Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Η λιτότητα, η Ε.Ε και το κεφάλαιο κέρδισαν στις εκλογές στις 7 του Ιούλη

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ο καλύτερος χορηγός, για να έρθει η Ν.Δ στον θώκο της αστικής εξουσίας και να συνεχίσει το αντιλαϊκό έργο, για λογαριασμό των δυνάμεων του κεφαλαίου και της Ε.Ε.
Στον δρόμο των ματωμένων πλεονασμάτων, της ενισχυμένης εποπτείας, των πλειστηριασμών και της γενίκευσης των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, θα συνεχίσει η Ν.Δ σε έναν δρόμο που είναι μόνο ξέφωτο για τα μονοπώλια και τις μεγάλες καπιταλιστικές επιχειρήσεις.

"Τρέξε, αλλά πρόσεχε μη χτυπήσεις!"

Επιστολή διαμαρτυρίας Τμήματος Στίβου ΓΑΣ Κιλκίς
Ύστερα από σειρά επαφών με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς, κ. Κώστα Παπαδάκη, σχετικά με το θέμα της τήρησης του ωραρίου για τους αθλητές του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, αναγκαζόμαστε να προβούμε στη σύνταξη επιστολής διαμαρτυρίας.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 71 ετών άντρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάναβης στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 71χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία του 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 572 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Απόφαση για τις αγορές παραγωγών βιολογικών προϊόντων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Κιλκίς) ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η απόφαση με θέμα «Αγορές Παραγωγών Βιολογικών Προϊόντων». Η υπ’αριθμ.1978/157498/28-06-2019 απόφαση έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ Β 2710/02-07-2019.

Ανακοίνωση από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 13/12-07-2019), που ισχύει από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019 μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουλίου 2019.

Ετήσιος Καλοκαιρινός Χορός Συλλόγου Ποντίων Χέρσου


Τι περιμένουν οι υπεύθυνοι;

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ε. Λ.
Η φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, στην πλευρά του λατομείου. Δυστυχώς μπροστά στο γκρεμό που βλέπετε δεν υπάρχει προστατευτικό πλέγμα με κίνδυνο να κινδυνεύσει κάποιος να πέσει στο κενό. 
Θυμίζω ότι το μέρος είναι επισκέψιμο και εκατοντάδες παιδιά, είτε σε γιορτές (Π.χ. Καθαρά Δευτέρα), είτε σε εκδρομές βρίσκονται εκεί και παίζουν ανέμελα στην άκρη του γκρεμού. 
Τι περιμένουν οι υπεύθυνοι;

Δεν έμαθαν τίποτα, δεν ξέχασαν τίποτα...


Υπογράφουν οι:*
''Δεν έμαθαν τίποτα, δεν ξέχασαν τίποτα''. Με τη φράση αυτή φέρεται να εξέφρασε ο μέγας Γάλλος διπλωμάτης Ταλλεϋράνδος την απογοήτευσή του από τη στάση και συμπεριφορά των Βουρβόνων και λοιπών γαλαζοαίματων την εποχή της γαλλικής παλινόρθωσης. Αυτή την φράση αφιερώνουμε σε εκείνους που ''δεν είδαν, δεν κατάλαβαν, δεν ήξεραν'' μετά από 11 χρόνια κρίσης και κυρίως στα 4,5 της δικής τους διακυβέρνησης. 

7ο Συναπάντεμαν Διβουνιωτών Κιλκίς και Φίλων