Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Φαντάζεσαι τη ζωή σου χωρίς οξυγόνο;


Υπερσύγχρονο κωπηλατικό κέντρο στη Δοϊράνη Κιλκίς

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Κιλκίς 2.039 μΧ  

Μετά την επιτυχία του «Χωριού του Αη Βασίλη» στο Πάϊκο και του «Ξύλινου χωριού» στις Μουριές, μας «άνοιξε η όρεξη». Οι επενδυτές μόλις είδαν την σοβαρότητα, αξιοπιστία και συνέπεια, των λόγων και έργων μας, βιαζόταν να υπογράψουμε και τα υπόλοιπα συμβόλαια για τα άλλα μεγάλα έργα.. Βασικά «τρελάθηκαν» που δεν ζητάμε μίζες και υπερτιμολογήσεις., όπως τότε τις αρχές του 20ου αιώνα… Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κάθε δραχμή (ναι, ναι δραχμή..) θέλουμε να πηγαίνει στα έργα και μόνο στα έργα, και όχι στις τσέπες μας…

Κάτω Απόστολοι δήμου Κιλκίς: Το νοικοκυρεμένο χωριό

Λέει «Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο», αλλά δεν είναι!

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α'), διαπίστωσε ότι το προϊόν το οποίο πωλείται ως «Έχτρα Παρθένο Ελαιόλαδο», με την εμπορική ονομασία «Παραγωγικό», σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων και ημερομηνία λήξης 31-5-2017, το οποίο διακινείται από την εταιρία – κρεοπωλείο με την επωνυμία «ΡΩΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», με έδρα την Κρύα Βρύση Πέλλας, βρέθηκε να περιέχει σπορέλαια, τεχνητά κεχρωσμένα με τη χρωστική αννάτο.

Μουσικές παραστάσεις του «πόλις» στο Ράντζο Κιλκίς

Την Τετάρτη 19 και Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, το καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις», θα κάνει δύο μουσικές παραστάσεις στο Ράντζο Κιλκίς.
Οι παραστάσεις θα περιλαμβάνουν:

Με τους αδελφούς Τσαχουριδη και την Αρετή Κετιμέ, στις 15 Αυγούστου 2015, στους Ευζώνους Κιλκίς

Το νέο μνημόνιο, όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Το νέο μνημόνιο, όπως δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015στο ΦΕΚ.
Δείτε

Πολύκαστρο: Συνέλαβαν δύο 52χρονους για παράνομη μεταφορά αλλαδαπών

Συνελήφθησαν χθες (14-08-2015) το μεσημέρι στο Πολύκαστρο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο 52χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.