Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Διεθνής Ημερίδα για την ζωή και το έργο των George Grosz και Salomon Nikritin


Πόνος και κάμψη στο πέος; Άμεσα στον ανδρολόγο λένε οι ειδικοί

Ο πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ και η ξαφνική κάμψη του πέους είναι σύμφωνα με τους ανδρολόγους δυο από τα βασικά συμπτώματα της νόσου Peyronie, η οποία πλήττει το 10% των ανδρών παγκοσμίως!

"Αποκλεισμός αγροτών από την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ."

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θάμα "Αποκλεισμός αγροτών από την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ."
Κινδυνεύουν να χάσουν τις επιδοτήσεις τους οι παραγωγοί, που επιδίωξαν να υποβάλουν τις δηλώσεις του Ολοκληρωμένου Συστήματος Δικαιωμάτων Ενίσχυσης (Ο.Σ.Δ.Ε.) για το 2014 με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής.

Το κατά Παπαχελά Ευαγγέλιο των χαμένων ευκαιριών

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η «σοβαρή» συντηρητική εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και οι συνεργάτες της, μάς εκπλήσσουν διαρκώς: δυστυχώς αρνητικά – «η χαλασμένη βρύση της ανάπτυξης και εμείς» είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου άρθρου του διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά στο φύλο της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 2014.

Τέλος η μονιμότητα στο Δημόσιο- Οι μισθοί θα ξεκινούν από 586 ευρώ

Το σχέδιο για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και τον εισαγωγικό μισθό των νέων δημοσίων υπαλλήλων παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείο ο νέος μισθολογικός χάρτης για τους νέους εργαζομένους φέρνει μισθούς ιδιωτικού τομέα.

Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Κιλκίς την Τετάρτη 24-09-2014 και ώρα 13.00 μ.μ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, με θέμα.

Παραιτήθηκε ο Βεντούρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24, ο Θρασύβουλος Βεντούρης υπέβαλε χθες Δευτέρα την παραίτησή του απ` τη θέση του διευθυντή της 4ης ΥΠΕ. Αιτία της παραίτησης, η οποία αναμένεται ν` ανακοινωθεί κι επίσημα σήμερα Τρίτη, ήταν οι θέσεις που διατύπωνε για τα νοσοκομεία Γουμένισσας και Κιλκίς, οι σφοδρές αντιδράσεις που ξεσήκωσαν στο νομό μας και η απαξιωτική συμπεριφορά του απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων στα νοσοκομεία του νομού, καθώς και απέναντι σε τοπικούς πολιτικούς και άλλους παράγοντες.

Τίμησαν την μνήμη του Γρηγόρη Αυξεντίου

Τη μνήμη του θρυλικού υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγόρη Αυξεντίου τίμησαν ο Δήμος Λύσης και ο Δήμος Κιλκίς σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου.

Εξαπατούσαν οδηγούς ταξί παριστάνοντας τα «υψηλά πρόσωπα»

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφερε να τερματίσει την εξακολουθητική δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται σε σημαντικό αριθμό υποθέσεων απάτης, σε βάρος αυτοκινητιστών -οδηγών ταξί, σε διαφορές περιοχές της Επικρατείας.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Επίσκεψη απόγνωσης- Ο Σαμαράς σήμερα στο Βερολίνο με τη Μέρκελ·Όχι στην «αξιολόγηση» για απολύσεις- 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία·Ομόφωνα, χωρίς αναστολή-Ποινές πολυετούς κάθειρξης σε δύο χρυσαυγίτες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·ΔΝΤ- Φεύγει (;) και δαγκώνει-Προτείνει κατασχέσεις με κυνήγι από εισπρακτικές και για χρέη μικρότερα των 5.000 ευρώ·Εμπόριο στοιχείων από τον Τειρεσία·Στο Βερολίνο τα σπουδαία!- Στο γεύμα Μέρκελ – Σαμαρά. Φοροελαφρύνσεις, χρέος, προαπαιτούμενα σήμερα στο τραπέζι

ΚΚΕ: "Εγκληματική η αδιαφορία της κυβέρνησης για τον καταρροϊκό πυρετό"

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Τα κρούσματα του καταρροϊκού πυρετού αυξάνονται και πληθαίνουν σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας, ενώ οι κτηνοτρόφοι φοβούνται να τα δηλώσουν, γιατί αυτό θα συνοδευτεί με υποχρεωτικό περιορισμό στους στάβλους και επιβάρυνση των κτηνοτρόφων με την αγορά των ζωοτροφών, τη στιγμή που δεν έχουν ρευστότητα για τα απολύτως αναγκαία.

96η πανηγυρική επέτειος της διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου τον Σεπτέμβριο του 1918


"Αλήθεια κύριε Βεντούρη, είναι συντεχνίες η Ιερά Μητρόπολις Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου;"

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Κιλκίς εναντίον του Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ κ. Θρασύβουλου Βεντούρη.

Κύριε Υπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς στην συνεδρίαση του με αριθμ. 4 στις 22/09/2014 με αφορμή την απρόκλητη και αναιτιολόγητη επίθεση του Διοικητού της 4ης Υ.ΠΕ κ. Θρασύβουλου Βεντούρη εναντίον του Σωματείου και των εργαζομένων του ιδρύματος μας, αποφάσισε ομόφωνα να γνωστοποιήσει και συγχρόνως να καταγγείλει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά η οποία ουδόλως αρμόζει σε ανώτερο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης.

Νέα πολιτική κίνηση στο Κιλκίς. Δείτε ποιοι υπογράφουν

Δελτίο τύπου «Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς Ελπίδας & Προοπτικής»
Μετά από έξι χρόνια βύθισης της ελληνικής οικονομίας, έχουν αναδυθεί στην επιφάνεια όλα τα πολιτικά και πνευματικά κενά των προηγούμενων δεκαετιών. Για την κάλυψη αυτών των κενών, χρειάζεται ένα ρεύμα πολιτικής, πολιτιστικής, ηθικής και διανοητικής μεταρρύθμισης στην ελληνική κοινωνία.