Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ο «Άθλος Κιλκίς» στο 16ο Open Kids Πρωτάθλημα Tae kwon do στην Καβάλα (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου «Άθλου Κιλκίς»
Στις 18 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς βρέθηκε στο 16ο Πρωτάθλημα Tae kwon do kids που διοργανώθηκε στην Καβάλα για να δώσει την ευκαιρία απόκτησης εμπειρίας στους μικρούς αθλητές του.

Ερώτηση Π. Παππά, για τα μισθολογικά και υπηρεσιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ερώτηση για τα μισθολογικά και υπηρεσιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο νομό Κιλκίς, κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Πέτρος Παππάς.

Τριετές Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο Μητροπολίτη Κιλκισίου Εμμανουήλ

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ε.ε., κατά την οποία άρχεται το Τριώδιο, ετελέσθη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο, επί τη συμπληρώσει τριών ετών από την προς Κύριον εκδημίας του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ.

Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ράντσο Κιλκίς


Συνάντηση στο ΔΑΚ Κιλκίς μεταξύ του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς και του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Συνάντηση με πολλά παραλειπόμενα διεξήχθη στο ΔΑΚ Κιλκίς μεταξύ του ΑΠΟ ΑΤΛΑ και του ΑΙΑ Κιλκίς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης πρωταθλήματος για κορίτσια (Κ18) από την ΕΣΠΕΜ. 

(VIDEO) Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ιωάννα Λυτρίβη, μιλά με το Θωμά Μαρκόπουλο



Πετυχημένη μία ακόμη ημερήσια εκδρομή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Κοντά στους εκατό με δυο λεωφορεία μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς οι τυχεροί που έζησαν στιγμές ευτυχίας την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Αφιέρωμα στον Καβαδία από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς


Εργαστήρι Παραμυθιού της Χαράς Ανδρεΐδου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς
Τα εργαστήρια παραμυθιού της Χαράς Ανδρεΐδου, που έχει η ίδια σχεδιάσει και υλοποιεί με μικρές ομάδες, έχουν στόχο να μυήσουν στον μαγικό κόσμο της συγγραφής λογοτεχνίας για παιδιά όλους όσοι επιθυμούν να μετουσιώσουν τον εσωτερικό και εξωτερικό τους κόσμο σε ένα παραμύθι· ένα παραμύθι που το προσεγγίζουμε ως λογοτεχνικό έργο, ως αισθητική απόλαυση και ψυχαγωγία, ως παράγοντα ψυχολογικής υποστήριξης και πνευματικής καλλιέργειας των παιδιών, που θα τα οδηγήσει να εξελιχθούν ως προσωπικότητες, να ζήσουν μια δημιουργική ζωή με νόημα και να αναγνωρίζουν την ομορφιά σε κάθε της πτυχή.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Γαλλικού: Μύνημα τέχνης από τον γραφίστα ζωγράφο Δημήτρη Μαλιαχώβα

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένας όμορφος πίνακας ζωγραφικής με πινελιές ψυχής από την παλέτα του Δημήτρη Μαλιαχώβα έγινε αφορμή να συγκινήσει τους κατοίκους του χωριού Γαλλικού Κιλκίς για να εκφράσουν τα παράπονα τους για την εγκατάλειψη και την καταστροφή που έχει δεχτεί ο σιδηροδρομικός σταθμός του χωριού.

Συλλυπητήρια Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ, για το θάνατο του Ανέστη Αγτζίδη

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην συντρόφισσα Νάζη Νικολαίδου, στα παιδιά της σύντροφο Δημήτρη και Κική για την απώλεια του συζύγου και πατέρα τους, Ανέστη Αγτζίδη.