Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Δε συνεχίστηκε το αήττητο του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς και το 2020

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΕΤΟΥ ξεκίνησαν το 2020 με ήττα και διακοπή του αήττητου που είχε χτίσει για 13 αγωνιστικές.

Στην Ειδομένη των αναμνήσεων

Επιμέλεια: Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Το καλοκαίρι ήταν η καλύτερη εποχή. Η εποχή της ξενοιασιάς και της χαράς, η οποία σηματοδοτούσε τα ανέμελα παιδικά μας χρόνια. Αναμνήσεις έντονες και όμορφες, αναμνήσεις που ίσως κάποιους τους στεναχωρούν, γιατί ο χρόνος άλλαξε πολλά. Αναμνήσεις που μας μελαγχολούν, γιατί ήταν πολύ όμορφες, αναμνήσεις μιας εποχής που δε θα ξαναγυρίσει.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για το ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης, επιστρέψαμε στην πραγματικότητα, ελπίζοντας η καινούργια χρονιά να ξεκινήσει θετικά και δημιουργικά για όλους μας.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η Sigmaland Κιλκίς


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Sigmaland, ο δημοφιλής και αγαπημένος πολυχώρος Παιχνιδιού που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς. Ο ιδιοκτήτης της Sigmaland Κοσμάς Σιδηρόπουλος, ευχήθηκε καλή χρονιά στους «συνεργάτες του» όπως χαρακτήρισε τις υπαλλήλους του, αλλά και τις ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα άψογη μεταξύ τους συνεργασία. 

Εργασίες συντήρησης και οριζόντιας σήμανσης σε οδούς, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020.

Πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Το σχολείο που μας χωράει" του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς θα υλοποιήσει το βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο με θέμα: "Το σχολείο που μας χωράει - Ενδυνάμωση και ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στην πρόληψη των διακρίσεων και του αποκλεισμού με άξονα την ταυτότητα - έκφραση - χαρακτηριστικά φύλου και τον ερωτικό/σεξουαλικό προσανατολισμό". 

Επίσκεψη Μιχαλίας Καραμισάκη στο Δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς κ. Μιχαλία Καραμισάκη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη στο Πολύκαστρο. Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο προγραμματισμός δράσεων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στα διοικητικά όρια του δήμου Παιονίας για το 2020.

Τα τμήματα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς, έχασαν με 3-0 σετ από τα τμήματα του Μίλωνα Γιαννιτσών

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Τμήμα Κορασίδων 
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου οι Κορασίδες (Κ18) στο εντός έδρας παιχνίδι τους έχασαν από τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-0 σετ (25-14, 25-9, 25-22). Ένα 1ο σετ μουδιασμένο, ένα κακό 2ο σετ και ένα ανταγωνιστικό 3ο σετ το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσε να ανατρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα και να χάσει τον αγώνα με 3-0 σετ.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα μικτών ομάδων ΕΠΣ Κιλκίς


Στα πλαίσια του πανελλήνιου πρωταθλήματος μικτών ομάδων ΕΠΣ (τοπικών ενώσεων) οι ομάδες της ένωσή μας Κ-12 (Προπονητής Χατζηαράπης Αναστάσιος) Κ-14 (Προπονητής Πελίδης Γεώργιος) έπαιξαν δύο παιχνίδια, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη ακολουθεί το αναβληθέν παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την αντίστοιχη της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο γήπεδο της Κρηστώνης τις ώρες: Κ-12 στις 12:30 και Κ-14 στις 14:00

"Ο αγώνας των εργαζομένων στον όμιλο του ΟΤΕ είναι δίκαιος"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα και οι εργαζόμενοι στον όμιλο του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα κόντρα στην τρομοκρατία και τις απειλές της εργοδοσίας. Αυτός ο αγώνας θάβεται από τα «πλουραλιστικά» κατά τα άλλα ΜΜΕ που συνεχώς παρουσιάζουν μια επίπλαστη εικόνα για μια Ελλάδα που δήθεν αλλάζει και ότι τώρα φυσάει ούριος άνεμος που φέρνει την περιβόητη «ανάπτυξη».

Συναντήσεις της Ειρήνης Αγαθοπούλου με φορείς του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η κ. Αγαθοπούλου το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε συναντήσεις στο Κιλκίς στο πλαίσιο ενημέρωσης της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορείς και οι πολίτες του νομού μας.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ο Δήμος Κιλκίς απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων συλλογικής εκπροσώπησης μεταναστών και προσφύγων, που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά του όρια, να δηλώσουν συμμετοχή στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων (Σ.Ε.Μ.Π.).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 13/1/2020, 03:45 μ.μ.

Σύλληψη για κλοπή 
Συνελήφθη χθες (12 Ιανουαρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 36χρονος αλλοδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας με συνεργούς του νωρίτερα, παραβίασαν κατάστημα και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα αξίας 680 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 15-01-2020 έως και την Παρασκευή 17-01-2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 01/13-01-2020) που ισχύει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 15-01-2020 έως και την Παρασκευή 17-01-2020.

«Δεν είναι προπονητής μου. Είναι μπαμπάς μου!»

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
«Δεν είναι προπονητής μου. Είναι μπαμπάς μου!» Με τα συγκινητικά αυτά λόγια μίλησε για τον προπονητή του Κώστα Μηναρετζή, ο 18χρονος αθλητής στίβου Αλέξανδρος Αλερού, κατά την βράβευσή του από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς την περασμένη Κυριακή.

Ποδαρικό με νίκη για τον Σκακιστικό Όμιλο Κιλκίς

Με νίκη ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Διασυλλογικό Κύπελλο Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2020 ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς. Την Κυριακή 12/01/2020 στην ουδέτερη έδρα των Γιαννιτσών, η ομάδα του Κιλκίς επικράτησε άνετα με σκορ 3.5 - 0.5 απέναντι στην πολύ ισχυρή ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, η οποία ήταν και η περσινή κυπελλούχος.

Αναγγελία θανάτου Αναστάσιου Αγγελίδη (Μολόχα)

"Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του 69χρονου αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου Αναστάσιου Αγγελίδη (Μολόχα), κατοίκου εν ζωή Λεβεντοχωρίου Κιλκίς. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς, για όσους επιθυμούν να παραστούν."
Η σύζυγος και τα παιδιά του

(Video) Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΚουΠα Κιλκίς vs Πάνθηρες Κατερίνης 60-44


Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΚουΠα Κιλκίς vs Πάνθηρες Κατερίνης. Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020.