Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

“Kυβέρνηση και Διοίκηση του Δήμου Παιονίας αντί να βαυκαλίζονται, ας κοιταχτούν καλύτερα στον καθρέφτη και ας λογοδοτήσουν επιτέλους στο λαό της Παιονίας”

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Η Διοίκηση του Δήμου Παιονίας αντί να πανηγυρίζει μαζί με την κυβέρνηση για το πόσα κέρδισαν οι δημότες από τα έργα που εκτελέστηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην Παιονία, καλό θα ήταν να μας πει παράλληλα πόσα έχασαν και συνεχίζουν να χάνουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής.

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος εορτάζει τα ονομαστήρια του

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Αγαπητοί χριστιανοί,
Το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου 2023 η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη των Αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου κ Βαρνάβα και του Αγίου Λουκά Επισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού.

Το βιβλίο Ιστορίας που αποσύρθηκε, ο Δημήτης Νατσιός και η Γνώμη Κιλκίς


Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ" του Αλέξη Παπαχελά και διαβάστε το άρθρο του Δημήτρη Νατσιού που δημοσιεύτηκε στο ένθετο "ΓΡΑΜΜΑ" της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, την Παρασκευή 19 Μαϊου 2006

Παρουσίαση του βιβλίου "29 Στιγμές" του δημοσιογράφου - συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα



Την επομένη των εκλογών οι κομμουνιστές ήταν μπροστά στους αγώνες υπερασπίζοντας τα λαϊκά συμφέροντα

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι καταγραφής του εκλογικού αποτελέσματος της χώρας και οι κομμουνιστές μαζί με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές τους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη στις εργασίες αναβάθμισης της εσωτερικής οδοποιίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Αυτοψία στις εργασίες αναβάθμισης της εσωτερικής οδοποιίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων στο οδόστρωμα, πραγματοποίησε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, μαζί με τον Διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς Ιωάννη Ανδρίτσο, παρουσία του αναπληρωτή προϊσταμένου της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκο Γρηγοριάδη.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 11.30 π.μ. ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», στο Κιλκίς

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικός Διευθυντής
 Δημήτριος ΜΙΚΡΟΣ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την «Κυριακή των Αγίων Πάντων 11-06-2023» στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα για τον εορτασμό της
«Ημέρας τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Ας δούμε επιτέλους αυτά που πραγματικά έχουν αξία

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Σε μία περίοδο που το κλίμα της τοξικότητας έχει λάβει διαστάσεις άνευ προηγουμένου η πλειοψηφία των πολιτών θέλει και έχει την ανάγκη να ακούσει σοβαρές προτάσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν.Αυτή είναι άλλωστε η ουσία της πολιτικής.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 93 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Μάιο του 2023 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 93 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 19 εκατομμύρια ευρώ.

Στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου του Κιλκίς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023



Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς με ζωντανή μουσική στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολειου Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς. Αυτή τη φορά όμως μικροί και μεγάλοι θα γλεντήσουμε και θα χορέψουμε με ζωντανή μουσική. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Τετάρτη 14/06/2023 στις 17:30, στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Υποψήφιος Γεν. Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας ο Κιλκισιώτης Θεολόγος Ζώτος

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας (FIODS )με έδρα το Πριγκιπάτο του Μονακό, θα είναι ο Θεολόγος Ζώτος. Ειδικότερα, ο Κιλκισιώτης φυσικοθεραπευτής θα είναι υποψήφιος (αμισθί) για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού.

Ιερά Πανήγυρις του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου Αγίας Τριάδος Αργυρούπολης Κιλκίς



Θέση εργασίας στο VOI & NOI Κιλκίς

Θέση εργασίας στο VOI & NOI Κιλκίς. Δείτε ΕΔΩ

Συμμετοχή ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, στο 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου Ατόμων με Αναπηρία

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκις
Την Παρασκευή 2/6/2023 οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, συμμετείχαν στο 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου Ατόμων με Αναπηρία που διοργάνωσε η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης «ΕΨΥΚΑ» σε συνεργασία με το Κοι.Σ.Π.Ε. «ΙΡΙΣ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Δράσεις ΤΕΒΑ στη Δημοτική Ενότητα Λιβαδίων

Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στα πλαίσια των Συνοδευτικών Δράσεων του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει επιτόπια ενημέρωση τη Δευτέρα 12/06/2023:

Καμπάνια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Τράπεζα Υδρογόνου με εισηγήτρια την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Το υδρογόνο αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για να επιταχυνθεί η μετάβαση της Ευρώπης από τα ορυκτά καύσιμα στην πράσινη ενέργεια. Η Κομισιόν υποστηρίζει τις επενδύσεις υδρογόνου και προωθεί τη δημιουργία μιας Τράπεζας Υδρογόνου, έως τα τέλη του 2023. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

(Video) Καλοκαιρινή γιορτή 2023 του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Καλοκαιρινή γιορτή 2023 του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.