Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ευχές Εορτών από την Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών

Απέραντη θλίψη για την Ανατολή Αναστασιάδου


Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Απέραντη είναι η θλίψη μας που μια γλυκιά μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας και αγαπητό μέλος του Συλλόγου μας, η Ανατολή Αναστασιάδου, έφυγε από τη ζωή. Η Ανατολή πάλεψε με τον κορωνοϊό θαρραλέα, αλλά ο αγώνας ήταν άνισος. Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή της στον Παράδεισο, κοντά σ' εκείνη της αδελφής της Ελένης, δασκάλας των παιδιών μας τα προηγούμενα χρόνια, που έφυγε από τη ζωή πριν από μία εβδομάδα. Η σκέψη μας και οι καρδιές μας είναι κοντά στην οικογένειά της που την αποχωρίζεται τούτες τις Άγιες Μέρες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Ευχές Εορτών από το Δημοτικό Σύμβουλο Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη



Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ευχές Εορτών από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Κορωνοϊός (25/12/2021): 6.590 νέα κρούσματα (21 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 58 θάνατοι και 617 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.590, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.070.833 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 213 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.686 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ευχές Χριστουγέννων από την Ελληνική Κυβέρνηση



Μετάδοση της Θείας Λειτουργίας από τον Μητροπολιτικό Ναό του Κιλκίς


Ο τηλεοπτικός σταθμός "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" μετέδωσε σήμερα, Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και θα μεταδώσει αύριο, Κυριακή 26 Δεκεμβρίου (σε επανάληψη) από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι, τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Κιλκίς.
Η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας είναι μια ευγενική χορηγία του Ομίλου Εταιριών Τιρεκίδης.

Ευχές Χριστουγέννων από το Ράδιο Επιλογές 102,8



Ευχές Εορτών από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"