Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πρώην εργαζόμενοι της ALMACO μιλούν στη Γνώμη


"Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν αναφέρεται στις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας (Πόντος, Ιωνία, Αν. Θράκη κλπ)"

Δελτίο τύπου ΟΠΣΕ
Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος είναι υποχρεωμένη να επανέλθει στο θέμα του αντιρατσιτικού νομοσχεδίου καθώς διαπιστώνει ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις, δεν τηρούνται οι υποσχέσεις των αρμοδίων.

Εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη για την Κινέζικη Γλώσσα

Εξετάσεις πιστοποίησης για την Κινέζικη Γλώσσα στη Θεσσαλονίκη διοργανώνουν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SPEAK, σε συνεργασία με Ινστιτούτο HANBAN της Κίνας Οι εξετάσεις για τα πτυχία HSK θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, μαζί με τον Σύνδεσμο Ελλάδας-Κίνας

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος στο Δήμο Παιονίας

Συνάντηση με τον νέο Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κτιριακών Υποδομών Σχολικών Μονάδων (πρώην Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων ουσιαστικώς) Ανδρέα Αθανασόπουλο είχε την Τρίτη 8-4-2014 ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κωνσταντίνος Σιωνίδης.

«Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου» στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Με αφορμή την ημέρα αυτή κατά το χρονικό διάστημα πριν και μετά τις 2 Απριλίου οργανώσαμε εκδηλώσεις στο σχολείο μας, δίνοντας, με άλλα λόγια, κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών μια γενικευμένη μορφή σε δραστηριότητες που υλοποιούμε με τους μαθητές και τις μαθήτριές των τάξεων του σχολείου μας , καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σύμφωνα και με τις οδηγίες της Σχολικής Συμβούλου της Περιφέρειάς μας κας Ιωάννα Αρβανίτη.

Δύο (2) δημόσια ΙΕΚ ιδρύονται στο Δήμο Παιονίας

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τετάρτη 09-04-14 με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γκιουλέκα ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Λαπόρδας και ο Αντιδήμαρχος κ. Κουλίνας συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή του Ν. Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντά.

Ο Τζιτζικώστας παρουσιάζει όλους τους υποψηφίους του

Τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης» σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας, τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 13.00, στο PORTO PALACE HOTEL, 26ης Οκτωβρίου 65, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Ευχές Πάσχα από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου


Εισηγήσεις Αντώνη και Αγγέλας σε συνάντηση με νέους επιχειρηματίες

Α. Σαμαράς: Καλημέρα σε όλους. Μαζί με αυτά τα νέα παιδιά επιχειρηματίες, τους οποίους συναντήσαμε τώρα με την Καγκελάριο, την οποία υποδεχόμαστε στην Αθήνα, οραματιζόμαστε μια Ελλάδα η οποία στα επόμενα της βήματα- στα βήματα δηλαδή της Ανάπτυξης- θα δείξει αυτό το οποίο είναι το μεγάλο ζητούμενο, ιδιαίτερα για μια χώρα σαν την Ελλάδα: εξωστρέφεια, καινοτομία και έμφαση στην εμπορευματικότητα των αγαθών και των υπηρεσιών της. Και η νέα αυτή Ελλάδα ασφαλώς χρειάζεται και άτομα με νέες φρέσκες ιδέες. Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είμαστε σήμερα ανάμεσα σας.

Καταγγελία Τοπικού Συμβουλίου Κάρπης

Υπογράφει το Τοπικό Συμβούλιο Κάρπης
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παιονίας, κ. Τσιτουρίδης, ζήτησε σε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κάρπης, κλιμάκιο της ΔΕΥΑ σε επίσκεψή του στις 10 Απριλίου και ημέρα Πέμπτη, να κάνει συγκέντρωση των κατοίκων και ενημέρωση για την «Διαχείριση του Νερού».

Επίσκεψη Τονικίδη στο ΙΚΑ και στη ΔΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π. Τονικίδη
Επισκέψεις στο ΙΚΑ και στη ΔΟΥ  Κιλκίς πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 10 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”.

‘’Συνάντηση εργασίας Χ. Γκουντενούδη με Πρόεδρο του Ν.Π.Π.Δ. Υγείας – Πρόνοιας -Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Παιονίας Χρήστο Καραθόδωρο’’

Δελτίο τύπου Χ. Γκουντενούδη
Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης του Δήμου Παιονίας κ. Χρήστο Καραθόδωρο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του με θεσμικούς φορείς του Δήμου.

Η Βούλα Πατουλίδου υποψ. Αντιπεριφερειάρχις Θεσσαλονίκης με Τζιτζικώστα

«Καλωσορίζουμε στον αυτοδιοικητικό μας συνδυασμό και τον αγώνα μας για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, τη Βούλα Πατουλίδου», είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιιτζικώστας παρουσιάζοντας την υποφηφιότητά της για την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης στους δημοσιογράφους.

Ο Π. Τονικίδης σε ημερίδα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

Εισηγητής στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 17 Απριλίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

"Αγαπημένε μου παππού"

Θεόφιλος Παυλίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος
 "Παιονία εν Δράσει"
Αξιωματικός ε.α. Ε.Δ.
Αγαπημένε μου παππού
Όταν κάποιον μακρινό Οκτώβριο η υπηρεσία μου, με τοποθέτησε να υπηρετήσω εδώ στην περιοχή μας, είχα ένα μαλλί σαν του Ρουβά, ήμουν 20 κιλά πιο αδύνατος, και πολύ νεαρός, με όρεξη, φαντασία, γεμάτος ενέργεια, ο ΠΑΟΚ ήταν πρωταθλητής Ε λλάδας, ο Ανδρέας Παπανδρέου πρωθυπουργός, ο Γεώργιος Ράλλης αξιωματική αντιπολίτευση, την κρίση ούτε καν την είχαμε υποψιαστεί και η ηγεσία του δήμου, απαρτίζονταν από κάποια φερόμενα ως «επιφανή» πρόσωπα.

Καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών για όλους τους συνταξιούχους

Στην κατάρ­γηση της αποστολής βεβαιώσεων συντάξιμων αποδοχών προχώρησε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο της οργανωτικής αναβάθμισης του ασφαλιστικού και συνταξιο­δοτικού συστήματος της χώρας, μέσω της ανάπτυξης εξελιγμένων πληρο­φοριακών υποδομών, νέων απλοποιημένων διαδικασιών και της πλήρους χαρτογράφησής του.

Βγήκαμε, βγήκαμε στις αγορές

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Καλημέρα συμπολίτες, καλημέρα Ευρω-πέοι,
καλημέρα, με τον αέρα των αγορών.
Η Ελλάς ανέστη χθες. Ναι ανέστη κι ας μην της φαίνεται! Σήμερα είναι μια άλλη μέρα, ευρωπαϊκή! όσο κι αν δεν το αισθανθήκατε, όσο κι αν και σήμερα όπως και χθες πεινάτε, κρυώνετε, είστε άνεργοι, απογοητευμένοι, πονεμένοι που τα παιδιά σας φύγανε μετανάστες στην εσπερία όπως είχανε κάνει και οι γονείς σας, υποτιμημένοι από την εξουσία- μέγαιρα, τρομαγμένοι από τους δημοσιογράφους – βρικόλακες του μυαλού σας, όσο κι αν μπροστά σας υπάρχει μόνο το μαύρο των ονείρων σας, όλα θα πάνε καλά!

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς  ευχαριστούν θερμά την οικογένεια του κ.Γιώργου Παπαθανασιάδη για την προσφορά εδεσμάτων, εις μνήμη του πατέρα του, Ιωάννη Παπαθανασιάδη.

Εκπαιδευτική εκδρομή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στον Άγιο Αθανάσιο

Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 οι ομάδες των εργαστηρίων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφθηκαν την επιχείρηση «Dream Glass»- Βιτρώ και Fusing στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Η εκδρομή είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού τα μέλη των ομάδων ήρθαν σε επαφή με μία νέα τέχνη από αυτές που υλοποιούν στα εργαστήριά τους, την τέχνη του γυαλιού, συλλαμβάνοντας νέες τεχνοτροπίες σε ότι αφορά τις διάφορες κατασκευές που δημιουργούν στο χώρο των εργαστηρίων τους.

"Εκθέσεις ιδεών"

Υπογράφει η Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ  Κιλκίς
Μπροστά στις εκλογές της τοπικής διοίκησης το σκηνικό διαμορφώνεται με 4 υποψήφιους δημάρχους για το δήμο Κιλκίς, 5 για την Παιονία και πάνω από 8 για την περιφέρεια. Μιλάμε για την αποθέωση της δημοκρατίας σε ότι αφορά τουλάχιστον την πληθώρα επιλογών δημάρχου, περιφερειάρχη, συμβούλων και προέδρων. Ωστόσο, τίθεται ένα ζήτημα αν ισχύει το ίδιο για τις θέσεις ή για τα προγράμματα. Χωρίς να υπάρχει πλήρη εικόνα για έντυπες θέσεις – τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές – μπορούμε από τοποθετήσεις γενικά αλλά και από τις θέσεις πολιτικές και κομματικές να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Σαμαράς – Βενιζέλος για την «έξοδο στις αγορές- Χορεύουν με τη Μέρκελ επί των ερειπίων·Ομόθυμη καταδίκη- Τρομο- επίθεση στο κέντρο της Αθήνας·Αλ. Τσίπρας – Πυροβολούν τα πόδια της χώρας»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·10 ώρες με τη Μέρκελ- Η σκληρή καγκελάριος στην Αθήνα σε προεκλογική αποστολή·Πάρτι για τα 3 δις από τις αγορές. Πανηγύρια αλλά και προβληματισμοί για τα «ψιλά γράμματα» Σαμαράς: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας για να βγούμε από την κρίση»·6.815 περισσότεροι άνεργοι τον Ιανουάριο –Σε σχέση με τον ίδιο μήνα του δραματικού 2013

Επίσκεψη αστυνομικών Α.Δ. Κιλκίς στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης