Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τατίδης: "Τους ευχαριστώ και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ επάξια"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς, κ. Μηνά Παπαδόπουλο και στον κ Δρεντζίδη Ανδρέα, για την θερμή υποδοχή που είχα στην ομάδα της ΝΟΔΕ Κιλκίς. Είναι μία ομάδα δραστήρια και αυτό φαίνεται στην καθημερινότητα του πολίτη προσπαθώντας να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα του.

24ωρη Πανελλαδική – Πανυγειονομική Απεργία την Τρίτη 24/9/2019



Οι Κιλκισιώτες τίμησαν τον Άγιο Ευστάθιο

Μέσα σε κλίμα πνευματικής ανάτασης και πνευματικής χαράς τελέσθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, επί την ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της οικογενείας αυτού, στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, λίγο έξω από την πόλη του Κιλκίς.

Γεγονός το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κιλκίς.Το διήμερο 4 και 5 Οκτωβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας διοργανώνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα 90 χλμ και τους Διεθνείς Αγώνες 1* 90 χλμ και 2* 120 χλμ στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς με τη συμμετοχή όλων των Βαλκανικών χωρών.

Πλάκες αμιάντου δίπλα στο 1ο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Τ.Χ.
Πάνω από 15 χρόνια οι πλάκες αμιάντου που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκονται στην οδό Καραολή και Δημητρίου στο Κιλκίς. Ακριβώς δίπλα υπάρχει κατοικημένη οικοδομή, απέναντι είναι οι πρόσκοποι, το 1ο και το 6ο Δημοτικό σχολείο.
Σχόλιο Γνώμης: Δηλαδή να μην πούμε "Πάρτε τις από κει";

Μαθήματα πιάνου, αρμονίου, σαξοφώνου, στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Νέα τμήματα έρχονται να προστεθούν στις προτάσεις της Τέχνης για δημιουργική απασχόληση και μουσική παιδεία από τον Οκτώβριο.
Ο Γιάννης Λαζαρίδης, καθηγητής μουσικής- Μουσικός, Σαξοφωνίστας/ Ενορχηστρωτής θα είναι μαζί μας για μαθήματα πιάνου, αρμονίου, σαξοφώνου, μουσικής θεωρίας & αρμονίας σε ενήλικες και παιδιά. 

Το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς" στο 3ο KIDOT FESTIVAL

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς"
Το ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος Κιλκίς"με την ομάδα του, συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στο μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 22/09/2019. 

Παρών ο Δήμαρχος Κιλκίς σε αθλητικές διοργανώσεις


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μικροί και μεγάλοι δημότες συμμετείχαν χθες το πρωί στους αγώνες δρόμου (6ος ορεινός αγώνας Kilkis Trail 22 χλμ., 4ος δρόμος υγείας - δυναμικού βαδίσματος Kilkis Run 4,8 χλμ. και αγώνας δρόμου σπηλαίου 1.000 μ. για παιδιά) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς. 

Προσφορά σχολικών ειδών από το Σύλλογο "Ανάσα Ευασθησίας" σε άπορους μαθητές

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς 
Η Oμάδα Εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας, μία ομάδα αλληλεγγύης, της πράξης και της συνέπειας στην πόλη του Κιλκίς για 6η χρονιά  στη Δράση "ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ" κατάφερε με τη ανταπόκριση του κόσμου επιχειρήσεων να συλλέξει σχολικά είδη και διένειμε σχολικά είδη και γραφική ύλη σε 165 παιδιά που είχαν ανάγκη με τη έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

Άλλη μια επιτυχία του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, Ζωή Κεμανίδου αλλά και στην προπονήτρια της Μητώνα Ειρήνη για την απόκτηση της άδειας ικανότητας αθλητή στην υπερπήδηση εμποδίων στις 21/9/2019. 

Ερώτηση ΚΚΕ για τα ολιγομελή τμήματα προσανατολισμού των ΓΕΛ και τομείς στα ΕΠΑΛ στο νομό Κιλκίς

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ την αντιεκπαιδευτική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του καθορισμού των ορίων για τα λεγόμενα ολιγομελή τμήματα προσανατολισμού των ΓΕΛ και τομείς στα ΕΠΑΛ.

"Καλώς ήρθατε στο Μεταξοχώρι Κιλκίς"

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Λίγα χιλιόμετρα από την Τέρπυλλο είναι ένα όμορφο μικρό χωριουδάκι, το Μεταξοχώρι. Το όνομα του σε παροτρύνει να το επισκεφτείς όπως και η διαδρομή μέσα στην φύση.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/9/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Οικογενειακό» Τουρνουά
Εσωτερικό τουρνουά την Κυριακή για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του. Χαρά, παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, με τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα κάτω πάντα από τις προπονητικές οδηγίες, να περάσουν ένα όμορφο πρωινό! "Λιονταράκια", "Πόρτο, "Άρσεναλ", "Φιορεντίνα",  "Μαρσέιγ", "Μπόκα Τζούνιορς", "Ρίβερ Πλέιτ" και "Νάπολι", "κοντραρίστηκαν" σε "οικογενειακά" φιλικά. 

Ερώτηση Φραγγίδη σχετικά με το επίδομα θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης στους αγρότες

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Eρώτηση σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης κατέθεσαν 20 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, με πρώτο υπογράφοντα τον τομεάρχη ανάπτυξης Μιχάλη Κατρίνη.

Αναφορά Ειρήνης Αγαθοπούλου για τα προβλήματα της δομής φιλοξενίας προσφύγων Νέας Καβάλας

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 – με τη μορφή Αναφοράς – το υπόμνημα του Δημάρχου Παιονίας που περιγράφει τα συσσωρευμένα προβλήματα της δομής της Νέας Καβάλας και την επιδείνωση αυτών, λόγω της διαμονής χιλίων επιπλέον προσφύγων από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από σήμερα Δευτέρα 23 μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 18/23-09-2019), που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.

Συμμετοχή Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς στην Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης συμμετείχε για ακόμα μία φορά στην δρόμο δυναμικού βαδίσματος 4,8 Km που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς. 


"Βρες τις διαφορές... για να μην πούμε το νερό νεράκι"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο ένας είναι κομμουνιστής και δήμαρχος. Είναι από αυτούς που μετέτρεψαν σε «σοβιετία» την Πάτρα, αξιοποίησε δημοτικές εκτάσεις που τις διεκδίκησε αγωνιστικά αφού είχαν καταπατηθεί και έφτιαξε παρκινγκ, χώρους δωρεάν στάθμευσης αυτοκινήτων. Κατασκεύασε πάρκα που πριν ήταν σκουπιδότοποι, με το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης του λαού στην παραλιακή ζώνη όπως το Νότιο πάρκο.

Αυτός είναι ο Γιώργος Πελίδης

Ο Γιώργος Πελίδης είναι ο ένας από τους δύο ενωσιακούς προπονητές προεπιλογής εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Τουρνουά προεπιλογής παικτών για την στελέχωση των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς

Στα πλαίσια της στελέχωσης των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς των ηλικιακών κατηγοριών Κ-12 (γεννηθέντες 2008 και 2009) και Κ-14 (γεννηθέντες 2006 και 2007), πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Αξιούπολης, ώστε να επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές για να συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Προεπιλογής ποδοσφαιριστών Εθνικών ομάδων που διοργανώνεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: Άδειες Ικανότητας Αθλητή στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για την Άδεια Ικανότητας Αθλητή, αλλά και εκπαιδευτικός αγώνας Ιππικής Αντοχής 20 χλμ, στην Κατερίνη.

Τεχνική - επιδεξιότητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο


Γράφει ο Γιώργος Πελίδης*
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι τάσεις οι οποίες  επικρατούν είναι μείωση του χώρου -  χρόνου και αύξηση της πίεσης του αντιπάλου, πράγμα το οποίο απαιτεί πολύ καλή τεχνική. 

Γιώργος Φραγγίδης στη «Νέα Σελίδα»: Η υπόθεση της Novartis πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους

Συνέντευξη στη Γεωργία Σαδανά
«Όλα στο φως», απαντά στη εφημερίδα  «Νέα Σελίδα» ο βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης αναφορικά με τις ραγδαίες δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis και προσθέτει: «Το περιεχόμενο της δικογραφίας θα υποδείξει τα πρόσωπα και τα αδικήματα που απαιτείται να διερευνηθούν είτε από τη Βουλή είτε από τη Δικαιοσύνη».

"Εδώ Καμπάνης - Ακούει κανείς;"

Παρεμβαίνει ο Γιώργος Κρικώνης
Δημότης Κιλκίς και κάτοικος Καμπάνη

Πριν από τρεις μήνες παρουσιάστηκε στο χωριό μας (περιοχή του Γυμνασίου -  Λυκείου, δρόμος που ανεβαίνει μπροστά στην ΕΛΦΩΤ του Ηλία Παπαδόπουλου και στρίβει δεξιά προς τα σχολεία) βλάβη στο σύστημα ύδρευσης.

Επίσκεψη της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς στη Βουλγαρία (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Προσκυνηματική επίσκεψη πραγματοποίησε η Ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στην Βουλγαρία από 19 έως 24 Αυγούστου 2019 με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εμμανουήλ.

Δείτε Video από τον γάμο του Μάκη Κόγια και της Εύας Τσαουσίδου στο Κιλκίς


Ο γάμος του Μάκη Κόγια και της Εύας Τσαουσίδου, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Κιλκίς, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.