Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Κοπή βασιλόπιτας παιδικών και εφηβικών τμημάτων
Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, κόψαμε βασιλόπιτα για τα παιδικά και εφηβικά μας τμήματα. Τα δώρα, όπως πάντα, ήταν εκπαιδευτικά παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά μας, του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, ανεξαρτήτως αν έτυχαν ή όχι το φλουρί, να είναι καλότυχα, καλή πρόοδο κ καλή χρονιά!

Δήλωση Τσαυτάρη, σχετικά με τις ρυθμίσεις για τους αγρότες

«Με τις σημερινές της αποφάσεις, η κυβέρνηση έδειξε ότι έχει και τα αντανακλαστικά και είναι ανοικτή στο διάλογο με τους αγρότες. Ως Υπουργείο χαιρόμαστε που παίξαμε έναν καταλυτικό ρόλο, έτσι ώστε τα αιτήματα και οι απόψεις των αγροτών να ακουστούν στην Κυβέρνηση, προκειμένου ένα σημαντικό μέτρο, μια σημαντική διαρθρωτική αναπτυξιακή τομή σε ό,τι αφορά στα στοιχεία των εσόδων και εξόδων των γεωργών, που ήταν ένα μεγάλο αίτημα, όλων των γεωργών, γίνεται με ένα αποτελεσματικό, αλλά πολύ απλουστευτικό τρόπο, χωρίς να δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στην εφαρμογή του.  Χαίρομαι επίσης που οι αγρότες χαιρέτησαν αυτές τις αποφάσεις διότι επαναλαμβάνω είναι προς όφελός τους».

Σεμινάριο εξειδίκευσης στην "Παραγωγή φαρμακευτικών φυτών(ΦΑΦ) και αιθερίων ελαίων (ΑΕ)"

Μετά από τη διεξαγωγή έξι κύκλων του σεμιναρίου, την επιτυχή διεκδίκηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ από μαθητές μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει επαγγελματικές δραστηριότητες με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, δημιουργία αποστακτηρίων αιθερίων ελαίων κ.α., αλλά και από το αμείωτο ενδιαφέρον για το σεμινάριο, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τον 7ο κύκλο.

Δήλωση υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάσαμε τον απολογισμό του έργου μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.  Οι στόχοι που πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα σκληρής, ομαδικής δουλειάς.
Ήταν αποτέλεσμα του καθημερινού αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί, τα εκλεγμένα στελέχη, οι Αντιπεριφερειάρχες και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αλλά και οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια.

Ευχαριστήριο Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς σε τοπικές επιχειρήσεις

Η Πρόεδρος κ. Βούλα Ποζίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ), επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τις τοπικές επιχειρήσεις Κleemann και Elvial, το γυμναστήριο Kinesis, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “Αντιγόνη Ναλμπάντη” και τους μαθητές του, καθώς και το αρτοποιείο “Σπάρτακος”, για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσω προσφοράς προϊόντων, την περίοδο των γιορτών, προς όφελος των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Τροπολογία Γεωργντά για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Δεκτή έγινε από τον Υπουργό Υ.ΠΕ.ΚΑ. κ. Γιάννη Μανιάτη και στη συνέχεια υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής σήμερα (06/02/14) η τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς σχετικά με τον περιορισμό των θέσεων των μετακλητών υπαλλήλων που προβλέπεται στο Π.Δ.63/2005.

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Ιππικός Όμιλος «Ράντσο Κιλκίς»

Την καθιερωμένη γιορτή με αφορμή την κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Ιππικός Όμιλος «Ράντσο Κιλκίς», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, για τους μαθητές του Ιππικού Ομίλου, γονείς και φίλους.

Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για το νομοσχέδιο υγείας

Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ. ΔΗΜ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής ο Θ. Παραστατίδης για το ΝΣ Υγείας που ήρθε στην Βουλή προς συζήτηση. Προτού όμως μπει στην ουσία του ΝΣ, έκανε αναφορά για τις κινητοποιήσεις των αγροτών. Η ομιλία του έχει ως εξής:

Αγαθοπούλου: «Να αναλάβουν οι βουλευτές τις ευθύνες τους για να προλάβουμε τον ‘θάνατο’ της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ελλάδα».

Με ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις», παρενέβη χθες η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί τους Μύλους Κομοτηνής

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Μύλοι Κομοτηνής, για τη δωρεά των 300,00 Ευρώ, που θα διατεθεί για αγορά εκπαιδευτικού υλικού που εξυπηρετεί τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις 7:30 π.μ., Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Οι μικροί του Κιλκισιακού κόβουν την πίτα τους

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 7.00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ". Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας, ανάμεσά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!

Οι αγώνες του Σαββάτου για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 η Ακαδημία πιστή στο δόγμα της, προπόνηση και παιχνίδι αλλά και στα πλαίσια του ετήσιου προγραμματισμού της θα διοργανώσει φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της.

Νίκος Αφεντουλίδης: "Είμαι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς"