Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ένοπλη ληστεία με λεία 167.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο στην Κατερίνη

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας σήμερα (17.04.2013) το πρωί επί της Π.Α.ΘΕ., ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κατερίνη. 

Διημερίδα με θέμα "Σεξουαλική Ανάπτυξη και Ειδική Αγωγή"



Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων - Σχολικών Δραστηριοτήτων της, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους: 

Ημερίδα με θέμα «Η Φωτογραφία με νέα ματιά»

Η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων - Σχολικών Δραστηριοτήτων της, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους: 

Ερώτηση Παύλου Χαϊκάλη από τους ΑΝ.ΕΛ. με θέμα, «Συνταξιοδότηση πατέρα με ανήλικο ή ανίκανο τέκνο»

"Σύμφωνα με το Ν.3865/2010 και σε συνδυασμό με τον Ν.3863/2010 σχετικά με τις προϋποθέσεις θεμελίωσης συνταξιοδοτικού δικαιώματος γονέων με ανήλικα ή ανίκανα τέκνα διαπιστώνεται μια μεγάλη αδικία εις βάρος των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και ειδικά στην κατηγορία, πατέρων με ανήλικο ή ανίκανο τέκνο.

Ψήφιση Τροποποιήσεων Επενδυτικού Νόμου

Ψηφίσθηκε στη Βουλή ο Νόμος για την Διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις στον οποίο περιέχονται και οι τροποποιήσεις του Επενδυτικού και του Αναπτυξιακού Νόμου.

Πρωταθλητής κορασίδων της Ε.Σ.Χ.Θ. ο Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΧΘ, η ομάδα του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ‘’89 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, αήττητη, έχοντας ως αντιπάλους τη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, το Μακεδονικό και το Πανόραμα με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Σήμερα και αύριο η β΄φάση του σχολικού πρωταθλήματος - Στις Σέρρες για την πρόκριση Ε. Ασημακίδου & Αιμ. Μαβίδης - Αδιευκρίνιστες ακόμη οι διαδικασίες πρόκρισης απο το ΥΠΕΠΘ

Σε επτά περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα θα γίνει σήμερα (17/4) και αύριο (18/4) η Β΄ φάση του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων.
Σταν όμιλο των Σερρών θα αγωνιστούν σήμερα, με πολλές πιθανότητες πρόκρισης, δύο αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς. Πρόκειται για την Ευρυδίκη Ασημακίδου του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς που θα αγωνιστεί στα 5000 μ βάδην έχοντας πετύχει την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα με 25'56''74 και λογικά δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και τον Αιμίλιο Μαβίδη μαθητή του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς που θα πάρει μέρος στα 2000 μ με φυσικά εμπόδια έχοντας πετύχει την 5η επίδοση στο αγώνισμα .

Επίσκεψη του Γιάννη Δημαρά στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» δεν διεκδικεί τον τίτλο μεγάλου κόμματος. Εξ άλλου η εκλογική του δύναμη δεν καταγράφηκε ακόμη σε εκλογική αναμέτρηση αφού στις πρόσφατες αναμετρήσεις συνέπραξε εκλογικά με άλλο κόμμα. 

Δημιουργία Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Γυμνάσιο Νέου Γυναικοκάστρου Κιλκίς  έλαβε χώρα η τελετή εγκαινίων του Φωτοβολταϊκού Συστήματος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας, το οποίο εγκαταστάθηκε στο Γυμνάσιο, με δαπάνη του Δήμου Κιλκίς.

Εκδήλωση στο Α.Π.Θ. για τη συνύπαρξη αρχαιοτήτων και μετρό

"Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ, από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το ζήτημα μεταφοράς των αρχαιολογικών ευρημάτων που ήρθαν στο φως στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης και τέθηκε το τεχνητό δίλημμα «ή μετρό ή αρχαία», ανέλαβαν πρωτοβουλία, ώστε να βρεθεί «μέση λύση» για τη διατήρησή τους στο σταθμό.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα – Δεν θέλουμε απλώς να σώσουμε την Ελλάδα από το καταστροφικό αδιέξοδο του Μνημονίου, θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, διαμήνυσε ο Αλ. Τσίπρας από το συνέδριο του Economist αναφερόμενος στις δεσμεύσεις της μελλοντικής κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ·Προανακριτική Λαγκάρντ- Απών ο ΓΑΠ, παρούσα η Μαργαρίτα·Στη Φοιτητική κάλπη – Θα μείνουμε, θα παλέψουμε, θα ανατρέψουμε
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Αυθαίρετα- Η τελική ρύθμιση – Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου που παρουσίασε ο υπουργός ΠΕΚΑ ·Ποια δάνεια και με ποιους όρους θα υπαχθούν στη διευθέτηση – Το πρόγραμμα αφορά τους ενήμερους οφειλέτες·Αντώνης Σαμαράς- Βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ