Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Λήστεψαν δύο ηλικιωμένα άτομα με τη μέθοδο του εναγκαλισμού

- Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (18 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο την ανέμενε συνεργός της.

Γ. Φραγγίδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε το στοίχημα της ΔΕΘ

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, o Πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενά του αποκάλυψε ότι θεωρεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως τον στρατηγικό του αντίπαλο. 

Τα νέα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" (20/9/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Προπονητικό Camp του ΠΑΟΚ στο Alexandros Sports Center
Το πρώτο προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Alexandros Sports Center θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Στο συνοριακό Φυλάκιο Δοϊράνης τιμήθηκε ο Άγιος Νικήτας, ο Γότθος, προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών

Δελτίο τύπου Συνδέσμου 
Εφέδρων Αξιωματικών

Με κάθε τιμή και θρησκευτική ευλάβεια τιμήθηκε ο Άγιος Νικήτας, ο Γότθος, προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών, για πρώτη φορά στο συνοριακό Φυλάκιο Δοϊράνης και στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Πετυχημένη παρουσία Κιλκισιώτικων επιχειρήσεων στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην 86η Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 3 σταντ 6, η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τις παρακάτω επιχειρήσεις:

(Video) Ξεκίνησαν οι εργασίες στο χώρο που προπονείται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιάννης Κορακίδης

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο χώρο που προπονείται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιάννης Κορακίδης, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Μητρόπολης Γουμένισσας

 


Εγγραφές 2022-2023 στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 για παιδικά, εφηβικά και παραστάσεων τμήματα. Τα τμήματα των ενηλίκων θα ξεκινήσουν Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Φραγγίδης: Να τοποθετηθεί ο κ. Πλεύρης για την αποστολή ειδικευόμενων γιατρών και νοσηλευτών από το ΑΤΤΙΚΟΝ στο ΙΑΣΩ

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης οφείλει να πάρει άμεσα θέση για τις καταγγελίες της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας (ΕΙΝΑΠ) και τουσωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αττικόν, που φέρουν την καθηγήτρια και διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου Αττικόν κ. Παπαευαγγέλου, να διοχετεύει ειδικευόμενους γιατρούς και νοσηλευτές της κλινικής για εκπαίδευση και εργασία στην ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Περί Μικρασιατικής καταστροφής το ανάγνωσμα...

Του Νίκου Νίτσα
Εκατό χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα , όπου έπεσε οριστικά και αμετάκλητα η ταφόπλακα του ονείρου της αναβίωσης της μεγάλης Ελλάδος. Ένα όνειρο που είχε ξεκινήσει εκατό χρόνια νωρίτερα της ημέρας.

Πολύκαστρο: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “Μνήμης Λίθοι, 1974-1978", του Γιάννη Σιταρίδη

Στο πλαίσιο της 104ης επετείου της Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου, στο Κέντρο Πολιτισμού & Πληροφόρησης Πολυκάστρου, θα πραγματοποιηθούν τα ε
γκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “Μνήμης Λίθοι, 1974-1978", του Γιάννη Σιταρίδη, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. Την έκθεση θα προλογίσει ο κ. Χρήστος Ίντος, Συγγραφέας - Συνταξ. Εκπαιδευτικός.