Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Αυτή είναι η πρωινή ζώνη του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Κιλκίς
Κλείσανε τα σχολεία και από την Δευτέρα 29/06 το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος άλλαξε το ωράριο λειτουργίας του σε πρωινό 7:30 πμ – 3:30μμ. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και διαφοροποιείται καθημερινά με δράσεις όπως μικροί chef, θεατρικό παιχνίδι, κεραμική, εικαστικά, projects διαφόρων θεματικών, Pilates kids, Crossfit kids, Movie Time, ανάγνωση παραμυθιών και άλλα πολλά.

Το αποτύπωμα του "Φιλόδημος 1 και 2" στα "Νεοεξαγγελθέντα έργα" από τον κ. Θεοδωρικάκο


Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού Κιλκίς "Συμμετέχω"
Συμβαίνει σε κάθε νέο εκλεγμένη Κυβέρνηση ή Δημοτική αρχή να επωμίζεται τα θετικά και τα αρνητικά της προηγούμενης χωρίς πολλές φορές να μπορεί να μεταβάλει αποφάσεις, δημοπρατήσεις ή έργα που είναι στην πορεία υλοποίησής των.

Φραγγίδης: Υπάρχει πρόβλημα με τη φοίτηση των παιδιών προσφύγων-μεταναστών στην Παιονία

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο Βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης την Παρασκευή 25 Ιουνίου υπέβαλε αναφορά προς τους αρμόδιους Υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη Νότη και Παιδείας κα Κεραμέως Νίκη, εκθέτοντας το μείζον πρόβλημα που δημιουργείται από την ανεξέλεγκτη συσσώρευση προσφύγων-μεταναστών στην περιοχή του Δήμου Παιονίας και συγκεκριμένα στο camp της Ν.Καβάλας, με αποτέλεσμα υπερβολική συγκέντρωση αριθμού προσφύγων-στις τοπικές σχολικές δομές του Δήμου Παιονίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 29/6/2020, 11:00 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 22χρονος σε τροχαίο

Χθες (28 Ιουνίου 2020) στις 15.10' περίπου στο 1 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεσσοράχης – Αμφίπολης η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλική βάση στηθαίου ασφάλειας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας

Ανακοίνωση Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας 
Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020, στο Κλειστό γυμναστήριο του volley στην Αλεξάνδρεια και αφού ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Κορωνοιό, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Περιοδείες ΚΚΕ Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Εξόρμηση στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποίησε το ΚΚΕ μαζί με την ΚΝΕ, το απόγευμα της Παρασκευής 26/6, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, μοιράζοντας τη σχετική ανακοίνωση του Κόμματος και συζητώντας με νεολαίους, νέα ζευγάρια, εργαζόμενους του Κιλκίς.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει αναδιανομή Ξηρών Προϊόντων και διανομή Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) μαζί με βρεφικές τροφές ως εξής:

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς 29/6/2020)


Αυλαία στις προπονήσεις
Την Κυριακή 28 Ιουνίου η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Αναδιανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Αναδιανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ πραγματοποιεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Μικρά έργα μεγάλης αξίας με χρηματοδότηση της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝΚΙ)

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Πλειάδα σημαντικών έργων, δημόσιας δαπάνης 1.663.640€, ξεκίνησαν ήδη στο Κιλκίς με πρωτοβουλία διαφόρων τοπικών φορέων και χρηματοδότηση από την Αναπτυξιακή Κιλκίς (ΑΝΚΙ) μέσω του προγράμματος LEADER. Τα σημαντικότερα από αυτά έργα που αναμένεται να συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της υπαίθρου του Κιλκίς είναι:

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 8 μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

(Video) Ο Δήμος Κιλκίς μπροστά στην ψηφιακή εποχή



Η Δημοτική Αρχή απλοποιεί την καθημερινότητα του πολίτη και διευκολύνει τις συναλλαγές του με τις δημοτικές υπηρεσίες εκσυγχρονίζοντας το επίπεδό τους με την αξιοποίηση των ψηφιακών εφαρμογών.