Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

"Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στην Έφη Ναβροζίδου"

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στην Έφη Ναβροζίδου, μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»  και της ευχόμαστε ολόθερμα καλή δύναμη από τη θέση της Περιφερειακής Συμβούλου της ΠΕ Κιλκίς.  Έφη σού ευχόμαστε από το νέο σου μετερίζι, έχοντας μία προσωπική μαχητική εμπειρία όσον αφορά στην υγεία,  να αγωνιστείς για την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που αρμόζει απέναντι σε κάθε κιλκισιώτη καρκινοπαθή. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 12/6/2020, 11:50 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και ποσότητας χρυσού
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί η κλοπή χρηματικού ποσού και ποσότητας χρυσού που έγινε το μεσημέρι της 15ης Μαΐου 2020 σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Δήλωση Φραγγίδη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης 
Βουλευτής Κιλκίς - Κίνημα Αλλαγής
Σήμερα 12 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας. Η μέρα αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική να μας θυμίζει αλλά και να μας οδηγεί για το καλό των παιδιών όλου του κόσμου. 

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου με θέμα, "Τα προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας"


Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση Επίκαιρης Επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα, «Τα προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας και οι προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας»
Η κ. Αγαθοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της αναφέροντας ότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο μεταξύ του πρώτου κύματος έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού και μιας αβέβαιης κατάστασης που ακολουθεί.

ΠΕΔΚΜ: Παραδίδει τροφές για τα αδέσποτα ζώα φιλοξενίας στους 38 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Τροφές για αδέσποτα ζώα φιλοξενίας στους 38 Δήμους της περιοχής θα διανείμει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), η οποία δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα των γειτονιών, λόγω των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

"Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς"

Ευχαριστήρια Επιστολή Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
Η Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Κιλκίς νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Διευθυντή, κ. Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο, την προϊσταμένη Τµήµατος Προσωπικού, κα Γούσιου Κωνσταντίνα καθώς και όλο το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη Φιλοξενία που µας παρείχαν για όλο αυτό το µεγάλο χρονικό διάστηµα που μεσολάβησε µέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημα της στέγασης της εκπαιδευτικής µας µονάδας.

Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής της εισφοράς των αγροτών στον ΕΛΓΑ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών εξαιτίας και των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, υπέγραψε με τους Υφυπουργούς Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία καταβολής των εισφορών στον ΕΛΓΑ.

Φραγγίδης: «Οι δωρεές υποστηρίζουν το Ε.Σ.Υ. αλλά δεν υποκαθιστούν το ρόλο και τις υποχρεώσεις της Πολιτείας»


Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στη Βουλή, επί του σ/ν του Υπ. Υγείας “Κύρωση της από 21.5.2020 τροποποίησης της από 3.6.2019 επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς για το έργο V της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της υγείας, που κυρώθηκε με τον ν. 4564/2018 (Α΄ 170) και άλλες διατάξεις για την αεροδιακομιδή ασθενών»

Ευχές Χ. Γκουντενούδη για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρ. Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά μας που θα δώσουν την πρώτη τους μεγάλη δοκιμασία και μάλιστα μέσα σε συνθήκες διαφορετικές και πρωτόγνωρες για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κάθε δύναμη και καλή τύχη.

Άκρως καλοκαιρινή η διάθεση στα ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kilkis
Μία εβδομάδα με άρωμα καλοκαιριού ολοκληρώθηκε για τις τρεις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Juniors και Kinesis Kids Athletics. Η έναρξη λοιπόν του καλοκαιριού σηματοδοτεί και το ξεκίνημα των αγροτικών εργασιών. 

"Μένουμε ασφαλείς" με πρόληψη

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Οι «παλιοί» καρκινοπαθείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει η λέξη ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Δεν ήταν άγνωστη για εμάς όταν πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Κάποιοι ίσως ξαναθυμηθήκαμε τις εντολές του ογκολόγου μας, «μην βγαίνεις έξω όταν έχει κρύο, να αποφεύγεις τις συναντήσεις, όχι επαφές με πολύ κόσμο, να προσέχεις μην κολλήσεις καμιά ίωση». 

Κιλκισιακός: Διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή Camp για τη στελέχωση της Ανδρικής ομάδας, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, την πρώτη χρονιά εφαρμογής του νέου πενταετούς πλάνου του συλλόγου!

Τα νέα του Δήμου Παιονίας, Παρασκευή 12/6/2020

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας 
Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών)  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης) του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 16η Ιουνίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Λίστα εκθετών στις παράλληλες λαϊκές αγορές του Κιλκίς το Σάββατο 13.6.2020

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με τη συμμετοχή διακοσίων είκοσι πέντε εκθετών θα λειτουργήσουν αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου οι δύο παράλληλες λαϊκές αγορές του Κιλκίς στην ίδια χωροταξικά περιοχή της λαϊκής αγοράς και σε παρακείμενες οδούς της.

Ραντεβού στο θερινό «CINE Πυλαία» για 8η χρονιά

Η Πυλαία στηρίζει με θέρμη τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο όπως αποδείχθηκε χθες βράδυ στην επίσημη πρώτη του δημοτικού CINE Πυλαία που άνοιξε τις πύλες του για τους σινεφίλ όχι μόνο του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα εορτασμού της 107ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς 
Από τη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι στις εκδηλώσεις εορτασμού της 107ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιουνίου, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος
Για τον εορτασμό της 107ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί στο Κιλκίς οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της λίμνης Δοϊράνης

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Εντός της επόμενης εβδομάδας ξεκινούν οι εργασίες της σύμβασης - με μίσθωση μηχανημάτων - για τον καθαρισμό από φερτά υλικά, απορρίμματα και αυτοφυή βλάστηση στο κανάλι υπερχείλισης της λίμνης Δοϊράνης, αλλά και της κοπής και εκρίζωσης δέντρων εντός των υδάτων της λίμνης.

Kinesis Gym: Re Start 15 Ιουνίου 2020

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Κιλκίς
Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης διότι περιμέναμε από την κυβέρνηση τις οδηγίες σχετικά με τους ακριβείς όρους λειτουργίας των γυμναστηρίων.

Παρεμβάσεις Ε. Ναβροζίδου στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Ε. Ναβροζίδου
Στην 8η Έκτακτη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 με θέμα τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ η κ. Έφη Ναβροζίδου τόνισε ότι “Προέρχομαι από ένα νομό παραμεθόριο, ακριτικό και τουριστικά υποβαθμισμένο, τον νομό Κιλκίς, όπου η ανάδειξη και αξιοποίηση του κυμαίνεται σε εξαιρετικά χαμηλούς δείκτες. Το προφανές εδώ είναι ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το γνωστό μοτίβο ανάπτυξης του τουρισμού που βασίζεται σε προϊόντα όπως η θάλασσα και ότι συνεπάγεται από την εκμετάλλευσή της.”

Βρίσα Λέσβου, 12 Ιουνίου 2017, ώρα 15:20, μια μέρα σαν σήμερα…

Γράφει ο Θέμης Ναούμης
Ένας άνθρωπος που αγάπησα κι αγαπώ πολύ παρόλο που 'χει φύγει από κοντά μας εδώ κι αρκετά χρόνια(6 Φεβρουαρίου 2007),ο αγαπημένος μου παππούς, μου 'χε κάποτε πει: «Ποτέ μην αγανακτείς και μη λιγοψυχάς για κάτι που περνάς αν δεν έχεις με κάτι άλλο να το συγκρίνεις!». 

Κιλτίδης: Δρόμοι και διέξοδοι του Νομού μας

Του Κώστα Κιλτίδη
Μετά την κατάθεση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την διαχείριση των υδάτινων πόρων του νομού μας, θεωρώ χρέος μου να καταθέσω πρόταση για τις προοπτικές του οδικού δικτύου στο νομό Κιλκίς.

"Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, εκεί στο Νοσοκομείο Κιλκίς "

Υπογράφει η Ελευθερία Φωτιάδου*
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράστασή τους, την υψηλή επιστημονική τους επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση της μητέρας μου Βέρρας Φωτιάδου η οποία νοσηλεύτηκε από 5/5/2020 έως 25/5/2020 στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, με σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Φιλοκτήτης


Του Φώτη Μισόπουλου
Η Λήμνος είναι εκείνο το ''αληθινό μέρος'' όπου κατά τον Μέλβιλ διαδραματίζεται η μυθική παγκόσμια ιστορία
Jan Kott [1]