Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Συνεχίζεται έως τη Δευτέρα 22 Ιουλίου η υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή

Μετά την έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής του Συμβουλίου της Επικρατείας στο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συνεχίζεται από σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών των υποψήφιων εκπαιδευτικών κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Ειδική Αγωγή.

Δείτε Video από την καλοκαιρινή γιορτή 2019 των φιλοξενούμενων του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς


Καλοκαιρινή γιορτή 2019 των φιλοξενούμενων του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00.

Πανηγύρι Κάτω Ποταμιάς Κιλκίς


Συνεχίζεται η Έκθεση Φωτογραφίας στην Καπναποθήκη Κιλκίς

Του Γιώργου Τσιμπούκα
Με επιτυχία συνεχίζεται η ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας στην Καπναποθήκη Κιλκίς, όπου παρουσιάζονται εξαιρετικές δημιουργίες με την ματιά δεκαπέντε (15) Ερασιτεχνών Φωτογράφων.

Ένταξη 354 δικαιούχων στη συμπληρωματική πρόσκληση για τη Βιολογική Κτηνοτροφία

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση και η βαθμολογική κατάταξη των υποψηφίων για τη Δράση 11.2.2 «Ενισχύσεις για τη διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία», του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Επίσκεψη 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς για δεύτερο (2ο) συνεχές σχολικό έτος πραγματοποίησε από τις 2 έως τις 7 Μαΐου 2019 εκπαιδευτικές δραστηριότητες στη Ελβετία - Γαλλία, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού προγράμματος «CERN». Στην εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχαν σαράντα ένας (41) μαθητές από τη Β΄ και τη Γ΄ τάξη του Γυμνασίου μας και τέσσερις (4) συνοδοί καθηγητές.

Πετυχημένη όπως πάντα η η μουσικοχορευτική παράσταση των Στενημαχιτών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Στενημαχιτών Κιλκίς «Ο Άγιος Τρύφων»
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το μήνα Ιούνιο, η πόλη του Κιλκίς γιορτάζει με διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τοπικούς φορείς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, της απελευθέρωσή της από τους Βούλγαρους την 21η Ιουνίου 1913 ύστερα από τριήμερη (19-21/6/2013) επική και αιματηρή μάχη. Οι φετινές εκδηλώσεις άρχισαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και θα λήξουν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος, στην κατασκήνωση του ΣΚΟΥΡΑ στην Χαλκιδική

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος
Το πρωινό του Σαββάτου 22 Ιουνίου ξεκίνησε ένα ακόμα όμορφο ταξίδι για 61 μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος, που αναχώρησαν για την γνωστή κατασκήνωση του ΣΚΟΥΡΑ στην Χαλκιδική.

†ο Γουμενίσσης Δημήτριος: Μια έσχατη σπορά προς την έσχατη ημέρα

Υπογράφει †ο Γουμενίσσης Δημήτριος 
Η πνευματική σπορά της Εκκλησίας μας, η χαριτοδοσία της αποστολικής ταυτότητος και μαρτυρίας, σηματοδοτήθηκε εφέτος για τη συνοριακή Γουμένισσα και με τις επάλληλες ιερατικές εξόδιες ακολουθίες.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2019 (ώρα: 12:15) ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πόλη του Κιλκίς.

Ραδιοφωνική συνέντευξη Ειρήνης Αγαθοπούλου στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4



Ραδιοφωνική συνέντευξη, Ε. Αγαθοπούλου, με αφορμή τις εκλογές και θέμα τη νεολαία, τις γυναίκες και την αγροτική παραγωγή.

"Κίνητρο" Κιλκίς: Έναρξη μαθημάτων από 10 Ιουλίου 2019


Δείτε Video από την κεντρική προεκλογική ομιλία υποψηφίου βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Φραγγίδη


Κεντρική προεκλογική ομιλία υποψηφίου βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30.