Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 25/7/2024, 11:16 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 150 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ομιλία Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή για την ψήφο των αποδήμων

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο νομό Κιλκίς, την Τετάρτη 26-07-2023

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο 26-07-2023 Κιλκίς, 25-07-2023 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26-07-2023, προβλέπεται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) (Π.Ε.Κιλκίς). 

Απαγόρευση κυκλοφορίας στους λόφους Αγίου Γεωργίου και Ηρώων Κιλκίς, στις αναδασώσεις Μεταλλικού και αλσυλλίου Αξιούπολης

Σε ισχύ τίθεται από αύριο, Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 7:30 το πρωί έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 και ώρα 7:30 π.μ., η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, πεζών και παραμονής εκδρομέων- καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός (κατηγορίας κινδύνου 4)- στις παρακάτω περιοχές:

Σάκης Μιχαηλίδης: ΠΑΣΟΚ και τοπική Αυτοδιοίκηση

Υπογράφει ο Σάκης Μιχαηλίδης
Μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Υπάρχουν κάποιες κοινές παραδοχές.
Πρώτον: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που πίστεψε στην αποκέντρωση και προσπάθησε να ενισχύσει την αυτοδιοίκηση, α’ και β’ βαθμού, και με αρμοδιότητες και με πόρους.

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Τι προβλέπει το επικαιροποιημένο σχέδιο «ΙΟΛΑΟΣ» σε περίπτωση πυρκαγιάς και ανάγκης απομάκρυνσης πολιτών

Δελτίο τύπου Δήμου Νεάπολης Συκεών
♦ Ποιες ενέργειες προβλέπονται στο μνημόνιο που εκπόνησε η Πολιτική Προστασία του δήμου
♦ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν δημότες-κάτοικοι για τις οδούς εκκένωσης και διαφυγής καθώς και τους χώρους καταφυγής και Α΄ Βοηθειών
♦ Η αρμόδια αντιδημαρχία είναι στη διάθεση των δημοτών και των κατοίκων που θέλουν να καταθέσουν τυχόν επισημάνσεις, παρατηρήσεις, υποδείξεις και προσθήκες προκειμένου να τις εντάξει στο σχέδιο εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Στην επικαιροποίηση του σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών εξ΄ αιτίας δασικών πυρκαγιών και οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» που εκπόνησε το 2021, προχώρησε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Όραμα Ελπίδας – Γίνε δότης μυελού των οστών

Υπογράφει η 
Γεωργία Κολεσιώτου
Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Όραμα Ελπίδας – Γίνε δότης μυελού των οστών
Φράσεις συνδεδεμένες απόλυτα με το όνομα Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Η ουσία της προσφοράς – Η αγάπη προς τα παιδιά
Μία γυναίκα που ήθελε, μπόρεσε και κατάφερε
να απαλύνει τον πόνο των γονιών
και να ΧΑΡΙΣΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παράταση απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου)

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας για την Τρίτη 25/7/2023 μέχρι τα μεσάνυχτα, στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

"Όχι άλλοι νεκροί εργάτες στο βωμό του κέρδους"

Ανακοίνωση  εργατικών σωματείων Κιλκίς για τον καύσωνα
Τα εργατικά σωματεία καταδικάζουμε ένα ακόμη εργοδοτικό έγκλημα, αυτή τη φορά στα ναυπηγεία Ελευσίνας, με τον θάνατο εργάτη που στάλθηκε από την εργοδοσία για υπερωριακή εργασία μετά τις τρεις το μεσημέρι και σε συνθήκες καύσωνα, παρόλο που ανήκε σε ευπαθή ομάδα λόγω χρόνιου καρδιακού νοσήματος.