Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τον παρέσυρε, τον σκότωσε, έφυγε, αλλά μετά παραδόθηκε

Χθες (06.11.2014) το απόγευμα, στην Επαρχιακή Οδό Κρύας Βρύσης – Ακρολίμνης Πέλλας, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός παρέσυρε 74χρονο ημεδαπό πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος αρχικά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης Πέλλας.

Σταυροδοσία αιρετών ΠΥΣΔΕ Κιλκις

Σταυροδοσία
αιρετών
ΠΥΣΔΕ
Κιλκίς

Δείτε

ΕΔΩ

Νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην πόλη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν.Ε. Χρυσής Αυγής Κιλκίς
 Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας και αγώνα για μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δυνατή Ελλάδα, με πλήθος ενημερωτικών και κοινωνικών δράσεων, ομιλιών, εκδηλώσεων καθώς και παρεμβάσεων σε θέματα τοπικής αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, η Τ.Ο. Κιλκίς μεταστεγάζεται στα νέα ανακαινισμένα γραφεία της στην πόλη του Κιλκίς, επί της οδού Καλούδη 12 (πεζόδρομος), στον 1ο όροφο.

Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στο Κιλκίς

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Εορτασμός της Επετείου Εθνικής Αντίστασης στο Κιλκίς

Η Εθνική Αντίσταση εναντίον των στρατευμάτων κατοχής 1941-1944, προέκταση και ολοκλήρωση του έπους της Αλβανίας, των Μακεδονικών Οχυρών και της Μάχης της Κρήτης υπήρξε έργο όλων των Ελλήνων, που με τις όποιες δυνάμεις τους, αντιτάχθηκαν στον κατακτητή και πολέμησαν για το πανάκριβο αγαθό της Ελευθερίας.

1ο ΣΕΚ Κιλκίς: Εκπαιδευτική συνάντηση στην Ισπανία για την μηδενική ενεργειακή απόδοση των κτιρίων

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος LEONARDO DA VINCI όπου συμμετέχει το 1ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο (ΣΕΚ) Κιλκίς υλοποιήθηκε εκπαιδευτική συνάντηση στην Ισπανία. Το πρόγραμμα με τίτλο «Κτίρια με σχεδόν μηδενική ενεργειακή απόδοση» έχει σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών μεταξύ των συμμετεχόντων φορέων και την εφαρμογή αυτών σε εκπαιδευτικά κτίρια.

ΤΑΙΠΕΔ – ΕΥΑΘ. H χαμένη υπόληψη μιας εταιρίας;

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
H πρόκληση ενδιαφέροντος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) για την πώληση του 51% της ΕΥΑΘ, που έλαβε χώρα στις 21 Φεβρουαρίου 2013, προκάλεσε το ενδιαφέρον τεσσάρων υποψηφίων. Σε προηγούμενο άρθρο μας δόθηκαν πολλές λεπτομέρειες όπως και κάποια ενδιαφέροντα λεπτά σημεία, που αφορούσαν στο διαγωνισμό αυτό (βλ. www.capital.gr/Articles.asp?id=1942394).

Ενισχύσεις έως 5.978.699 ευρώ για 459 παραγωγούς μέσα από προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης στον καπνό

Ποσά ενισχύσεων που φτάνουν μέχρι 5.978.699 ευρώ θα λάβουν 459 παραγωγοί της χώρας οι οποίοι με αποφάσεις που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης, εντάσσονται στα γεωργοπεριβαλλοντικά προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού και αμιψεισποράς σε καπνοπαραγωγικές περιοχές μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Ημερίδα και συζήτηση με θέμα: “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ”

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς (Τομέας Αγροτικού) προσκαλεί τον αγροτικό κόσμο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην ενημερωτική ημερίδα και συζήτηση με θέμα: “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ”, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και ώρα 18.30.
Εισηγητής ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΑΣ γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αποτελέσματα εκλογών εκπαιδευτικών για Π.Υ.Σ.Π.Ε., Π.Υ.Σ.Π.Ε.και Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ 
ΨΗΦΙΣΑΝ 637ΕΓΚΥΡΑ 616, ΑΚΥΡΑ 21 
ΨΗΦΟΙ ΠΟΣΟΣΤΑ 
Δ.Α.Κ.Ε.  258 - 41,88% 
ΔΗ.ΣΥ. 168 - 27,27% 
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ  139 - 22,56% 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΠΑΜΕ)  41 - 6,65% 
ΔΗ.ΑΡ.ΜΕ  10 - 1,62% 

Σχετικά με τις αμοιβές των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κατόχων μεταπτυχιακών και διδακτορικών

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων

«Τo προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διαφοροποιείται από το λοιπό προσωπικό (ΜΟΝΙΜΟΙ-ΙΔΑΧ) τόσο ως προς το γεγονός ότι προσλαμβάνεται να καλύψει απρόβλεπτες, παροδικές, επείγουσες ανάγκες όσο και ως προς τη διαφορετική μισθολογική εξέλιξη που το διέπει, δεδομένου ότι το εν λόγω προσωπικό δεν κατατάσσεται βαθμολογικά αλλά μόνο μισθολογικά και συνεπώς δεν ισχύουν γι” αυτό οι περιοριστικές διατάξεις του παραρτήματος V2. Ελλ. Ενότητα 2.6 του Ν.4046/2012». Ενώ υπογραμμίζεται:

"Θ’ αγωνιστώ μ’ όλες μου τις δυνάμεις κι αυτή τη διετία "

"Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Αιρετών Εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, με αναδείξατε με τη ψήφο εμπιστοσύνης σας και για τη διετία 2015-16, στη θέση του Αιρετού του ΠΥΣΠΕ Κιλκίς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

ΤΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΚΕ: «Δε θα ζήσουμε με ψίχουλα»

ΤΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΚΕ
Για περισσότερο από δύο μήνες, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ έδιναν τη μάχη της επιτυχίας του πανελλαδικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε χτες στην Αθήνα. Εδιναν τη μάχη να ακουστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατά η φωνή των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου, που παράγουν όλο τον πλούτο, να διακηρύττει: «Δε θα ζήσουμε με ψίχουλα»! Μέσα απ' αυτούς τους φορείς του κινήματος τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πρωτοστατούν στην προσπάθεια ανασύνταξης του κινήματος.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Συζητούν μέτρα με το χρέος στο ράφι-Αν το χρέος είναι βιώσιμο, δεν υπάρχει δέσμευση απομείωσής του διαμηνύουν τώρα οι Βρυξέλλες·Βέλγιο:-Ξέσπασμα οργής για τη λαίλαπα της λιτότητας·Ο Σαμαράς στην Κύπρο, ο Βενιζέλος ετοιμάζεται για την Τουρκία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Καταρρέει το ΙΚΑ- Σε κίνδυνο οι συντάξεις·27 Νοεμβρίου τα αναδρομικά 6 μηνών στους στρατιωτικούς·Ο… Κασιδιάρης απέλυσε τον υφυπουργό Παιδείας Γ. Στύλιο- Μετά το «ατυχές φραστικό επεισόδια» με τη Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή