Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

(Video) Ο Στέφανος Παραστατίδης πολιτικοΛΟΓΕΙ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον Ok Radio

 
Ο Στέφανος Παραστατίδης πολιτικοΛΟΓΕΙ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον Ok Radio, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.

Άσπρος Παιονίας: Γιορτή προς τιμήν της μαμής του χωριού της "Μπάμπως"

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου "Η Ανατολική Ρωμυλία"
Στις 8 Ιανουαρίου 2023 και ημέρα Κυριακή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου "Η Ανατολική Ρωμυλία" σας προσκαλεί όπως κάθε χρόνο στη γιορτή προς τιμήν της μαμής του χωριού της "Μπάμπως".

Οι εκπαιδευτικοί Α’/θμιας, Β’/θμιας και Γ’/θμιας εκπαίδευσης δεν πληρώνουν πλέον για την είσοδο τους σε μουσεία κ.λπ.

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς ενημερώνει πως δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 6323/12-12-2022 με το οποίο απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντίτιμου εισόδου στα μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.λ.π, οι εκπαιδευτικοί Α’/θμιας, Β’/θμιας και Γ’/θμιας εκπαίδευσης εν ενεργεία και συνταξιούχοι.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Θεολόγο Ζώτο

Ανακοίνωση 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά και απο καρδιάς το μέλος του Δ.Σ. κύριο Ζώτο Θεολόγο για την ευγενική χορηγία των στολών των δόκιμων εθελοντών του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και του τομέα Υγείας.

Εξιχνίαση απάτης στο Κιλκίς

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2022, με το πρόσχημα αγοράς προϊόντων, απέσπασε τραπεζικούς κωδικούς ημεδαπής γυναίκας και αφαίρεσε από τον τραπεζικό της λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 10.680 ευρώ.


H Σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο ξανά;

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
- H Σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο ξανά;

- Παρουσίαση του βιβλίου στην πατρίδα του Στέφανου Παραστατίδη- Συναντήθηκαν κορυφαία στελέχη του χώρου σε μια συζήτηση για τη Σοσιαδλδημοκραία

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο συνεδριακό κέντρο του Κιλκίς, παρά τις δύσκολες ημέρες των εορτών, έγινε την Τετάρτη στην πατρίδα του Στέφανου Παραστατίδη (πρώην Γραμματέα Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ) η παρουσίαση του βιβλίο που συνέγραψε με τους Έφη Γαζή, Ξενοφώντα Κοντιάδη, Γιάννη Ιωαννίδη και Γιάννη Μπαλαμπανίδη με τίτλο «Η Σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο ξανά;», αποδεικνύοντας ότι ο ιδεολογικός αυτός χώρος παραμένει ζωντανός και κυρίως επίκαιρος.

(Video) Ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στην παρουσίαση του βιβλίου "Η σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο, ξανά;"

Ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στην παρουσίαση του βιβλίου "Η σοσιαλδημοκρατία στο προσκήνιο, ξανά;". Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. Για το βιβλίο αλλά και γενικότερα για τη σοσιαλδημοκρατία μίλησαν:
- Άννα Διαμαντοπούλου 
- Γιώργος Καμίνης 
- Μανώλης Όθωνας 
- Γιώργος Παπακωνσταντίνου 
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης.