Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Θέση εργασίας στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς (13/11/2018)

Βιοτεχνία τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Ποντοηράκλεια Κιλκίς ζητά Οδηγό - Πωλητή για πλήρη απασχόληση.
Δείτε ΕΔΩ

Ο Κωνσταντίνος Σαββίδης από το Μαυρονέρι Κιλκίς στο The Voice of Greece

Χριστουγεννιάτικες προσφορές του γυμναστηρίου Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis 
Τα Χριστούγεννα έρχονται και εμείς στο Kinesis-Gym μετράμε αντίστροφα φέρνοντας τον Αϊ Βασίλη λίγο νωρίτεραΣυνδρομή γυμναστηρίου από σήμερα έως τις 31 Δεκεμβρίου (50 μέρες) 50,0€

Θεόδωρος Πασσαλίδης: 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου (1918-2018)

Γράφει ο Θεόδωρος Πασσαλίδης
Πρ. βουλευτής Ν.Δ.
100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου (1918-2018) – Οι Συνθήκες ΝΕΪΓΥ - ΣΕΒΡΩΝ - ΛΩΖΑΝΗΣ και οι επιβλαβείς αποφάσεις των Συμμάχων (ΑΝΤΑΝΤ) εις βάρος της Ελλάδος.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (13/11/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Με σκορ 0-0 και ένα βαθμό στις αποσκευές του επέστρεψε ο Αλέξανδρος Κιλκίς από το Καλαμπάκι Δράμας στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής με τη τοπική ΑΕΚ. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις αφού και οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να διασπάσουν τις άμυνες με αποτέλεσμα να έχουν από δυο ευκαιρίες on target. 

ΕΦΕΤ: Aνάκληση μη ασφαλών κατεψυγμένων ψαριών

Στην ανάκληση μη ασφαλών κατεψυγμένων ιχθυηρών προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου προχώρησαν σε δειγματοληψία για τον έλεγχο καδμίου, μολύβδου και υδραργύρου των κατεψυγμένων ιχθυηρών: "γλαύκος φέτα" και "ξιφίας σε φέτες".

Black Special Offer από το Γυμναστήριο ΠΑΛΜΟΣ


Χατζησάββας: "Εύγε στην Μαθητική Νεολαία του Κιλκίς"

Ανακοίνωση
Χρήστου Χατζησάββα 
"- Εύγε στην Μαθητική Νεολαία του Κιλκίς!
Εύγε για την πρωτοβουλία τους να ΦΩΝΑΞΟΥΝ αυτό που πιστεύουν!
Τίμησαν τους γονείς και τους προγόνους τους που πολέμησαν γι αυτά τα Άγια χώματα.
Άξιοι συνεχιστές των μαθητών της Κύπρου που βγήκαν από τα σχολεία για να στηρίξουν την Εθνική Αντίσταση της ΕΟΚΑ.

Ο Γιώργος Γελαράκης και η Ελισσάβετ Χαβάτη, ζωντανά στο Lofos Cafe Bar Kilkis

Δελτίο τύπου Windspeed Events
Ο Γιώργος Γελαράκης και η Ελισσάβετ Χαβάτη συνεχίζουν τις χειμερινές εμφανίσεις τους, αυτή τη φορά στο Κιλκίς και στον υπέροχο χώρο του Lofos cafe bar, την  Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης 22.00. Μια βραδιά με αμεσότητα, με πολύ ρυθμό, με swing στοιχεία, με στιγμές από το χτες και το σήμερα, με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια παρέα.
Μαζί τους στα πλήκτρα ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Έρχονται εκλογές το νου σας

Του Δημήτρη Νίκογλου
Εκλογές, ότι πιο δημοκρατικό έχει να επιδείξει ένα οργανωμένο κράτος, και όταν αυτό διασφαλίζεται, προστατεύεται, και περιφρουρείται από το ίδιο το κράτος και την κοινωνία που το περιβάλει, οι εκλογές δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά η γιορτή της δημοκρατίας.

Με το σύνθημα «Μαζί Μπορούμε» εξορμά ο υποψ. δήμαρχος Κιλκίς, Σούλης Καζαντζίδης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Συνεχίζει την επαφή του με τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, είτε με προσωπικές συναντήσεις είτε με κοινοποίηση των βασικών σημείων του προγράμματος του συνδυασμού του.

Κατασκευασμένοι «ηγέτες» εκστομίζουν ανυπόστατες απόψεις

Του Κώστα Κιλτίδη
Είπε ο Μακρόν στην επέτειο των 100 χρόνων, από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου: Ο εθνικισμός είναι εχθρός του πατριωτισμού. Προφανώς δεν μελέτησε τους μεγάλους Γάλλους διανοητές π.χ. Ρενάν, Εμίλ Μπουτρού κ.α. 

Κάτι καλό γεννιέται στο Κιλκίς

Στις 5 Νοεμβρίου 2018, πολίτες του Κιλκίς με κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς για την ποιότητα ζωής στο Δήμο μας συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια Ομάδα Παρέμβασης.

Συμμετοχή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στην εκδήλωση "Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς"


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια υπέροχη εμπειρία μοιραστήκαμε με τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς και την εκπαιδευτικό και σκηνοθέτιδα τους, Ελένη Λιαρετίδου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης της πόλης για τα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με τίτλο “Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς-από τα χαρακώματα των μαχών στα σκάμματα των ανασκαφών”.

Για κινητοποιήσεις καλεί το σύλλογος συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας 
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, OAEE, Δημοσίου, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, προχωράνε σε δύο μεγάλες περιφερειακές συγκεντρώσεις για τους συνταξιούχους όλης της χώρας, ενάντια σε όλες τις παλιές και νέες περικοπές στις συντάξεις.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού από τον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά διακηρύσσει την πρόσληψη δεκαέξι (16) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού, για την κεντρική υπηρεσία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες.

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή φρούτων, λαχανικών και γάλακτος σε 800 σχολεία

Ξεκίνησε η υλοποίηση του φετινού προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στα ελληνικά σχολεία. Στη διανομή των ατομικών μερίδων φρούτων και λαχανικών, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά στα Καμίνια, παραβρέθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, Λεωνίδας Νίκας.

Κιλκίς: Η πρώτη αυλαία έπεσε για την παράσταση “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική”

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η πρώτη αυλαία έπεσε για την παράσταση “Ποιος ανακάλυψε την Αμερική” που παρουσίασαν τα μέλη της θεατρικής σκηνής της Τέχνης υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της Παύλου Δανελάτου, μια παράσταση που εισέπραξε όχι μόνο το χειροκρότημα αλλά και την συγκίνηση των θεατών.

Κιλκίς: Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β’ περιόδου 2018

H Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με το Αρ.Πρωτ: οικ. 552022(19919)/ 02-11-2018 εγγραφό της, προκηρύσσει τη διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, Β’ περιόδου 2018, που θα πραγματοποιηθούν ημέρα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09:00 π.μ., στην πόλη του Κιλκίς στο ΙΣΟΓΕΙΟ του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην αίθουσα εξετάσεων (Μ.Σ.Θ.Ε.Υ.Ο.) της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Συνελήφθη 29χρονη στο Κιλκίς για κατοχή πολλών ναρκωτικών δισκίων

Συνελήφθη χθες (12 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 29χρονη ημεδαπή, για κατοχή πολλών ναρκωτικών δισκίων.

Ο δικός μας Χάρης Μηναρετζής, υποψήφιος στις εκλογές του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας




Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας θα πραγματοποιήσει Εκλογοαπολογιστική συνέλευση το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 στις 12 π.μ. στην αίθουσα τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου. 
Υποψήφιος στις εκλογές του Συνδέσμου είναι και ο Κιλκισιώτης προπονητής Χάρης Μηναρετζής.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έφυγε νικητής από την Πτολεμαΐδα

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Ο ΓΑΣ Κιλκίς έφυγε νικητής από την δύσκολη έδρα της Πτολεμαΐδας επικρατώντας με 26-25 του τοπικού Αρίωνα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών. Το συγκρότημα του Γιάννη Λαζαρίδη έφτασε έτσι τους τέσσερις βαθμούς και αρχίζει πλέον να σκέφτεται το παιχνίδι της Κυριακής στο Κιλκίς με αντίπαλο τον Αρχέλαο Κατερίνης.

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου κι ενός περιπατητήρα

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Σε μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας με προσφορά ενός αναπηρικού  αμαξιδίου και ενός περιπατητήρα στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης «ΕΠΟΜΕΑ ΚΙΛΚΙΣ», προέβη ο Σύλλογος μας.