Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Αμαλιάδα: Εικονικές αναγνωρίσεις εξώγαμων παιδιών και εικονικοί γάμοι για την εξασφάλιση άδειας παραμονής - 500 ευρώ η ταρίφα

Εξαρθρώθηκε, έπειτα από συστηματική έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σπείρα, η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις «νομιμοποίησης» αλλοδαπών τρίτων χωρών, με τη μέθοδο της σύναψης εικονικών γάμων και αναγνώρισης εξώγαμων τέκνων.

Ν.Α.Ρ.ΚΙ.: ¨Μην καρτεράτε να λυγίσουμε..."


«Μετά το Τείχος/ After the Wall»

- Ηχητική εγκατάσταση του Lutz Becker
- 7-8-9 Νοεμβρίου 2014
Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Αποθήκη Β1, λιμάνι)
- 10-11-12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18.00 – 22.00
Goethe-Institut Thessaloniki, Βασ. Όλγας 66

Θα γίνει εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων από το στόμα

Εμβόλιο- δόλωμα κατά της λύσσας των αλεπούδων 
Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο αντιμετώπισης της Λύσσας θα εφαρμοστεί στην περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων από το στόμα, κατά το διάστημα 10-16 Νοεμβρίου 2014.

"Η χρυσαφένια Πολιτεία" της Ρουγγέρη στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων φιλοξενεί την παιδική παράσταση του Μικρού Θέατρου Λάρισας “Η ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” σε κείμενα της ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Αφιέρωμα της GNOMIwebtv στο νομό Πιερίας

Του Θεόφιλου Κυριακίδη
@@ Βλέπετε η gnomi web TV ξέφυγε από τα σύνορα του Ν. Κιλκίς ή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, όπως θέλουν να λέγεται σήμερα, και «πήγε» στον Ν. Πιερίας για να σας μεταφέρει μερικά από τα αξιοθέατα της.

Οι Frankie επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ



Μετά το "Don't Get Too Excited" οι Frankie επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο βίντεο κλιπ του "Friend Or Foe (Little Did I know)".
Απο το επερχόμενο E.P. "Love Affairs & Superstitions"

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf παίδων/κορασίδων

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf παίδων/κορασίδων 2000/2001/2002 και πανπαίδων/πανκορασίδων 2003 έως 2007 διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2014.

Πούλμαν έπεσε σε χαράδρα και τυλίχθηκε στις φλόγες στο δρόμο Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου - Νεκρός ο οδηγός

- Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τουριστικό λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες.
- Νεκρός είναι ο οδηγός ο οποίος ήταν και ιδιοκτήτης του λεωφορείου
- Οι συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν διευκρινιστεί
- Κάτοικοι άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο - Ίσως το λεωφορείο να "χτύπησε" κάπου πριν πέσει στο γκρεμό

Μικρή βόλτα με αμάξι στο Κιλκίς του 2014


Την τρίτη ήττα γνώρισαν οι Ατρόμητοι από τη Γουμένισσα

Στο εντός έδρας παιχνίδι οι Ατρόμητοι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ γνώρισαν την τρίτη ήττα τους από τη Γουμένισσα.

"Οι Παρατάξεις των ΣΥΝΕΚ και της ΔΑΚΕ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις δεν αποδέχτηκαν το αίτημα των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα"

Δελτίο τύπου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 
Συνάδελφοι, στις 14/10 συζητήθηκε στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ το αίτημα της «Συντονιστικής Επιτροπής Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα Αττικής», για τη μη συμμετοχή στις εκλογές των Υ.Σ., από όλες τις Παρατάξεις, ως αντίδραση στον αποκλεισμό των συναδέλφων σε διαθεσιμότητα από το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Μίλησαν για την αξιοποίηση του στρατοπέδου Καπετάν Γκόνου στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας, είχε συνάντηση εργασίας με τον Διευθυντή της ΥΑΜΣ Εμμανουήλ Κρασσανάκη σχετικά με το θέμα της αξιοποίησης του στρατοπέδου ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ, στη Γουμένισσα. Η συζήτηση αφορούσε την πρόταση που έχει γίνει στο παρελθόν σχετικά με την αξιοποίηση του στρατοπέδου, ως χώρος πρασίνου και κοινωφελών δράσεων επ' ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Σεμινάριο Shin Kyokyshin karate στα Μεγάλα Λιβάδια Παιονίας

1 και 2 Νοεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια σε υψόμετρο 1200 μ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Shin Kyokyshin karate με συμμετοχή των συλλόγων καράτε, Α.Σ. «Αριστοτέλης" από το Κιλκίς, Α.Σ. «Αλεξανδρος" από το Πολύκαστρο και και Α.Σ. «Φίλιππος" από την Νέα Σάντα.

Χρωστάτε στην ΔΕΥΑ Παιονίας; Κάντε ρύθμιση!

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας ανακοινώνει ότι όσοι δημότες - καταναλωτές έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Επιχείρηση μπορούν μέχρι τις 30-9-2014, με αίτηση να υπαχθούν σε ρύθμιση των οφειλών τους μέχρι και σαράντα δόσεις (40 δόσεις) και ελάχιστη καταβολή σαράντα ευρώ ανά δόση (40 €/δόση) και τελικά την απαλλαγή των προσαυξήσεων στο 100%.

Αιμοδοσία του συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς, διεξάγει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 9 Νοεμβρίου από τις 9:30 π.μ. έως τις 12:30μ.μ., στο εντευκτήριο του συλλόγου (απέναντι από το Δημαρχείο.
Καλούμε όσους και όσες μπορούν να συνδράμουν 10 λεπτά από τη ζωή τους για την Τράπεζα Αίματος, ώστε να δώσουμε ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη

Ημερίδα στο Κιλκίς με θέμα "Οικολογική κατάσταση της λεκάνης απορροής του Γαλλικού ποταμού"

To Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικολογική ποιότητα & Διαχείριση υδάτων σε επίπεδο λεκάνης απορροής» των τμημάτων Β ι ο λ ο γ ί α ς, Γ ε ω λ ο γ ί α ς & Π ο λ ι τ ι κ ώ ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Κοσμητείας Σχολής Θετικών Επιστημών, σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κιλκίς, το Δήμο Κιλκίς και το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα διοργανώνουν από κοινού και έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα με θέμα: 
Οικολογική κατάσταση της λεκάνης απορροής του Γαλλικού ποταμού βάσει της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Πλαίσιο για τα νερά 2000/60

"Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Αμοιρίδη"

Ο Διευθυντής, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Αμοιρίδη Παναγιώτη, διευθυντή κατάρτισης του ΚΕΠ Επιμορφωτική Κιλκίς ΕΠΕ, για τη δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, για τις εκπαιδευτικές μας ανάγκες.

Αν θέλετε να συνεργαστείτε με Πορτογάλους επιχειρηματίες, να η ευκαιρία!

Kατάσταση με εργοστάσια της Πορτογαλίας τα οποία αναζητούν εμπορική συνεργασία με Έλληνες εισαγωγείς ή και αντιπροσώπους.
Δείτε ΕΔΩ 

"Η κατάσταση για το λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία έχει φτάσει στο απροχώρητο"

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)

- 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
- ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
- ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια εφαρμογής των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας στη χώρα μας και στην εκπαίδευση, η κατάσταση για το λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Έλεος! Λέγεται αυτό αποκατάσταση παράνομης χωματερής;

Του αναγνώστη της Γνώμης Α.Κ.
Μέρος από τα μπάζα κατέληξαν στο ρέμα, άλλα επιχωματώθηκαν ανεπαρκώς, άλλα συνεχίζουν να κείτονται διάσπαρτα, χωρίς καμιά απαγορευτική πινακίδα, με τις αμιαντολαμαρίνες να κοιτούν αγέρωχα το αίσχος που συνεχίζεται. Έλεος !!!
(Η παράνομη χωματερή βρίσκεται στο 3ο χλμ της οδού Κιλκίς- Κολχίδας 200 μέτρα μετά τον (XYTA) Κιλκίς)

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τις τελευταίες 7 ημέρες

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε αστυνομική επιχείρηση, κατά το χρονικό διάστημα από 27.10 έως και 02.11.2014.

Σχετικά με την κρίση και τοποθέτηση υπεράριθμων εκπαιδευτικών

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων
Iσχύουσα νομοθεσία
Άρθρο 14 του Π.Δ. 50/96
1. Υπεραριθμίες εκπαιδευτικών είναι δυνατόν να προκύψουν:
α) Σε σχολικές μονάδες της Α/θμιας εκπαίδευσης από ίδρυση, κατάργηση, υποβιβασμό, διαίρεση ή συγχώνευση αυτών ή άλλη αιτία.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Αποσταθεροποίηση επιλέγει ο Σαμαράς- Απορρίπτει την πρόταση Τσίπρα για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών ώστε να διερευνηθεί συμφωνία στο πρόσωπο του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και να οριστεί ημερομηνία εκλογών για ανάδειξη κυβέρνησης με ισχυρή εντολή·»Κόκκινα δάνεια» Ρύθμιση για τις επιχειρήσεις, «σκέψεις» για τα νοικοκυριά·Μετεγγραφές- Δύο κατηγορίες φοιτητών προαναγγέλλει ο Φορτσάκης
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πυρετός για το Εθνικό θέμα-Παπούλιας, Σαμαράς, Τσίπρας, συμφωνούν, διαφωνώντας για την τουρκική απειλή·Λίστα Λαγκάρντ- 40 μεγάλα ονόματα στο ΣΔΟΕ για… εξηγήσεις·Λευκωσία: -Θρίλερ με τους «χάρτες του Αναστασιάδη»