Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Υποχρεώθηκε σε ήττα ο Εύαθλος Πολυκάστρου από τον Ερμή Αγιάς Λάρισας

Κυριακή 11 Οκτ. 2015 Γήπεδο ΑΓΙΑΣ Λάρισας
1η αγωνιστική πρωταθλήματος μπάσκετ Γ΄Εθνική
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 88-74
Στην παρθενική του εμφάνιση στα σαλόνια της Γ΄ εθνικής κατηγορίας ο ΕΥΑΘΛΟΣ Πολυκάστρου με αντίπαλο τον Ερμή Αγιάς Λάρισας υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 88-74 από έναν αντίπαλο που ολοφάνερα και μόνο με την παρουσία του 38χρονου Νέστωρα Κόμματου υπερτερούσε σε εμπειρία.

Συνάντηση γνωριμίας Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας με φορείς του Δήμου Κιλκίς

Οι προοπτικές και οι δυνατότητες συντονισμού και δικτύωσης των φορέων παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και ειδικά προς τις γυναίκες σε θέματα ισότητας, βίας και διακρίσεων, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Άννα Δημάκη την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο Δήμο Κιλκίς.

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα - Video



Πολιτιστικό καλεντάρι από την Αναπτυξιακή Κιλκίς

Ένα πρωτότυπο καλεντάρι όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Π.Ε. Κιλκίς αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προωθεί η Αναπτυξιακή Κιλκίς.

«Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα περιόδου 2015-2016»

Στην προσπάθεια μεγιστοποίησης της απορρόφησης των Κοινοτικών κονδυλίων προγραμμάτων του αμπελοοινικού τομέα για την οικονομική περίοδο 2015-2016, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μ. Μπόλαρης υπέγραψε Υπουργική Απόφαση για την εφαρμογή συμπληρωματικού προγράμματος «Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα περιόδου 2015-2016» η οποία είναι υπό δημοσίευση.

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς

Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας την παρεμβατική δυναμική της άθλησης και της δια βίου άσκησης θεσμοθέτησε ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.

Η εγγαστρίμυθος Κατερίνα Σοπίδη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 9oυ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Σήμερα στο σχολείο μας με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την Εγγαστρίμυθο Κατερίνα Σοπίδη! Με την κούκλα της τη Στέλλα, διασκέδασε τους μαθητές του σχολείου μας!

Εξετάστηκαν προληπτικά τα παιδιά του 9oυ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 9oυ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2002 πραγματοποιεί Προληπτική Ιατρική σε παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Από το 2002 έως και το 2010, εξετάστηκαν χιλιάδες παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ - Φωτογραφίες

Πετυχημένη η Επιστημονική Εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Επιστημονική Εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΟΣ Κιλκίς και η Επιστημονική Ομάδα του Κοινωνικού Προγράμματος ΧΡΥΣΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Διακοπές κυκλοφορίας στο νομό Κιλκίς, λόγω βροχοπτώσεων

Από το πρωί της 11-10-2015, στην επαρχιακή οδό Κουφαλίων - Πολυκάστρου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχωρίου στο Κιλκίς, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων λόγω κάλυψης του οδοστρώματος από μεγάλη ποσότητα υδάτων, που προκλήθηκαν από έντονη βροχόπτωση. Η Κυκλοφορία πραγματοποιείται μέσω επαρχιακής οδού Ευρωπού - Τούμπας και Αξιούπολης – Γοργόπης.

Δημιουργήστε τη δική σας Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Η υπηρεσία Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-Τάξη) διαθέσιμη στη διεύθυνση http://eclass.sch.gr, απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επέλαση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου με τρίτη νίκη και πρώτη θέση

Φθινοπωρινή επέλαση για τον εκπρόσωπο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ο οποίος νίκησε με 1 - 0 την ομάδα του Εβρου Σουφλίου την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τον φύλακα - άγγελο του Νέστορα Στεφανίδη να επιτυγχάνει γκολ για χάϊ λάϊτ αθλητικής εκπομπής και να στέλνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου Γ΄ Εθνικής την ομάδα του.

Μειώθηκε κατά 21.592 άτομα ο φυσικός πληθυσμός της Ελλάδας το 2014

Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνονται τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν την εξέλιξη των δημογραφικών μεγεθών στη Χώρα μας. Πηγή των στοιχείων αυτών είναι τα Ληξιαρχεία όλων των Δήμων στα οποία δηλώνονται οι γεννήσεις, οι θάνατοι, οι γάμοι και τα σύμφωνα συμβίωσης που καταγράφονται στην Ελλάδα.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Παράνοια! Προαπαιτούμενα χωρίς έλεος! –Το νομοσχέδιο- τέρας κατ εντολή της τρόικας· «Χέρι» πρώτη φορά στις θυρίδες- Αυξάνονται (μια πενταετία) τα όρια συνταξιοδότησης εκτός Εν. Δυνάμεων· Καμιά εξαίρεση για τον ΕΝΦΙΑ
ΕΘΝΟΣ ·Νέα βάρη σε ΕΝΦΙΑ και ενοίκια- Πολυνομοσχέδιο: Αναδρομικές αυξήσεις στη φορολογία ακινήτων·Δημεύσεις και φυλακίσεις για φοροδιαφυγή- Έγκλημα η απόκρυψη εισοδήματος ακίνητης περιουσίας και η μη απόδοση ΦΠΑ· Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ-Οι υπουργοί έρχονται, οι συνιστώσες φεύγουν