Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

(ΛΑ)... ΤΕΡΝΑ

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Η ΤΕΡΝΑ δεν μοιάζει με λατέρνα, που παίζει μελωδικά τραγούδια. ΤΕΡΝΑ ισον όμιλος εταιριών, με στενή συγγενική σχέση με τον υποκλινόμενο στον Ερντογάν υπουργό, με αμύθητους τζίρους και αμύθητα χρέη, που εφτασε μέχρι τη χρεωκοπία και μετά, ω του θαύματος, ξαναγεννήθηκε, όπως ο φοίνικας το πουλί της Χούντας.

Παρέμβαση Βλαδίμηρου Παναγιωτίδη, στη Σύνοδο των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Σάββατο 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καλαμάτας η Σύνοδος των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Δημήτρη.Βαρτζόπουλου, ο οποίος εκπροσώπησε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Πολύκαστρο: Ημερίδα με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία, Νομικό Πλαίσιο, Ψυχική διάσταση και τρόποι Αντιμετώπισης"

Δελτίο τύπου Περιφερειακού Τμήματος Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
Το Περιφερειακό Τμήμα Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 διοργάνωσε Ημερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου. με θέμα την «Ενδοοικογενειακή βία».

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, Προέδρου της ΝΙΚΗΣ, στην Ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θέμα: Τροποποίηση του π.δ. 18/1989 «Κωδικοποίηση διατάξεων νόμων για το Συμβούλιο της Επικρατείας» (Α΄ 8) - Μεταφορά διαφορών στα Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια - Ρυθμίσεις για πιλοτική ή κατόπιν προδικαστικού ερωτήματος δίκη ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας - Άλλες /διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης (4/7/2024).

Πόσους υποψηφίους προέδρους αντέχει ένα κόμμα;

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ συμπεριλάβαμε μια διάταξη σύμφωνα με την οποία υποψήφιος/α στις εθνικές εκλογές δύναται να είναι και άλλο πρόσωπο πέραν του προέδρου του κόμματος. Κάποιος ή κάποια που θα όριζε με απόφασή του το συνέδριο του κόμματος. Με αυτή την καταστατική δυνατότητα ο πρόεδρος του κόμματος, σε κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες, καλή ώρα όπως τώρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., παραμένει στη θέση του και επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την πρωθυπουργία ορίζεται άλλο πρόσωπο.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 4/7/2024, 7:52 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη προχθές (2 Ιουλίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 21,3 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους 0,7 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ και 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΥΖΩΝΟΙ (ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 05-07-2024, από ώρα 08:00 έως 14:30.

Εναρξη Τμημάτων Acqua Aerobic στο Κολυμβητήριο Ευρωπού Γεώργιος Γίτσος

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των νέων τμημάτων ¨Acqua Aerobic¨ στο κολυμβητήριο Ευρωπού «Γεώργιος Γίτσος».

"Μπουγελώματα" στο ΡΑΝΤΣΟ Κιλκίς



(VIDEO) Ντροπή και αποτροπιασμός σε δομή φιλοξενίας αδέσποτων στο Λειψύδριο Κιλκίς

Ντροπή και αποτροπιασμός σε δομή φιλοξενίας αδέσποτων στο Λειψύδριο Κιλκίς. Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024. Δηλώσεις Γ. Μπαλάσκα και Θ. Βαφειάδη.

Βεργίδης: Μας θλίβει η λεκτική επίθεση του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Η λεκτική επίθεση του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, εμού προσωπικά και κατ επέκτασιν κατά των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της Π.Ε Κιλκίς, στη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, μας θλίβουν και προκαλούν δυσάρεστη εντύπωση όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους πολίτες του νομού μας.

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: Ο Χριστός ενώνει την Καμπάλα με το Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Την δεύτερη μέρα της Ιεραποστολικής περιοδείας του στην Ουγκάντα συνέχισε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερώνυμο.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 4/7/2924

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Στην Κατασκήνωση Yuppi τα παιδιά του Αλέξανδρου και του Παιδόκοσμου
Από τις 22 ως τις 29 Ιουνίου τα παιδιά του Αλέξανδρου Κιλκίς και του Παιδόκοσμου πέρασαν μια καταπληκτική εβδομάδα στη κατασκήνωση Yuppi στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.