Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Παραχώρηση αιθουσών πολλαπλών χρήσεων σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε εξωσχολικούς φορείς


Την παραχώρηση των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
 σε εξωσχολικούς φορείς αποφάσισε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς.
Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Παραδόθηκε από το Δήμο Κιλκίς ανθρωπιστική βοήθεια στην πληττόμενη Καρδίτσα


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με τη σκέψη τους στραμμένη στους κατοίκους της Καρδίτσας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές επιπτώσεις του μεσογειακού κυκλώνα ‘’Ιανός’’, οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς και συνεισέφεραν στην προσπάθεια ηθικής και υλικής υποστήριξής τους.

Λειτουργία των υπηρεσιών της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς από Δευτέρα 05/10/2020


Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς 
Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020 η Βιβλιοθήκη επαναφέρει τη λειτουργία των περισσότερων υπηρεσιών της, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα μέτρα που εγγυώνται, όσο γίνεται περισσότερο, τη διασφάλιση της υγείας όλων μας.

ΠΕΔΚΜ: Παρέδωσε υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας σε στρατιώτες στον Έβρο


Υγειονομικό υλικό και μέσα ατομικής προστασίας στην 50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού (ΜΚΤΠ) που εδρεύει στον ακριτικό Δήμο Σουφλίου, παρέδωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των στρατιωτών που φυλούν τα ανατολικά σύνορα της χώρας, στον Έβρο.

Με το 50% των εκθετών η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου


Με 115 παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές υπαιθρίου εμπορίου, ήτοι με το 50% των εκθετών και με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid – 19, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κιλκίς: “Τα δώρα των κυβερνήσεων και των τοπικών διοικήσεων προς το μεγάλο κεφάλαιο της περιοχής συνεχίζονται στην Παιονία”


Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παιονίας
Αποκαλυπτικό για το πως οι κυβερνήσεις διαχρονικά “κόβουν” και πως οι Τοπικές Διοικήσεις “ράβουν” για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, ήταν οι εισηγήσεις της Διοίκησης Σιωνίδη στην πρόσφατη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προτάσεις ένταξης προσφυγοπαίδων από το Camp Νέας Καβάλας στα σχολεία του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Την Τρίτη 29/9/2020 συναντήθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στο γραφείο του κ. Κόπτση, ο ίδιος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων Ευρωπού, Πολυκάστρου, Γουμένισσας, Πλατανιάς πλην Αξιουπόλεως και αναζήτησαν εξεύρεση λύσης για την ένταξη και κατανομή των προσφυγοπαίδων στην σχολική κοινότητα. 

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κιλκίς: "Εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και τη μόρφωση των μαθητών του Κιλκίς"


Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Κιλκίς
Η ευθύνη για τα προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών εν μέσω δεύτερου κύματος πανδημίας βαραίνει τη σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς δεν αξιοποίησε το χρόνο που κέρδισε ο λαός κατά τη διάρκεια της καραντίνας, για να προετοιμάσει την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κιλκίς: Ξεκινά η ρίψη εμβολίων – δολωμάτων κατά της λύσσας


Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνει ότι αναμένεται να ξεκινήσει στις 02 Οκτωβρίου 2020 η ρίψη εμβολίων –δολωμάτων κατά της λύσσας για τον εμβολιασμό των ζώων της άγριας πανίδας στην περιοχή της ΠΕ Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 51 ετών ημεδαπός άνδρας σε τροχαίο


Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 00.15 περίπου, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Λευκώνα Σερρών, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 51 ετών ημεδαπός άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.


Κιλκίς: Παριστάνοντας τον υπάλληλο της ΔΕΗ λήστεψε ηλικιωμένη


Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 24ης Ιουνίου 2020, προσέγγισε την οικία ηλικιωμένης ημεδαπής σε περιοχή του Κιλκίς, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, αφαίρεσε από την οικία της κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ και χρηματικό ποσό 200 ευρώ, πείθοντας την ηλικιωμένη να τα συγκεντρώσει σε ασφαλές σημείο, με το πρόσχημα του κινδύνου πυρκαγιάς, από δήθεν ηλεκτρολογική βλάβη στην οικία. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 1/10/2020, 06:20 μ.μ.


Κλοπές 
Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, διέρρηξε δύο καταστήματα στην ίδια περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους συνολικό χρηματικό ποσό 170 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 9,4 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη για την πληρωμή Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ- ΠΣΕΑ) 2017


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη (αρ. πρωτ. 10226/30.9.2020), κατέθεσε ο κ. Γιώργος Φραγγίδης, βουλευτής νομού Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, με την οποία θέτει το θέμα της καθυστέρησης της πληρωμής των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ- ΠΣΕΑ) 2017 στους πληγέντες παραγωγούς του νομού Κιλκίς, που αφορούν στην ξηρασία των δημητριακών (σκληρός σίτος).

Οι Αγιασμοί στα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς


Ο καθιερωμένος αγιασμός για φωτισμό και ενίσχυση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς, τελέστηκε, κατόπιν επιθυμίας τους, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Εθελοντική δράση της ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Κιλκίς για τους πληγέντες από τη θεομηνία στην Καρδίτσα


Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Κιλκίς
Η ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ, συναισθανόμενη την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν οι συνάνθρωποι μας κάτοικοι της Καρδίτσας από το πέρασμα της φονικής θεομηνίας Ιανός και λαμβάνοντας υπ' όψιν τη σχετική με το θέμα επιστολή της Κεντρικής Διοίκησης του κόμματος (αριθμ.εγγράφου 575/28-09-2020), αποφάσισε σε συνεδρίαση της να πραγματοποιήσει Εθελοντική Δράση για την συγκέντρωση ειδών διατροφής (τρόφιμα μακράς διαρκείας), ένδυσης, υγιεινής και καθαριότητας με σκοπό να αποσταλούν στους πληγέντες.

"Γιατί ο Δήμος Κιλκίς αρνείται τη συνεδρίαση του Δ.Σ. για το σχολεία και τα περιοριστικά μέτρα;"


Υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού 
«ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»*
Με καθυστέρηση δέκα ημερών ήρθε αρνητική απάντηση από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, στο αίτημα δύο Δημ. Παρατάξεων, του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» και της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», για συνεδρίαση του Δ.Σ με θέμα την ετοιμότητα των σχολείων με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.