Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Αποτελέσματα της απογραφής 2021 που αφορούν στο μόνιμο πληθυσμό των δήμων Κιλκίς και Παιονίας

 

Προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ με τίτλο: “Όλοι στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό” στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2023, στις 18:30, στο Παλιό Αγιονέρι, στο καφενείο του Νίκου, θα πραγματοποιηθεί προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ με τίτλο: “Όλοι στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό” με ομιλήτριες τις υποψήφιες βουλευτές νομού Κιλκίς, Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαίδου και Μέμα Τεμεκενίδου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 21/4/2023, 03:10 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη
χθες (20 Απριλίου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνες στο όχημα και στην οικία του, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «ROXY», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πάρτυ νέας γενιάς από τον Στέφανο Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Συνάντηση με τη νέα γενιά θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 8 το βράδυ στο café bar «Λόφος» Κιλκίς. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι νέοι και οι νέες του τόπου μας.
Η βραδιά θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πάρτυ φίλων, ενώ ο σόσιαλ ο Ντέμοκρατ ο σωστός, με την όπως πάντα διακριτική «παρουσία» του, θα ενθαρρύνει το διάλογο και τις χαλαρές πολιτικές συζητήσεις για την Αλλαγή Παραδείγματος σε όλους τους τομείς.

Δημοτική παράταξη «Συμμετέχω»: Ψευδής και συκοφαντική η δήλωση Τονικίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
"ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη" 
Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τον βίο και την πολιτεία του κ. Τονικίδη, άλλωστε είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία. Αφορμή για αυτή μου την παρέμβαση, την οποία δεν είχα σκοπό να κάνω για λόγους προεκλογικής δεοντολογίας, στάθηκε η συνέντευξη την οποία έδωσε ο εν λόγω κύριος στην ιστοσελίδα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και η οποία αναπαρήχθη από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην οποία ισχυρίζεται ότι " ..αν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών (2019) η κυρία Αγαθοπούλου και ο πατέρας της δεν στήριζαν τον αντίπαλό μου από την Ν.Δ (νυν Δήμαρχο) θα είχα εκλεγεί".

7ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Γουμένισσα



Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς (2)

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Κιλκίς, 21-04-2023, ΩΡΑ 12:30 μμ
Στην περιοχή της οδού Μητροπόλεως έγινε απρόβλεπτη θραύση του αγωγού ύδρευσης από Εταιρία εγκατάστασης φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροληψία στις οδούς: Μητροπόλεως, Αγράφων, Ταξιαρχών, Ιωακείμ,Στέρνας, Ουτσκούνη, Ερυθρού Σταυρού.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΚΙΛΚΙΣ: 56 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου

Ανακοίνωση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κιλκίς
Πενήντα έξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα η στυγνή Δικτατορία των Συνταγματαρχών, αποτέλεσμα των ενεργειών φασιστών που με τη βία ανέλαβαν τα ηνία της χώρας. Η εποχή αυτή κράτησε εφτά χρόνια κατά τα οποία ο ελληνικός λαός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και χιλιάδες αγωνιστές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας βρέθηκαν εξόριστοι και φυλακισμένοι. 

Λαμπροτρίτη στην Ι. Μονή των Νεοφανών Μαρτύρων στη Γρίβα

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσση
Η τρίτη μέρα του Πάσχα είναι πολλαπλά χαρμόσυνη για την ακριτική Μητρόπολη Γουμενίσσης. Κατ᾽ επικρατήσασα ιερή συνήθεια, όπως και σε πολλά Θεομητορικά προσκυνήματα, έτσι και εδώ, στο Θεομητορικό Μοναστήρι τιμάται (με τη δεύτερη μέσα στο χρόνο εόρτια σύναξη) η θαυματουργός και πολυσέβαστη εικόνα της Παναγίας Γουμένισσας.

Γ. Φραγγίδης: Η έμφυλη βία δεν είναι ένα αφήγημα

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Η έμφυλη τοξικότητα συναντάται καθημερινά σε όλους τους χώρους και δυστυχώς, ενεδρεύει ακόμα και στους κύκλους της πολιτικής. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει τον μύθο για το προφίλ του θύτη να καταρρέει.

Η υποψήφια βουλευτής Άννα Σακαλάκη, στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Τις εορταστικές μέρες του Πάσχα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης η κα. Σακαλάκη Αννα, υποψήφια βουλευτής. Η κα. Σακαλάκη ξεναγήθηκε στο χώρο μας , ενημερώθηκε για τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας του φορέα μας ενώ πρόσφερε πρωινό γεύμα στους ωφελούμενους του Κέντρου μας.

Ο Σύλλογος “Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς” ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Συλλόγου 
“Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς”
Ο Σϋλλογος “Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς” ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη για την καθοριστική συμβολή του στη Δράση "Πακέτα Αγάπης" προς τις οικογένειες που στηρίζει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος μας, τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κιλκίς.

3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τις επιπτώσεις από την χρήση του κινητού στο σχολείο

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η συνεργασία οικογένειας και σχολείου και η σωστή ενημέρωση είναι βασικοί πυλώνες στην προσπάθεια όλων μας να στηρίξουμε τα παιδιά μας για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και κινδύνους της εφηβείας. Γι αυτό σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας για να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε από τον κ. Μάξιμο Κουζουκίδη, στέλεχος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς με εξειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια, για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τις επιπτώσεις από την χρήση του κινητού στο σχολείο.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου, 21ης Ιουνίου, Σόλωνος, Αγίου Γεωργίου, Σπάρτης ότι πραγματοποιείται διακοπή υδροδότησης λόγω διαρροής στον πεζόδρομο της Μητροπολίτου Χαρίτωνος.

(Video) Πρόβες της παράστασης "Οδυσσέα γύρισε απίτι" με τη θεατρική ομάδα του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Πρόβες της παράστασης Οδυσσέα γύρισε απίτι με τη θεατρική ομάδα του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς. Πέμπτη 20 Απριλίου 2023.