Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 24/6/2020, 10:00 μ.μ.

Συνελήφθησαν 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις για καλλιέργεια κάνναβης
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες (23 Ιουνίου 2020) συνολικά 4 ημεδαποί άνδρες - σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις - για καλλιέργεια κάνναβης.

Φραγγίδης: Έλλειψη ρευστότητας και ανάγκη ενίσχυσης της οικονομικής δραστηριότητας από το κράτος


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπ. Οικονομικών, ο κ. Γιώργος Φραγγίδης ξεκίνησε την τοποθέτησή με το θέμα της φιλοξενίας κρουσμάτων COVID-19 σε καταλύματα, λέγοντας ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε ήδη ολοκληρωθεί, καθώς η τουριστική σεζόν άνοιξε στα μέσα Ιουνίου.

Δείτε τα τελευταία video της Γνώμης

Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί άντρες, μέλη συγγενικού τους περιβάλλοντος
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης, υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων.

Μέτριας δυσκολίας τα θέματα στην Ιστορία και στο Α.Ε.Π.Π. στις σημερινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα θέματα της Ιστορίας για το νέο σύστημα είναι μέτριας δυσκολίας και κάλυπταν όλο το εύρος της ύλης. Τα ερωτήματα ανάπτυξης είναι εκτενή και ευνοούν τους μαθητές που έχουν καλή γνώση του σχολικού βιβλίου. Υπάρχει αναφορά στη νέα ύλη σε αρκετά ερωτήματα γεγονός το οποίο ήταν αναμενόμενο από τους μαθητές. 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εκπαιδευτές ενηλίκων για σύναψη σύμβασης έργου σε Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Νέα Φάση Δήμων.

Συνάντηση Γ. Φραγγίδη με Μ. Χρυσοχοΐδη

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σε ευχάριστο, φιλικό και δημιουργικό κλίμα, έγινε σήμερα η συνάντηση του Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Φραγγίδη και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά στους δήμους

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Με τροπολογία του Υπουργού Εσωτερικών, της 23/6/2020, παρατείνεται έως 31 Αυγούστου 2020 η δυνατότητα δήλωσης τετραγωνικών που δεν είχαν δηλωθεί στους δήμους, για λόγους που αφορούν στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στο μέτρο αυτό.

Διακρίσεις και πρωτιές του «Αίαντα» Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου «Αίαντα» Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, στις 20 Ιουνίου 2020, συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στα Γιαννιτσά, με 5 αθλητές και αθλήτριές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν ως ακολούθως:

Νοιάζεται και δρα η Εθελοντική Ομάδα Ευρωπού Παιονίας

Κάτι όμορφο συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην Ευρωπό του Δήμου Παιονίας. Στον οικισμό έχει δημιουργηθεί μια εθελοντική ομάδα πολιτών, με σκοπό την ανάπτυξη κοινωνικών, περιβαλλοντικών, πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων.

Προκήρυξη 9 υποτροφιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ.2), μέσω του θεσμού «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, στο ευρύτερο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εκπαιδευτικών φορέων, ενισχύοντας το δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για σπουδές νέων με επιδόσεις στο Λύκειο, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.

Τραυματίστηκε Υπολοχαγός σε Στρατόπεδο του Κιλκίς

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2020, Υπολοχαγός που υπηρετεί σε Στρατόπεδο του νομού Κιλκίς, υπέστη τραυματισμό με υπηρεσιακό όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.