Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

GAME DAY το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020!

Κάλεσμα ΚουΠα Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Πατσούρης και η υπόλοιπη παρέα, σας προσκαλούμε στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, στις 20:00 για να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας απέναντι στο Βατανιακό Σάρισα.
Όλοι στο γήπεδο!

"Οργανώνετε αποκριάτικο χορό για το σύλλογό σας;"


ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο οι προκηρύξεις για τους μόνιμους διορισμούς στη Γενική Εκπαίδευση

Γνωστοποιείται ότι απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε. και κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Δ.Ε., αντίστοιχα.

24 χρόνια μετά την κρίση στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Ιμίων

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από την αποφράδα, όπως εξελίχθηκε, νύχτα των Ιμίων (31 Ιανουαρίου 1996) η οποία οδήγησε στο θάνατο των τριών Ελλήνων στρατιωτικών Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Εκτορα Γιαλοψού. 

Η ταινία "Ήρεμο πάθος" (A Quiet Passion) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η ταινία "Ήρεμο πάθος" (A Quiet Passion) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και νέα ώρα έναρξης 8:30

Δήμος Κιλκίς: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά οφέλη που παρέχει το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) προσφέρει ο Δήμος Κιλκίς στους πολίτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της υποχρεωτικής τους φοίτησης στο Γυμνάσιο. Για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εφόδια να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό τη συγκρότηση τμήματος και τη λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Μητρόπολη Γουμενίσσης: Πανεπιστημιακός της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών αφιερώνεται στην Εκκλησία

Δελτίο τύπου Μητρόπολης Γουμενίσσης
«Εάν θέλαμε να δώσουμε εικονικά το χαρακτήρα της εκκλησιαστικής μας ταυτότητος στα ιστορικά του πλαίσια, δεν θα ήταν αφελές να μιλούσαμε για επιστράτευση μεταξύ φθειρομένου κόσμου και προβιουμένης αιωνιότητος. Ως στελέχη της “κοινωνίας” μετέχουμε στο διάλογο των δεδομένων της. Ως μέλη της Εκκλησίας μετέχουμε (εντασσόμεθα δια βίου) στην “καλήν στρατείαν”, αυτήν που προ ημών στρατεύθηκαν με τον αρτιότερο τρόπο οι άγιοι. 

Αυτοί είναι οι νέοι Αναπληρωτές Γραμματέων στη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετούνται Αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος οι κάτωθι: 

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιαονίας
Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή: Ξηρών Προϊόντων, Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) – Βρεφικά, ως εξής:

Γουμένισσα: Πυρκαγιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 30η Ιανουαρίου 2020 και περί Ω/00:25΄ επί της οδού «Ροδοπούλου» της πόλης Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας, σε σταθμευμένο Ι.Δ.Χ. λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς ιδιοκτησίας Κ.Σ. 

Οι άξιοι και οι ανάξιοι της Πατρίδας!


Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
● Ένας λαός που θέλει να είναι άξιος της ιστορικής του συνέχειας πρέπει να ερευνά πλήρως τα αίτια των εθνικών του τραγωδιών.
Όχι μόνο γιατί αυτό είναι αναγκαίο να γίνει, αλλά και γιατί είναι απαραίτητη προϋπόθεση της εθνικής του επιβίωσης.
Η ιστορική του πορεία θα έχει συνέχεια μόνον όταν λάμψει όλη η αλήθεια και οι υπεύθυνοι τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους.

Εκδήλωση ΚΚΕ με θέμα, "Θεραπευτική Κάνναβη ή βήμα για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών;"


Δήμος Παιονίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά του όρια, να δηλώσουν συμμετοχή στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων (Σ.Ε.Μ.Π.).

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή, την Δευτέρα 03-02-2020 και την Τρίτη 04-02-2020 και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ.