Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Απελευθερώθηκε αλλοδαπός άντρας που κρατούταν παρά τη θέλησή του σε αποθήκη στην περιοχή του Δενδροποτάμου


- Για την υπόθεση συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 37χρονου συνεργού του
Οι δράστες απαιτούσαν εκβιαστικά χρηματικό ποσό από συγγενικό πρόσωπο του παθόντα για την απελευθέρωσή του
Την απελευθέρωση αλλοδαπού άντρα που κρατούταν παρά τη θέλησή του σε αποθήκη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Διαδικτυακή Συνάντηση Γονέων με θέμα την ενημέρωση των παιδιών για την σεξουαλική κακοποίηση


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Το  ΚΔΑΠ Kinesis for kids διοργανώνει μια Διαδικτυακή Συνάντηση Γονέων με θέμα: "Πως θα προστατεύσω και με ποιον τρόπο θα ενημερώσω σωστά το παιδί μου για την σεξουαλική κακοποίηση;".

Διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Φάγαμε ήττα», του καθηγητή Χ. Σταμούλη

Η Αναστασία Θεοδωρίδου Θεολόγος – Σπουδάστρια Εργοθεραπείας προτείνει τη διαδικτυακή παρακολούθηση της παρουσίασης του καινούργιου βιβλίου του καθηγητή Χ. Σταμούλη, γιατί -όπως αναφέρει η ίδια: «όλα τα βιβλία του τα αρχίζεις πάντα με λαχτάρα και τα κλείνεις Αναγεννημένος».
Ο καθηγητής Θεολογίας Α.Π.Θ και μουσικοσυνθέτης Χ. Σταμούλης, μια σπουδαία πνευματική φυσιογνωμία του καιρού μας, πάντα παρών σε καθετί που αφορά την κοινωνία και τον άνθρωπο με το καινούργιο του βιβλίο «Φάγαμε ήττα» -κείμενα για τον αυτοεγκλωβισμό της Εκκλησίας - εκδόσεις Αρμός μας φέρνει αντιμέτωπους με τις πραγματικότητες που βιώνουμε και μας καθηλώνουν, δίνοντάς μας και την απαραίτητη ώθηση για επανεκκίνηση.

"Ευχαριστούμε θερμά τo Σωματείο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Κιλκίς..."

Ανακοίνωση 
Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς" ευχαριστούν θερμά τo Σωματείο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών, τον Πρόεδρο του Δ.Σ και μέλη που πρόσφεραν στο Σύλλογό μας αντί στεφάνου 50 ευρώ στη Μνήμη του Αγαπητού Συναδέρφου Γεωργούση Γεωργίου.

"Εύθυμα ιατρικά" μας λέει ο Τάσος Αμανατίδης


Του Ιωσήφ Τσακίδη
"Εύθυμα ιατρικά". Ένα υπέροχο βιβλίο γραμμένο από τον σεβαστό φίλο πρώην Δήμαρχο Κιλκίς και ιατρό Αναστάσιο Αμανατίδη. Βέβαια πρέπει να πω εξ αρχής ότι διαφωνώ με τον τίτλο. Δεν θα έπρεπε να είναι εύθυμα ιατρικά αλλά εύθυμα τοπικά.

ΕΛ.ΑΣ.: 42 αλήθειες για την Αστυνομική αυθαιρεσία και υπέρμετρη βία


Ανακοίνωση Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
1. Τι ήταν η Επιτροπή Αλιβιζάτου;
Μία συμβουλευτική Επιτροπή για θέματα αστυνομικής αυθαιρεσίας και υπέρμετρης βίας. Είχε ως αντικείμενο την παρακολούθηση και τη μελέτη περιπτώσεων καταγγελιών και διερευνήσεων για τη συναγωγή συμπερασμάτων και την υποβολή προτάσεων αλλαγών, με τη μορφή πορίσματος, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Κορωνοϊός (13/3/2021): 2.512 νέα κρούσματα (7 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 52 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.512, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 219.521 (ημερήσια μεταβολή +1.2%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 57 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.082 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθησαν 2 άτομα για λαθρεμπόριο 1.980.000 λαθραίων τσιγάρων


Συνελήφθησαν χθες (12 Μαρτίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 ημεδαποί άνδρες, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

(Video) Γ. Γεωργαντάς: Ξεπεράστηκαν οι 10 000 εμβολιασμοί, στο νομό Κιλκίς

 

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντάς
, μαζί με τον Δήμαρχο Παιονίας Κ. Σιωνίδη, συνομίλησε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Θεοφύλακτο Γεωργιάδη και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ενώ τους έδωσε συγχαρητήρια για την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Τα νέα του "ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς" για την εβδομάδα 8 – 13 Μαρτίου 202


Δελτίο τύπου "ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς" 
Τι κι αν ακόμη είμαστε σπίτι και μένουμε ασφαλείς, οι δράσεις και οι ώρες μάθησης για τους μικρούς μας φίλους, συνεχίζονται έστω και από απόσταση.
Το ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, κρατά κοντά του, ενεργά από το σπίτι τους, όλα τα παιδιά που και φέτος ανήκουν στο δυναμικό μας.