Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ερώτηση |Γ. Φραγγίδη για το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση με το πλήγμα που δέχεται ο οδικός τουρισμός της χώρας μετά το ανεπαρκές άνοιγμα των χερσαίων συνόρων μας με τις βαλκανικές χώρες και τις ιδιαίτερες επιπτώσεις που έχει αυτό για τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 6/7/2020)

Θερινά Τμήματα Τεχνικής
Το κομμάτι της Τεχνικής αποτελεί "κλειδί" για την εξέλιξη των μελλοντικών ποδοσφαιριστών.

Δήμος Κιλκίς: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στις 8 - 9 Ιουλίου

Σε νέα διανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ προς τους ωφελούμενους θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Ιουλίου. Η διανομή θα γίνει από τις 09:00 έως τις 14:00 πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3).

Εντυπωσίασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς με πέντε χρυσά μετάλλια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Πολύ μεγάλη εμφάνιση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης βροχή) πραγματοποίησε χθες 05.07.2020 στο Γιαννιτσά η νέα γενιά των αθλητών μας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Αγαθοπούλου από Νοσοκομείο Κιλκίς: Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην αναβάθμισή του

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και συναντήθηκε με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων, με μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του νοσοκομείου.

Ενημερωτική εξόρμηση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το πρόγραμμα "Μένουμε όρθιοι"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ ”, μια πρόταση κοστολογημένη και απολύτως εφικτή για την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης, είχε την ευκαιρία να κοινοποιήσει στους πολίτες του Νομού Κιλκίς ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μέσω των εξορμήσεων που πραγματοποιεί η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Ευρωπού

Δελτίο τύπου Δήμου ΠαιονίαςΜε απόφαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς, ξεκινά σύντομα τη λειτουργία του το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Παιονίας, στον Ευρωπό.

3 οι εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν στο νομό Κιλκίς

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις εγκληματικές οργανώσεις δρούσαν στο νομό Κιλκίς, και μάλιστα με τη συμμετοχή αστυνομικών, όπως αποκάλυψε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος μετά από πολύμηνη έρευνα.

Το 7ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης" ευχαριστεί θερμά...

"Ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς "Γεώργιος Σεφέρης" ευχαριστούμε θερμά τη βιομηχανία TORRE Α.Β.Ε Ε Η. ΓΚΛΑΤΣΟΥΝΗΣ για τη δωρεά παγωτών στους μαθητές του σχολείου μας!"

Ας βγάλουμε επιτέλους το φίδι από την τρύπα!

Μας... ζώνουν τα φίδια σε ό,τι αφορά στην Λίμνη Δοϊράνη! Θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο να τη δούμε, όπως της αρμόζει, αξιοποιημένη; Καιρός λοιπόν να... βγάλουμε το φίδι από την τρύπα! Αλλιώς... μαύρο φίδι που μας έφαγε!
(Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στη λίμνη Δοϊράνη την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020)

(Video) Ο Κιλκισιώτης Κώστας Ντεκίδης, μας μιλά και μας ξεναγεί στο σπίτι του


Ο Κιλκισιώτης Κώστας Ντεκίδης, μας μιλά και μας ξεναγεί στο σπίτι του, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στις 12 το μεσημέρι.

Νέο Δ.Σ. και νέος τερματοφύλακας στην Αναγέννηση Πλαγιάς

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 στην Πλαγιά Κιλκίς (όπως ορίζεται από το Καταστατικό) οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Αναγέννησης.

(Video) Εικαστική παρέμβαση στους εξωτερικούς τοίχους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Εικαστική παρέμβαση στους εξωτερικούς τοίχους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, από τον καθηγητή των Εικαστικών Γιώργο Τεφλιούδη και την παρέα του, τον Ιούνιο του 2020.

Ας δώσουμε λόγο στα γεγονότα

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας

Στις 10 Δεκέμβρη του 2019, σε άρθρο μου στις «Ειδήσεις του Κιλκίς», υπό τον τίτλο, «Ελάτε να πάρετε το Σύριζα στα χέρια σας», αναφερόμουν στην ανάγκη διεύρυνσης του τοπικού Σύριζα, μέσω της συμπόρευσής του, με τις ανένταχτες δημοκρατικές δυνάμεις του νομού μας.

Άννα Δημάκη: "Κατηφής, μίζερη και διεκπεραιωτική η εικόνα της έναρξης του θερινού δημοτικού κινηματoγράφου Κιλκίς"


Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Πρ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κιλκίς
Όταν λόγω θέσης έχεις ζήσει σε όλες τις φάσεις τους κάποια γεγονότα, από την σύλληψη, τον προγραμματισμό, την οργάνωση έως την πραγματοποίηση και την αξιολόγηση, και ειδικά όταν στο στάδιο της πραγματοποίησης και αξιολόγησης έχεις την πλήρη αναγνώριση των δημοτών, σε στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν βλέπεις κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχεις κάνει για να χαρείς με την εξέλιξη στον Τόπο σου.