Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (5/1/2021)


1. Ζητείται Χειριστής Μηχανών παραγωγής πλαστικών από την βιομηχανία πλαστικών ειδών BELPLAST με έδρα στη Ν. Σάντα. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Δείτε ΕΔΩ
2. Θέση εργασίας στην παραγωγή παστερίωσης αυγού, στην εταιρία Αυγοδιατροφική.
Δείτε ΕΔΩ

Ογδόντα εκθέτες στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021


Ογδόντα παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, που μετά τις εορταστικές αργίες θα λειτουργήσει κανονικά το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, με το 50% της οργανικής της δύναμης κατά τα ισχύοντα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Εργασίες διαγράμμισης σε οδούς της Κεντρικής μακεδονίας


Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας
θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021.

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς για τον θάνατο του Γεωργίου Γίτσου


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
«Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά οδύνη ένα σπουδαίο άνθρωπο, έναν αγαπημένο φίλο. Ο Γεώργιος Γίτσος είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας γενιάς που πάλεψε σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και κατόρθωσε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να προοδεύσει.

Συλλυπητήρια Κ. Σιωνίδη για το θάνατο του Γιώργου Γίτσου


Υπογράφει ο Κ. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Σήμερα αποχαιρετάμε έναν γνήσιο αγωνιστή της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος για πολλά χρόνια παρήγαγε σημαντικότατο έργο για τον τόπο μας.

Επιμορφωτικό πρόγραμμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Ανακοίνωση 
Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. 
Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη/Περιβαλλοντική Μη Χρηματοοικονομική Λογιστική - Εναρμόνιση με το Νόμο 4403/2016» από 01/02/2021 έως 01/04/2021.

Μίνι λίφτινγκ σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Νέο πρόγραμμα εκτενών παρεμβάσεων στη σχολική στέγη αλλά και σε δημοτικά κτήρια που βρίσκονται στην Περιφέρεια του Δήμου ξεκινά αυτό τον χρόνο με σκοπό την αποκατάσταση των φθορών και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους. Ένα πλήθος εργασιών, οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών, που προβλέπονται στις τρεις συμβάσεις οι οποίες υπεγράφησαν μεταξύ του Δήμου Κιλκίς και των αναδόχων εταιριών, παράλληλα με τη σωστή εκτέλεσή τους, εγγυάται την ανακαίνιση των σχολικών συγκροτημάτων στις Δημοτικές Ενότητες Γαλλικού, Δοϊράνης, Κρουσσών, Μουριών, Πικρολίμνης και Χέρσου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του π. Δημάρχου Ευρωπού Γιώργου Γίτσου


Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε έναν μεγάλο άνδρα, το Γιώργο Γίτσο, που σφυρηλάτησε με τις αρχές και τη στάση ζωής του όσο λίγοι, το αυτοδιοικητικό στερέωμα και πέτυχε να επιβάλλει συνθήκες ανάπτυξης θωρακίζοντας την Κοινότητα και το Δήμο Ευρωπού με επίζηλες υποδομές.

Επίσκεψη του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδα Στολτίδη, στο Κιλκίς


Την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2020, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πόλη του Κιλκίς, με αφορμή την οξυμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοιού Covid-19.

Συλλυπητήρια Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για το θάνατο του Γιώργου Γίτσου


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Ν.Δ.
Φτωχότερη είναι από σήμερα η κοινωνία του νομού μας, η τοπική αυτοδιοίκηση και η μεγάλη παράταξη της ΝΔ, μετά την απώλεια του Γιώργου Γίτσου, τέως Δημάρχου Ευρωπού και εκ των λίγων ανθρώπων που υπηρέτησαν τον α' βαθμό της αυτοδιοίκησης επί μακρόν με συνέπεια και με επιτυχία.

"Αποκλεισμός επιχειρήσεων από την Π.Κ.Μ. - Επιδοτήσεις μόνο για ορισμένους και μυημένους... "


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης Κεντρικής Μακεδονίας «Πράξεις για την Μακεδονία»
Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα αποτελέσματα του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και, δυστυχώς, όσα είχαμε επισημάνει με επερώτησή μας προς τον κ. Απ. Τζιτζικώστα, από τον Σεπτέμβριο του 2020, επιβεβαιώνονται πλήρως:

Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων: Προβληματίζει και διχάζει η στροφή της Πολιτείας «εις τα οπίσω»!


Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων
Ενώ περιμέναμε να γιορτάσουμε και φέτος, όλοι μαζί οι Έλληνες, τη στροφή του «Ιορδάνη εις τα οπίσω» κατά την Αγία και μεγάλη ημέρα των Θεοφανείων, ξαφνικά κι αναίτια, βρεθήκαμε να προβληματιζόμαστε για τη στροφή της Πολιτείας «εις τα οπίσω».

Κ. Κιλτίδης: Αντίο φίλε Γιώργο Γίτσο


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Με θλίψη και με πόνο βαθύ στην ψυχή μου αποχαιρετώ τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη πρώην Δήμαρχο Ευρωπού. Μπορεί να μη έλεγε πολλά, ούτε και να εκφραζόταν πάντα, είχε όμως ευθύτητα και «λόγο». Πληροφορήθηκα τελευταία την προσωπική του μάχη για την υγεία του. Τον γνώρισα καλά, αγάπησα την οικογένειά του και τις κρυφές χαρές του. Σε αποχωρίζομαι χωρίς να σε πικράνω ποτέ. Μόνο ίσια φιλία και δημιουργική συνεργασία είχαμε. Πικραίνομαι ως γνήσιος φίλος σου για τον γρήγορο χαμό σου. Θα σε θυμάμαι.

Δήμος Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των δημοτικών παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μπορεί οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς να ‘’κόπηκαν’’ λόγω πανδημίας δεν ανέκοψαν όμως το εορταστικό κλίμα και την εγκάρδια διάθεση της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου να προκαλέσει πλατιά χαμόγελα χαράς στους μικρούς φιλοξενούμενούς του.

Συνάντηση του Γιώργου Γεωργαντά με την Πρόεδρο της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, στο πλαίσιο ανάληψης νέων αρμοδιοτήτων

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΗΔΙΚΑ Α.Ε, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων αρμοδιοτήτων που του ανατέθηκαν. Μεταξύ άλλων, η ΗΔΙΚΑ ΑΕ φροντίζει για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών στις συναλλαγές τους με τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, έχοντας την αρμοδιότητα της παραγωγικής λειτουργίας των συστημάτων της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, του Εθνικού Μητρώου ΑΜΚΑ, της Εκκαθάρισης Συνταγών Φαρμάκων καθώς και πληροφοριακών συστημάτων νοσοκομείων.

Κορωνοϊός (5/1/2021): 928 νέα κρούσματα (15 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 40 θάνατοι


Σήμερα ανακοινώθηκαν 928 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 31 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 141453, εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5517 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 42416 (30.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 5/1/2020, 4:40 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπή 
Συνελήφθησαν χθες (4 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 4 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, μπήκαν σε κτίριο προσχολικής μονάδας και αφαίρεσαν μία ηλεκτρονική συσκευή αξίας 40 ευρώ, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην υπεύθυνη της μονάδας.

Συλλυπητήριο Γ. Γεωργαντά, για την απώλεια του Γιώργου Γίτσου


Συλλυπητήριο μήνυμα του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, για την απώλεια του Γιώργου Γίτσου
«Ο Γιώργος Γίτσος, δίδαξε, με την παραδειγματική στάση ζωής του, την αγάπη στον συνάνθρωπο, την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινότητα, την αξιοσύνη και, εν τέλει, το μεγαλείο του ανθρώπου.
Υποκλίνομαι στη μνήμη του και εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα και τα παιδιά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Παιονίας που θα τον σκεπάσει».

Σέρρες: Σκοτώθηκε ανήλικος σε τροχαίο


Σήμερα (5 Ιανουαρίου 2021) και ώρα 13.20 περίπου, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Σερρών - Σκουτάρεως, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούσθηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου οδηγού του δικύκλου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών

Πέθανε ο γκουρού της Αυτοδιοίκησης Γιώργος Γίτσος


Τη μάχη με την επάρατο έχασε σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 ο πρώην Δήμαρχος Ευρωπού Γιώργος Γίτσος σε ηλικία 70 ετών. Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του βύθισε σε πένθος ολόκληρο το νομό Κιλκίς που έχασε έναν από τους μακροβιοτέρους και πιο επιτυχημένους υπηρέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης, με σημαντικό και επωφελές έργο για τον τόπο του.

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: Επιτέλους ο νομός Κιλκίς αποκτά ένα αξιοπρεπές δικαστικό μέγαρο


Δελτίο τύπου 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, χαιρετίζει ομόφωνα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς για την παραχώρηση του οικοπέδου των μύλων Σαμαρά στο ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ., με σκοπό την ανέγερση δικαστικού μεγάρου, το οποίο αποτελεί πάγια ανάγκη της ίδιας της νομικής κοινότητας, αλλά και της σύγχρονης κοινωνίας των πολιτών του νομού μας.

Πρόταση έργου «Εκσυγχρονισμού της ‘Ύδρευσης του Δήμου Παιονίας» υπέβαλε η ΔΕΥΑΠ


Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 η ΔΕΥΑ Παιονίας υπέβαλε με αρ. πρ. 138/5-1-2021 στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών πρόταση έργου «Εκσυγχρονισμού της ‘Ύδρευσης του Δήμου Παιονίας» προϋπολογισμού 5.723.349,43 €.

Τον τσάκωσαν με πάνω από 140 γραμμάρια κοκαΐνη


Συνελήφθη χθες (4 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τι λέει το ΚΚΕ για το άνοιγμα των σχολείων


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν συνιστούν και κάποιο κατόρθωμα. Το υπουργείο Παιδείας πρέπει να σταματήσει απλά να ανακοινώνει ημερομηνίες, χωρίς να παίρνει ουσιαστικά μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Παράταση μέχρι το τέλος Μαρτίου για τη ρύθμιση οφειλών δικαιούχων εργατικής κατοικίας


Παρατάθηκε μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη ρύθμιση αποπληρωμής οφειλών που προέρχονται από την παραχώρηση κατοικίας σε οικισμούς του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (τ.ΟΕΚ), ύστερα από τις με αριθμ. 5466 και 5573/87/26-11-2019 και 5066/106/29-9-2020 αποφάσεις του Δ.Σ. ΟΑΕΔ.