Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Καλώς τους και ας άργησαν …

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με μεγάλη καθυστέρηση, (κατανοούμε απόλυτα τους λόγους) η κομματική οργάνωση της ΝΔ Κιλκίς, προέβη σε μια δήθεν ανακοίνωση, μέσα από την οποία προσπαθεί να απαντήσει σε προηγούμενη δημοσίευση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς, όπου θέσαμε προς αυτήν, μια σειρά από συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματα.

Όπως π.χ. για την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, τις ανύπαρκτες υποδομές, τις ελλείψεις σε διάφορες κρίσιμες και καθοριστικές για τη λειτουργία του ειδικότητες ιατρών και νοσηλευτών, την εξουθένωση του προσωπικού λόγω των υπερεφημεριών, την μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου μετά τις τρεις το απόγευμα, την μη λειτουργία του υπερσύγχρονου ψηφιακού μαστογράφου, τις διακρίσεις του προσωπικού, ανάλογα με τα πολιτικά και ιδεολογικά του φρονήματα, τη σπουδή για τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία, την μη δυνατότητα πλέον της συνταγογράφησης φαρμάκων σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας από ιδιώτες ιατρούς, την αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα, τις επικείμενες αυξήσεις έως 400% σε μια λίστα ευρείας χρήσεως φαρμάκων, καθώς επίσης και άλλα ερωτήματα που αφορούσαν τους τρόπους, τις διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής διοικητών και υποδιοικητών σε όλες τις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας μας, από την πλευρά της κυβέρνησης.

Θυμίσαμε σε όλες/ους τους συμπολίτες μας, με αδιαμφισβήτητα στατιστικά στοιχεία, τι παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ από την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ το 2015, τι κατάφερε κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του, σε μια δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση και τι παρέδωσε το 2019.

Αντί να δοθούν, συγκεκριμένες πολιτικές απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα, που ετέθησαν στο δημόσιο διάλογο από την πλευρά μας, τα οποία αφορούν άμεσα και καθοριστικά την ποιότητα ζωής του κάθε συμπολίτη μας, η κομματική οργάνωση της ΝΔ, ως συνήθως, έκανε αυτό που όλοι αναμέναμε.

Πέταξε την μπάλα και πάλι στην εξέδρα....

Επιδόθηκε σε μια ανακοίνωση παραπολιτικού χαρακτήρα, με αρκετή δόση από πολιτικό κουτσομπολιό...

Κύριοι της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες σας, δεν είναι καθόλου εύκολο, για κανέναν λέμε εμείς, να υπερασπίζεται τα ανυπεράσπιστα!

Σε ότι αφορά την κατάρρευση του οικοδομήματος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο νομό Κιλκίς, να αναφέρουμε μόνο ότι, το εκλογικό ποσοστό μας στις πρόσφατες ευρωεκλογές, συγκριτικά με το ποσοστό των εθνικών εκλογών του 2023 υποχώρησε κατά 1,5 ποσοστιαίες μονάδες και αυτό μετά από δύο διασπάσεις !

Μικρή μείωση ναι, κατάρρευση δεν τη λες...

Πάμε λοιπόν, να αξιολογήσουμε και τις δικές σας εκλογικές επιδόσεις τώρα στο νομό, για να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα!

Από το συντριπτικό 41% στις εθνικές εκλογές του 2023, καταλήξατε στο 28%, έναν μόλις χρόνο μετά.... απωλέσατε 13 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες...

Και όλα αυτά, για να είμαστε ακριβείς, σε επίπεδο νομού Κιλκίς, τα καταφέρατε ενωμένοι και συντεταγμένοι με τη ναυαρχίδα του σημιτικού ΠΑΣΟΚ στους κόλπους σας....

Αν οι 13 ποσοστιαίες μονάδες που χάσατε, δεν αποτελούν κατάρρευση, τότε τι αποτελούν;

Συντριβή ίσως;

Σε ότι αφορά τα μελλοντικά πολιτικά σχέδια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς Πέτρου Παππά, για το αν έχει ήδη προαποφασίσει να πολιτευτεί σε άλλον και μάλιστα όμορο νομό, σας ενημερώνουμε, ότι όχι μόνο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά αντιθέτως, θα συνεχίσει να δίνει με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα για την περαιτέρω μείωση της εκλογικής και πολιτικής σας επιρροής στο νομό μας.

Υ.Γ.

Στο περαστικά σας,
εμείς θα συμπληρώναμε ...
και ο θεός μαζί σας ...

μην τύχει και εκδράμετε σε κάποια παραμεθόρια περιοχή το Σαββατοκύριακο και χρειαστείτε επείγουσα ιατρική περίθαλψη, καθώς μπορεί να ρισκάρετε την ίδια τη ζωή σας...

Νομαρχιακή επιτροπή
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς -Παιονίας
Ο Συντονιστής
Κυριάκος Κυβρακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.