Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Μη χάσετε την εκπομπή EchoWaves Radio Show στον www.ok-radio.gr με τον Παντελή Φαχουρίδη

Μη χάσετε αύριο Πέμπτη 24/3/2022 την εκπομπή EchoWaves Radio Show στις 8:00 μ.μ. στον www.ok-radio.gr με τον Παντελή Φαχουρίδη με πολλή καλή μουσική.

Ο Γ. Φραγγίδης στην εκπομπή "Χωρίς Χρώμα" με το δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη

Δείτε το video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στη φωοτογραφία

Γ. Γεωργαντάς: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε φαινόμενα κερδοσκοπίας- Είναι παράνομο και ανήθικο

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε φαινόμενα κερδοσκοπίας, τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, υποστηρίζοντας στη Βουλή τη διάταξη για τα «Έκτακτα μέτρα για την εξασφάλιση της επάρκειας γεωργικών προϊόντων και τροφίμων για την επισιτιστική ασφάλεια και την αποφυγή αθέμιτων εμπορικών πρακτικών», που είναι ενσωματωμένη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" στον πανελλήνιο διαγωνισμό First Lego League


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"

Το Σάββατο 19 Μαρτίου οι ομάδες του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, Robotistes K-Force και Robotistes Ε-Force έλαβαν μέρος στον ημιτελικό διαγωνισμό της First Lego League στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα του φετινού είναι οι μεταφορές και τα παιδιά μας απο το Κιλκίς παρουσίασαν το “ΤΗΕ ΒΟΤ”, τον ηλεκτρονικό ταχυδρόμο της γειτονιάς μας και τα παιδιά του Ευόσμου “Την έξυπνη προσωπική θυρίδα ασφαλείας, αποθήκευσης δεμάτων”.

Αγορά Κρεάτων Στρατηγούσης Κιλκίς: Ό,τι καλύτερο σε ντόπια κρέατα

Επίτροπος Φερέιρα σε Σπυράκη: Στο 70% η κτηματογράφηση στην Ελλάδα. Το 2023 θα ολοκληρωθεί πλήρως το Εθνικό Κτηματολόγιο

Σημαντική χαρακτήρισε την πρόοδο του Εθνικού Κτηματολογίου, το οποίο θα ολοκληρωθεί πλήρως το 2023, η Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Ελίζα Φερέιρα, απαντώντας σε ερώτηση της ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρίας Σπυράκη. Σύμφωνα με την Επίτροπο, το συνολικό ποσό ολοκλήρωσης της κτηματογράφησης ανέρχεται στο 70% και έχουν συσταθεί 47 κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα, από τα 92 που είναι προγραμματισμένα, αντικαθιστώντας τα παλαιά υποθηκοφυλακεία.

Από την Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Μαΐου–Δεκεμβρίου 2022, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της Τετάρτης 23 Μαρτίου 2022 μέχρι και την 24η ώρα της Τρίτης 26 Απριλίου 2022. Το Μητρώο αυτό που τηρείται από την ΕΛΣΤΑΤ, θα ισχύσει για οκτώ (8) μήνες, από τον Μάιο έως και τον Δεκέμβριο 2022.

Θερινό ωράριο καταστημάτων Κιλκίς (1/4/2022 - 31/10/2022)



Δήμος Παιονίας: Δημοπρατήθηκαν οι χωματουργικές εργασίες για το 2022 που αφορούν Αγροτική οδοποιία

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκαν οι χωματουργικές εργασίες για το 2022 που αφορούν Αγροτική οδοποιία, καθαρισμούς τάφρων και κοινόχρηστων χώρων συνολικού προϋπολογισμού 219.982,20€.

Δύο χρόνια το gov.gr στην υπηρεσία των πολιτών

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του gov.gr. Η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης ξεκίνησε ενσωματώνοντας 501 ψηφιακές υπηρεσίες και προσθέτοντας δύο νέες: την ψηφιακή έκδοση υπεύθυνης δήλωσης και εξουσιοδότησης. Σήμερα, το gov.gr παρέχει 1.370ψηφιακές υπηρεσίες, διευκολύνοντας την καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων. 

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή άμεσων ενισχύσεων για τις αιτήσεις έτους 2021, συνολικού ποσού 251.113.205,62 ευρώ

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 23.03.2022, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος ορθότητας του υπολογισμού πληρωμής άμεσων ενισχύσεων για τις αιτήσεις έτους 2021, συνολικού ποσού 251.113.205,62 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού, ήτοι 234.896.666,41 ευρώ αφορά σε συνδεδεμένες ενισχύσεις και ενισχύσεις για τα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους, οι οποίες καταβάλλονται για πρώτη φορά στο πλαίσιο των πληρωμών για τις αιτήσεις 2021. Τα δικαιούμενα ποσά, σταδιακά και εντός της ημέρας, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Έναρξη του προγράμματος του δια στόματος εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την έναρξη του προγράμματος του δια στόματος εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων για την άνοιξη 2022 στο πλαίσιο επιτήρησης και καταπολέμησης της λύσσας στην Ελλάδα:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 23/3/2022, 8:48 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών
Σε συνέχεια της σύλληψης ημεδαπού άνδρα για κατοχή ποσότητας κάνναβης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, το απόγευμα της20ης Μαρτίου 2022 στην Κατερίνη και στο πλαίσιο των περαιτέρω ερευνών που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής «Ακύλα», εντοπίστηκε σε δασική περιοχή, κρυμμένη καλά μέσα σε κορμό δένδρου, ποσότητα κάνναβης, βάρους 390 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

5G Conference SΕ Europe: Το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας για τα δίκτυα 5ης γενιάς

Η Verticom, η διοργανώτρια εταιρεία της σειράς των επιτυχημένων εκθέσεων και συνεδρίων eCommerce & Digital Marketing Expo σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας που αφορά στα κινητά δίκτυα 5ηςγενιάς, το 5G Conference Southeastern Europe, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου με κωδικό RF στις Τράπεζες

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε η χρήση κωδικών πληρωμής RF στην πλατφόρμα e-Παράβολο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους εύκολα και άμεσα μέσω του web/mobile banking της τράπεζάς τους, είτε συμπληρώνοντας τον κωδικό RF ή σκανάροντας τον κωδικό QR.

"Τι κάναμε στο διοικητήριο της Π.Ε. Κιλκίς για την αντιμετώπιση της Covid-19"

Ανακοίνωση Π.Ε. Κιλκίς
Ένα ιδιαιτέρως εκτεταμένο φόρτο εργασίας επωμίστηκαν - από την έναρξη της πανδημίας του COVID-19 -οι υπηρεσίες της Π.Ε. Κιλκίς, δυνάμει διατάξεων που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης πανδημίας.

Κορωνοϊός (23/3/2022): 23.106 νέα κρούσματα (107 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 53 θάνατοι και 338 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 23.106, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.861.993 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 158 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.385 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Δήμος Παιονίας: Όσοι Ουκρανοί, προσέλθετε

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας σε μια προσπάθεια έμπρακτης αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό καλεί τους δημότες της περιοχής αν γνωρίζουν οικογένειες Ουκρανών προσφύγων που έχουν εγκατασταθεί στη περιοχή να τους φέρουν σε επικοινωνία με το Κέντρο Κοινότητας με σκοπό την προσπάθεια κάλυψης βασικών αναγκών τους.
Στοιχεία επικοινωνίας: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας, 23430 33151, -152, -154.

Κιλκισιακός: Τουρνουά 3v3 για αγόρια και κορίτσια στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Διοργάνωση τουρνουά 3v3 για αγόρια και κορίτσια 
στην Πλατεία Ειρήνης 28/4 - 29/4/22
Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου και η Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού, διοργανώνει ένα αθλητικό διήμερο ποδοσφαιρικού τουρνουά 3V3 για όλα τα παιδιά, κορίτσια και αγόρια της πόλης και όλων των γύρω περιοχών.

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που μας άφησε ο Φώτης Παμποράκης

Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Δυο χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που ξεκίνησε ο περιορισμός των ελευθεριών μας “για το καλό μας” λόγω της πανδημίας.

ΠΑΣΟΚ: Μάχη στην καρδιά της κοινωνίας


Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Τους βασικούς άξονες για την πορεία της παράταξης μέχρι τον Συνέδριο του Μαΐου παρουσίασε αναλυτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής την περασμένη Κυριακή.