Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

21η Ιουνίου με Μελίνα Ασλανίδου

Με συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου στο πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, στις 9μμ, θα κορυφωθούν την Τρίτη 21 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις για την φετινή 98η επέτειο της  Μάχης του Κιλκίς.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ημέρας, όπως εκδόθηκε απ΄το Δήμο Κιλκίς, έχει ως εξής:
 7:00 π.μ.: Η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλκίς θα παιανίσει τον Εωθινό.
8:30 π.μ.: Επίσημη έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κιλκίς με την συμμετοχή εκπροσώπων των εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων.
09:45 π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων στα Τρίκαλα Κορινθίας

Το διοικητικό συμβούλιο ενημερώνει όλους τους συμπατριώτες μας : Ο Σύλλογος μας διοργανώνει και αυτή την χρονιά την καθιερωμένη μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 19 Ιουνίου, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Αναχώρηση στις 9:00 από τα γραφεία μας. Στάση για καφέ στον Ισθμό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Π. Ψωμιάδης: «Επιχειρούν να με φιμώσουν, γιατί μιλάω για το μνημόνιο και τη Μεκεδονία»

«Θα συνεχίσω καθημερινά να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου. Εξάλλου ο κυρίαρχος λαός με έστειλε εκεί να τον υπηρετήσω και μόνο αυτός μπορεί να αποφασίσει για μένα.
Ούτε υποβρύχια που γέρνουν παρήγγειλα, ούτε μιζοφόρες συμβάσεις με τη SIEMENS για τηλεπικοινωνιακό υλικό υπέγραψα, ούτε off shore εταιρίες έχω, ούτε δημόσια χρήματα καταχράστηκα, ούτε δημόσια περιουσία ξεπούλησα, ούτε πρόστιμα επωνύμων μείωσα χίλιες φορές, ούτε συμμετείχα στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ούτε το Μνημόνιο υπέγραψα, ούτε τη Μακεδονία ξεπούλησα.

Eγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κιλκίς

Οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Κιλκίς για το επόμενο σχολικό έτος 2011-2012 πραγματοποιούνται από 15 έως 30 Ιουνίου 2011 και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2011.  Απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
* Τίτλος σπουδών
* Πιστοποιητικό εγγραφής σε Δήμο
* Φωτοτυπία δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
* Βεβαίωση εργοδότη ή υπεύθυνη δήλωση αυτοαπασχόλησης θεωρημένη από το οικείο Ταμείο.

ΚΚΕ: Ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου για τις εκδηλώσεις λαϊκής αγανάκτησης

Είναι ενθαρρυντικό στοιχείο να βρίσκεται λαός και νεολαία στο δρόμο διαδηλώνοντας τη συσσωρευμένη οργή του. Μπορεί να διαμορφώσει ένα κλίμα πιο ουσιαστικής αγωνιστικής ανάτασης, αν μετεξελιχθεί σε πιο αποφασιστική συμμετοχή στο οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα που παλεύει για να αποκρούσει και να ανατρέψει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και όχι να αλλάξουν τα πρόσωπα στην κυβέρνηση, ή να γίνουν μικροδιορθώσεις στα μνημόνια των μονοπωλίων.

Δεν φεύγει!

Ωραίος ο Π. Ψωμιάδης! Η πρώτη του αντίδραση μετά την επίδοση της απόφασης του Θ. Σώκου περί 5μημης αργίας, ήταν η δήλωση "εγώ δεν φεύγω"! Έδωσε έτσι πρώτος το παράδειγμα του σεβασμού της νομιμότητας και του κράτους δικαίου! Λέτε να καταγγείλει τη στάση του περιφερειάρχη μας ο...αδελφός του, ο Διονύσης; Καθότι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του! Ο Ραούλ στη θέση του Φιντέλ, δηλαδή!

Ετήσια γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου

Η ετήσια γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου  Πολυκάστρου  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/6/2011 στις 20:00 στο Πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου. Παράλληλα με τη γενική συνέλευση θα γίνει διάλεξη από τον οικονομολόγο Γ. Σακουλίδη με θέμα « Η οικονομία της κρίσης. Παθογένειες και ανισορροπίες της παγκόσμιας οικονομίας. Επιπτώσεις στη χώρα μας και ιδιαιτερότητες της ελληνικής κρίσης χρέους. Μαθήματα management εκτάκτου ανάγκης για τις επιχειρήσεις». Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει διάλογος σχετικά με το θέμα των εγγυήσεων των καταθέσεων στις τράπεζες.

Πλούσιες οι δράσεις των Προσκόπων του Κιλκίς

Με θετική διάθεση, κέφι και φαντασία οι Πρόσκοποι του Κιλκίς δεν άφησαν αναξιοποίητες τις δύο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα, όπου πραγματοποίησαν πλούσιες δράσεις με εξορμήσεις στο νομό Κιλκίς ενώ οι Κοινότητες Ανιχνευτών (έφηβοι) συμμετείχαν στην Πανελλήνια δράση Πολιτισμού που έλαβε χώρα στον Πειραιά.  Λυκόπουλα, πρόσκοποι και ανιχνευτές είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν στιγμές χαράς και περιπέτειας, ζώντας στο ύπαιθρο αλλά αποκτώντας νέες γνώσεις.

Νέες διοικήσεις σε ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και εργαζόμενους ΟΤΑ

Με νέο πρόεδρο και διοίκηση πορεύεται πλέον το Νομαρχιακό Τμήμα Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο συνήλθε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. που εκλέχτηκε απ` τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ, Δημ. Ταταριδη, να εκλέγεται τώρα στη θέση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς.
Ο κ. Ταταρίδης εκλέχτηκε έπειτα από τρείς ψηφοφορίες λαμβάνοντας σε όλες από τέσσερεις ψήφους, όσες δηλαδή διαθέτει η παράταξη της ΠΑΣΚ (ΠΑΣΟΚ) στο νέο ΔΣ. 

Τροχαίο Ατύχημα με τραυματισμό ανηλίκου

Στις 06-06-2011 και ώρα 18:15 στην Αξιούπολη, στη διασταύρωση των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού – Καμπάνη, συγκρούσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 51 ετών, με ποδήλατο που οδηγούσε ανήλικος ηλικίας 9 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του ανηλίκου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, όπου και νοσηλεύεται.  Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αξιούπολης.