Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Τα κρουστά του δρόμου, έρχονται στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Κιλκίς
Τα κρουστά του δρόμου, έρχονται στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος. Η ομάδα της μουσικοκινητικής μας ωρίμασε, μεγάλωσε, πήρε μορφή και χαρακτήρα! Από Σεπτέμβριο λοιπόν, παράλληλα με τα υφιστάμενα τμήματα μουσικοκινητικής, το αγαπημένο μας μουσικοπαιδαγωγικό δίδυμο "Φεβρωνία Τεβρεντζίδου και Νταβίνα Φλορεντίν" με περίσσεια όρεξη και ενθουσιασμό ξεκινούν νέο τμήμα "Βucket Drumming’" για παιδιά 4ης, 5ης και 6ης Δημοτικού. 

Έκτακτο! Κιλκισιώτης γάιδαρος «έσκασε» στο δρόμο έξω από τη Νέα Σάντα!

➤Έκτακτο! Κιλκισιώτης γάιδαρος «έσκασε» στο δρόμο έξω από τη Νέα Σάντα
Έχασε την γαϊδουρινή του υπομονή, όταν του είπαν πότε θα παραδοθεί ο νέος δρόμος Νέας Σάντας-Ασσήρου
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Ο γάιδαρος είναι ένα συμπαθητικό ζωντανό, το οποίο χαρακτηρίζεται από την απέραντη υπομονή του. Υπάρχει όμως μια ράτσα με ακόμη πιο τεράστια υπομονή και ονομάζεται «Κιλκισιώτης γάιδαρος». Αυτή η ράτσα υπομένει, υπομένει, υπομένει τα πάντα, εδώ και πολλά χρόνια.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι η πατρίδα μας


Υπογράφουν οι:
➤Βόσσου (Μάγδα) Μαγδαληνή, Τελειόφοιτος Φοιτήτρια Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν. Αθηνών / Ιδιωτική Υπάλληλος
Μπακογιάννη Μαρία, Φοιτήτρια Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Παν. Αιγαίου (Ρόδος), Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Αρθρογράφος
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Δημοσιογράφος 
Με μια κάποια έμφαση στην υγειονομική ασφάλεια και τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου, παρουσιάστηκε πριν 25 μέρες η καμπάνια Restart Tourism στο Ζάππειο και ο κος. Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 28/6/2020, 11:10 μ.μ.

Εξιχνιάσθηκαν περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω πρωινές ώρες χθες (27-06-2020) στην περιοχή του Λαγκαδά από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 36χρονος ομογενής, τη στιγμή που επιχείρησε να αφαιρέσει από Ιερό Ναό της περιοχής ένα Ιερό δισκοπότηρο.

ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος: Δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος
Αγαπητοί γονείς νοιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας για την σχολική χρονιά που σύντομα ολοκληρώνεται. Για ακόμα μια χρονιά οι δομές μας ήρθαν πρώτες στην προτίμηση σας και γέμισαν με χρώματα και εμπειρίες από 674 υπέροχα παιδιά.

Το αίμα τους δίνουν οι κυνηγοί του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς
Μια ακόμη δράση προσφοράς του κυνηγετικού συλλόγου Κιλκίς στέφθηκε με επιτυχία. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε δημιουργήσει τράπεζα αίματος μελών του συλλόγου. Σήμερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο ιδιωτικός θηροφύλακας και μέλη του συλλόγου, προέβησαν σε αιμοδοσία στο αντίστοιχο τμήμα του νοσοκομείου Κιλκίς.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο για το Κυπριακό "Κύπρος 1945-1974 - Κρυφές πικρές αλήθειες" του Χρήστου Γκόλιαρη

Το βιβλίο "Κύπρος 1945-1974 - Κρυφές πικρές αλήθειες" του Χρήστου Γκόλιαρη, απευθύνεται σε όλους τους, απανταχού, Έλληνες, που επιθυμούν να γνωρίσουν λεπτομέρειες για όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της Κύπρου από το 1945 έως το 1974.

(Video) Τελετή λήξης περιόδου 2019-2020 της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς


Τελετή λήξης περιόδου 2019-2020 της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020.

Δείτε τα τελευταία Videos της Γνώμης (28/6/2020)

Δείτε τα τελευταία Videos της Γνώμης.
Κάντε κλικ στην εικόνα.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (28/6/2020)

➤Από το ΜΕΤΡΟ Κιλκίς ζητούνται υπάλληλοι καταστήματος:
➤Από τη γαλακτοβιομηχανία Φάρμα Κουκάκη Α.Ε. ζητείται υπάλληλος αποθήκης:
➤Από το LIDL Κιλκίς ζητούνται υπάλληλοι καταστήματος:
➤Από το LIDL Κιλκίς ζητείται Καθαριστής-τρια Καταστήματος.