Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ρεσιτάλ κυνισμού αντί για ουσιαστικές απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών του Κιλκίς από τον υφυπουργό Υγείας

Επίκαιρη Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή για την τραγική κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, χωρίς επίγνωση της δραματικής κατάστασης που έχει περιέλθει το ΕΣΥ και την παραμικρή ενσυναίσθηση για όσα βιώνουν οι πολίτες του Κιλκίς, εμφανίστηκε στη Βουλή ο υφυπουργός υγείας κ. Θεμιστοκλέους στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή, για την τραγική κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Πριν από τα συγχαρητήρια ή πριν από την καταστροφή...

Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
 Δια βίου πάντα ενδιαφέρομαι και αγωνίζομαι για το πριν δηλαδή την πρόληψη τον μόνο δρόμο για την αποφυγή καταστροφών. Πολεμώ τα γιαλαντζί δάκρυα αυτών που ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους. 

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας – Πρόγραμμα δράσεων

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο Habitat Κιλκίς - 17/6/2024



Ημερίδα ενημέρωσης από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας



Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων

Σε κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Στέφανος Παραστατίδης για την κατάσταση των σχολικών κτιρίων σήμερα, την καταλληλότητα των σχολικών χώρων αλλά και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ενόψει και των ακραίων κλιματολογικών συνθηκών που συναντώνται πλέον όλο και συχνότερα.

Μάγεψε η Μαντολινάτα των Στενημαχιτών στην Πλατεία Λατσιών Κιλκίς

Μάγεψε η Μαντολινάτα των Στενημαχιτών στην Πλατεία Λατσιών Κιλκίς. Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024.
Δείτε το video ΕΔΩ

Πεδινό: Εκδήλωση για την Ιστορική Μάχη Κιλκίς - Λαχανά


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rallycross στο Κιλκίς



Χορός ΝΙΚΗΣ Ευκαρπίας Κιλκίς



2ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς τιμούν τη μνήμη του αείμνηστου Κιλκισιώτη Λευτέρη Ναβροζίδη, που ήταν επί χρόνια ο στυλοβάτης της ανάπτυξης του σκακιού στην πόλη του Κιλκίς και της Μακεδονίας γενικότερα, προκηρύσσοντας το 2ο τουρνουά γρήγορου σκακιού (Rapid) «Λευτέρης Ναβροζίδης», το οποίο θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί και στο επίσημο πρόγραμμα των Ελευθερίων του Δήμου Κιλκίς 2024.

Διακήρυξη Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών για τις εκλογές αντιπροσώπων στην ΟΛΜΕ

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών

- ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 21Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
- ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Γιορτή λήξης και αποφοίτησης 2023-2024 των μαθητών/τριων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Σε συγκινητική ατμόσφαιρα έγινε η γιορτή λήξης των αποφοίτων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με τα παιδιά να προσφέρουν ένα θαυμάσιο θεατρικό, τραγούδησαν και είπαν τις σκέψεις για τους δασκάλους και τις δασκάλες τους στα 6 αυτά χρόνια που πέρασαν μαζί μας, επίσης δέχθηκαν τις ευχές από τους δασκάλους τους και το διευθυντή με την εξαίρετη ομιλία του που ακολουθεί. Ακολουθησαν πολλά δώρα από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αναμνηστικά και διπλώματα και φυσικά το θαυμάσιο γλέντι που ακολούθησε.

(VIDEO) Εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", με τίτλο "Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων"

Εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", με τίτλο "Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων". Κιλκίς, Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024.