Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Πολύκαστρο

Πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολύκαστρο στις 13-16 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 13, 20:00, Αργεντίνικο Τανγκό (Χορεύει το τμήμα τάνγκο της Αξιούπολης).
21:30 Μουσική Συναυλία με τους Upstairs Band.
Τετάρτη 14, 21:00, Φεστιβαλ Παραδοσιακών Χορών. 
Πέμπτη 15, 21:00, Μουσική Συναυλία με τους «Συναυλίτες».
Παρασκευή 16, 21:00, Συναυλία με τα Χάλκινα της Γουμένισσας.
Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
.

Θαυμαστής του Τσίπρα!

Ποιος επιφανής Αξιουπολίτης παραβρίσκονταν σήμερα στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη; Μα, φυσικά, ο Γιώργος Θεοδωρίδης! Όχι, δεν ήταν εκεί σαν δημοσιογράφος,ούτε από περιέργεια, αλλά ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και θαυμαστής του προέδρου της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, βεβαίως-βεβαίως!

Πραγματοποιήθηκε η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

Στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις κατασκηνώσεις ΚΟΡΕΛΚΟ στον Κάλαμο, η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.  Νεολαίοι από όλα τα ποντιακά σωματεία της Ελλάδος συγκεντρώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά με σκοπό την ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ τους καθώς και την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων. Το θέμα της συνάντησης ήταν «Η ένταξη της ποντιακής διαλέκτου στην καθημερινότητα των νέων».

Σεμινάριο Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων στο Kinesis-Gym

Σεμινάριο Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων  πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο kinesis gym Κιλκίς, με τον γνωστό πρωταθλητή Άλεξ (Mustacciuolo) Αθανασιάδη από την Ζυρίχη.
Στο σεμινάριο διδάχτηκαν τεχνικές street fighting, submission (πάλη υποταγής) και έγινε αγωνιστική προπόνηση στα πρότυπα του εξωτερικού. Το ΜΜΑ είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα πολεμικών τεχνών και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του kinesis gym παράλληλα με το Kick boxing και το Kyokushin Karate.

Ευχαριστήρια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Κιλκίς «βηματίΖΩ» ευχαριστεί τις οικογένειες των, Τσαχουρίδου Παναγιώτας, Σακαλή Βασίλειου και Τσαχουρίδη Γεώργιου,
για την οικονομική ενίσχυση εις μνήμη του εκλιπόντος θείου Κωνσταντίνου Χαιρόπουλου.

Εξ` άλλου, ο Σύλλογος ευχαριστεί την οικογένεια της Καϊκης Κανέλας για την οικονομική ενίσχυση εις μνήμη της εκλιπούσης Βαχαρέλη Ξανθίππης.

ΟΝΝΕΔ. Κιλκίς: "Αρχίζει δύσκολη σχολική χρονιά"

"Ευχόμαστε ολόψυχα σε αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά κάθε επιτυχία σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν άλλη μια προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους. Ιδιαίτερα στους τελειόφοιτους της 3ης Λυκείου συνιστούμε υπομονή και επιμονή και ευχόμαστε οι κόποι τους καθώς και των γονιών τους να επιβραβευτούν". Τ` ανωτέρω αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, προσθέτοντας τα εξής:

Τσιτουρίδης: Μεγάλα τα προβλήματα για τα σχολεία του νομού μας

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και των προβλημάτων στον χώρο της παιδείας, ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την εξής δήλωση:
«Ξεκίνησε χτες για όλη την Ελλάδα, αλλά και για το Κιλκίς, η χειρότερη σχολική χρονιά των τελευταίων δεκαετιών. Βιβλία που δεν υπάρχουν, κενά εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί των οποίων οι αμοιβές συρρικνώνονται δραματικά, σχολεία που υποχρηματοδοτούνται, με δημοτικές επιτροπές που στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας έχουν μειωμένες πιστώσεις για λειτουργικά έξοδα έως και 40% σε σχέση με πέρσι, με την τιμή του πετρελαίου, που είναι το βασικότερο έξοδο, να βρίσκεται στα ύψη.

Ολοκλήρωση Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Τα ευμενή σχόλια των Κιλκισιωτών απέσπασε η φετινή Εμποροπανήγυρη της πόλης του Κιλκίς που έλαβε χώρα από τις 7 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, σε εορταστικό κλίμα και με τη μαζική συμμετοχή των δημοτών.  Κύρια χαρακτηριστικά της διοργάνωσης φέτος υπήρξαν ο εμπλουτισμός αλλά και η μεταφορά των πολιτιστικών δράσεων στο κέντρο της πόλης και ειδικότερα στον κεντρικό δρόμο της πόλης την 21η Ιουνίου, καθώς και η ουσιαστική συμμετοχή τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και φορέων. (Δείτε φωτογραφίες)

Η "λυπητερή" των αστυνομικών μέτρων

Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ έφτασε η "λυπητερή" των αστυνομικών μέτρων προστασίας του πρωθυπουργού, που πάρθηκαν φέτος στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ποσό, κατά 1 εκατ. μεγαλύτερο απ` το αντίστοιχο περσινό, που είχε θεωρηθεί πρωτοφανές.
Κι αυτά, την ώρα ακριβώς που η κυβέρνηση αποφάσιζε την επιβολή του νέου κεφαλικού φόρου της ακίνητης περιουσίας!
Ελλάς, το ...αιώνιο μεγαλείο σου!

Δώστε κόλλες Α4 στα σχολεία!

Καλοί οι αγιασμοί στα σχολεία, που έγιναν χθες, καλοί οι λόγοι που εκφωνήθηκαν, καλές κι ευχές για τη νέα σχολική χρονιά, τί γίνεται όμως με την έλλειψη βιβλίων αλλά και εκπαιδευτικών; Τι γίνεται με τους δασκάλους που ζήτησαν κι “ένα πακέτο κόλλες Α4 για τις φωτοτυπίες”;
Ήδη, αντιπροσωπεία καθηγητών έκανε χθες παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, ενώ οι δάσκαλοι έχουν προαναγγείλει απεργία για τις 22 Σεπτεμβρίου.
Κατά τ` άλλα, η κ. Διαμαντοπούλου επαίρεται ότι δημιούργησε το "ψηφιακό σχολείο"!

Εμπρός γι` άλλη μια περήφανη έγκριση μέτρων!

Μόλις αποφάσισαν να επιβάλουν τον νέο κεφαλικό φόρο, που αυτή τη φορά συνδέεται με την ακίνητη περιουσία, ξανάρχισαν τα όργανα! Να, λοιπόν, οι διεθνείς απειλές για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, να ότι μπορεί και να μην καταβληθεί η 6η δόση, να η δήλωση Σαχινίδη ότι τα διαθέσιμα φθάνουν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, να, να, να...
Και γιατί όλα αυτά; Μα, για να σταθούν γι` άλλη μια φορά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο ύψος των περιστάσεων!
Βουρ παιδιά γι` άλλη μια περήφανη ψηφοφορία στη Βουλή!

Ο Κιλτίδης βρήκε Παοκτσή και στο Αφγανιστάν!

Στη συνεύρεση Κιλτίδη - δημοσιογράφων είπε ο βουλευτής κι ένα ωραίο που αφορούσε το ποδόσφαιρο κι όχι την πολιτική. Παρ` ότι ο ίδιος είναι Αρειανός, έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να μη διεκδικεί κάθε χρόνο τίτλους ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φιλάθλους σ` όλο τον κόσμο.
- Μέχρι στο Αφγανιστάν βρήκα Παοκτσή, και μάλιστα τον υφυπουργό Υγείας, είπε! "Εγώ σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ", έλεγε περήφανος ο Αφγανός αξιωματούχος!
ΠΑΟΚ ντου από παντού! Κι απ` το Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν!

Βαφτίζεται...ΛΑΟΣ ο δούλος του Θεού, Κιλτίδης!

Την ώρα την συνεύρεσης του Κ. Κιλτίδη με τους δημοσιογράφους σε γνωστό κέντρο του Κιλκίς, στον προαύλιο χώρο είχε στηθεί χορός επ` ευκαιρία μιας βάπτισης, εξ` ου κι οι ήχοι στο βίντεο που αναρτήσαμε. Οπότε το πείραγμα προς τον βουλευτή ήταν, αν το γλέντι γίνονταν επειδή ο ίδιος βαφτίστηκε ...ΛΑΟΣ!

Κιλτίδης: Ήμουν ΛΑΟΣ πριν τον ΛΑΟΣ!




Μια συνάντηση απ` τις γνωστές, με ειδήσεις, αποκαλύψεις, ατάκες που "πουλάνε" κ.α., είχε χθες (Κυριακή) βράδυ ο Κ. Κιλτίδης με δημοσιογράφους του Κιλκίς. Συνάντηση, στην οποία ειπώθηκαν πολλά για πολλούς, αλλά πάνω απ` όλα για τον ίδιο και για τις μεγάλες αποφάσεις που πήρε τον τελευταίο καιρό. (Δείτε ορισμένα στιγμιότυπα στο βίντεο).
 Η ατάκα που "έγραψε" περισσότερο ήταν, ασφαλώς, αυτή που αφορούσε την ιδεολογικο-πολιτική του συγκρότηση. "Ήμουν ΛΑΟΣ πριν τον ΛΑΟΣ", είπε κάποια στιγμή ο βουλευτής!..."Και δεν το `ξερε;" θα αναρωτηθούν πολλοί, προσπαθώντας να ερμηνεύσουν την πολύχρονη ένταξη και παραμονή του στη ΝΔ. "Το `ξερε και το παραήξερε" είναι η κατ` εκτίμηση απάντηση, αφού ποτέ δεν έκρυψε τις "καθαρόαιμες δεξιές" του καταβολές. Απλά ήθελε να τηρήσει πολιτικές δεσμεύσεις με πρόσωπα, ψηφοφόρους κλπ, και περίμενε τον κατάλληλο χρόνο για να πάει στο "κόμμα της καρδιάς του".

Εγγραφές στον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου, στις 2 Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Αναλυτικά, οι ώρες εγγραφών έχουν ως εξής: