Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 23/9/2022, 10:27μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (22 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Με τη μέθοδο του εναγκαλισμού της αφαίρεσε από τον λαιμό μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 11ης Σεπτεμβρίου 2022 προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή σε περιοχή της Ημαθίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού της αφαίρεσε από τον λαιμό μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Στη συνέχεια διέφυγε με όχημα, στο οποίο την ανέμεναν, ημεδαπός άνδρας και άγνωστος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.

Όλοι μαζί για την μάχη του αυτονόητου

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος 
Ένα τεράστιο κύμα οργής προκάλεσε στο Ιράν – και όχι μόνο- ο θάνατος της 22χρονης Μαχσά Αμινί μετά την σύλληψη της από την αστυνομία ηθών “επειδή φορούσε ανάρμοστα ρούχα”. Γυναίκες και άντρες σε όλη την χώρα καίνε μαντίλες και κόβουν τα μαλλιά τους σε ένα κύμα διαδηλώσεων που όμοιο του είχε χρόνια να δεί η χώρα.

Ο Γ. Φραγγίδης στην εκπομπή "Χωρίς Χρώμα" της τηλεόρασης ΑΡΤ TV με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη

Ο Γ. Φραγγίδης στην εκπομπή "Χωρίς Χρώμα" της τηλεόρασης ΑΡΤ TV με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη.
Κάντε κλικ ΕΔΩ ή επάνω στην εικόνα

Κιλτίδης: Με αφορμή το βιβλίο Τάσου Αμανατίδη, Κιλκισιακό Οδολόγιο

Του Κώστα Κιλτίδη
Με χαρά διάβασα το βιβλίο του Τάσου Αμανατίδη «Κιλκισιακό Οδολόγιο». Ανυπόκριτα συγχαίρω τον συγγραφέα, αλλά και την εταιρεία «ΚΟΥΚΑΚΗ» που στήριξε οικονομικά την έκδοσή του.

Η Κωνσταντίνα Αδάμου, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ''ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής'', μιλά στους: Παπαδοπούλου Χρυσή-Ουρανία και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Κωνσταντίνα Αδάμου*, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ''ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής'', μιλά στους: Παπαδοπούλου Χρυσή-Ουρανία και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Η ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός απειλούν ολόκληρη την Ευρώπη. Πώς κρίνετε, κυρία Αδάμου, εσείς ως εν ενεργεία βουλευτής τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών;
Ο κ. Μητσοτάκης επιδίδεται σε μια ακατάσχετη παροχολογία με καθαρά προεκλογική στόχευση. Όσα υπόσχεται ωστόσο είναι ημίμετρα. Στην πραγματικότητα, επιστρέφει σε κάποιους πολίτες ένα μικρό μέρος των χρημάτων που το κράτος του κ. Μητσοτάκη τους υφάρπαξε με την υπερφορολόγησή τους. Σκεφτείτε μονάχα ότι μιλάμε για υπερεκτέλεση των φορολογικών εσόδων ύψους 5,6 δισ. Ευρώ, μόνο κατά το πρώτο 8μηνο του έτους. Γιατί θα πρέπει οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι να μείνουν ικανοποιημένοι από τα ψίχουλα που τους δίνει η Κυβέρνηση; 

(Video) Διαμαρτυρία μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς: Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις στην ALUMIL

Συνδικάτο Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας: Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις στην ALUMIL. Διαμαρτυρία μπροστά στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Η θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα" στο Κιλκίς

Η θεατρική παράσταση «Στρουμφάκια επιχείρηση στρουμφίτα» που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους σε όλη την Ελλάδα για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 24/9 στις 5:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.