και Περιφορά του Επιταφίου στον Ι Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πεδινό Κιλκίς, Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022.