Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

"Συλλυπητήρια Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την απώλεια της μητέρας σου"


Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς
Συλλυπητήρια στον ιδιαίτερα αγαπημένο μας φίλο και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, Λουκά Μαυροκεφαλίδη για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας.
Τα λόγια παρηγοριάς μοιάζουν φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας της.

Αναφορά Γ. Φραγγίδη με θέμα: « Κατάργηση Ταχυδρομικού Γραφείου Γουμένισσας Κιλκίς»


Αναφορά Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης: κ. Κυριάκο Πιερρακάκη
Κύριε Υπουργέ,
Σας καταθέτω ως αναφορά την επιστολή του Προέδρου της Κοινότητας Γουμένισσας Κιλκίς σχετικά με το ενδεχόμενο κλείσιμο του Ταχυδρομικού Γραφείου Γουμένισσας, γεγονός που εφόσον συμβεί θα υποβαθμίσει την ποιότητα εξυπηρέτησης των κατοίκων και θα αποτελέσει πλήγμα για την αγορά, τις υπηρεσίες και τους φορείς της περιοχής.

Λ. Αυγενάκης: Με “ιδιώνυμο” και νέο πλαίσιο η νόμιμη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων


Δελτίο τύπου 
Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού 
Λ. Αυγενάκη
Στα μέτρα που έχουν ήδη θεσπιστεί, αλλά και σε αυτά που προβλέπονται στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου, για την αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού, αναφέρθηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τετάρτη 17/3/2021, 9:58 μ.μ.


Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (16 Μαρτίου 2021) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας ημεδαπός άνδρας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών για απάτη κατά εξακολούθηση.

Και στην Πιερία έδωσαν οι φοιτητές δείγματα αγωνιστικότητας και ανυπακοής απέναντι στην κυβερνητική πολιτική

Γράφει ο Παναγιώτης 
Σαββίδης 
Ίσως είναι πρώτη φορά που στην Πιερία υπάρχει αγωνιστική συσπείρωση φοιτητών – σπουδαστών και οργανωμένα κλιμακώνουν μια πλούσια δραστηριότητα με συλλαλητήρια, συνθήματα, πανό, προκηρύξεις.

Φραγγίδης: Στο ύψος των περιστάεων


Του Γ. Φραγγίδη
Η χώρα μας διανύει μια μακρά, πολύπλοκη και δύσκολη περίοδο. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει έντονο ψυχοκοινωνικό αντίκτυπο και ανησυχητικές επιπτώσεις. Δημιούργησε φόβο και ανασφάλεια, έφερε απώλεια προσφιλών προσώπων, άλλαξε την καθημερινότητά μας. Τα μέτρα προστασίας, ο περιορισμός της ελευθερίας, η μοναξιά, διαμόρφωσαν μια πιεστική κατάσταση για όλους μας.

Ανοίγει στις 19/3/2021 η πλατφόρμα για τις ευπαθείς ομάδες όσον αφορά στον εμβολιασμό


Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας
«ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Φίλες και φίλοι καρκινοπαθείς του Κιλκίς και της Παιονίας
Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 ανοίγει η πλατφόρμα για τις ευπαθείς ομάδες όσον αφορά στον εμβολιασμό κατά του COVID – 19.

«Φάγαμε Ήττα;»: Ο απόηχος μιας πετυχημένης παρουσίασης του βιβλίου


Γράφει η Αναστασία Θεοδωρίδου
Θεολόγος - Σπουδάστρια Εργοθεραπείας
Από τη διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Φάγαμε Ήττα-κείμενα για τον αυτοεγλωβισμό της Ορθοδοξίας» των εκδόσεων «Αρμός», την Τρίτη 16 .3.2021 πρόβαλε σκέψη σημαντική για την έξοδο από το αδιέξοδο: ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από το τώρα για την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου κυρίως εντός των τειχών της Ορθόδοξης Εκκλησίας. «Ας σκεφτούμε διαφορετικά» τόνισε ο συγγραφέας του βιβλίου, καθηγητής Θεολογίας Α.Π.Θ κ. Χρυσόστομος Σταμούλης.

Σοκαριστικός ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων κορωνοιού στο νομό Κιλκίς


Σοκαριστικός ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων κορωνοιού τόσο σε επίπεδο Ελλάδας, όσο και νομού Κιλκίς. 3.465 κρούσματα σε όλη την επικράτεια και 34 στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Μόνο σήμερα είχαμε μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με το προηγούμενο τετραήμερο, ήτοι από το Σάββατο 13 έως την Τρίτη 16 Μαρτίου, κατά το οποίο καταγράφηκαν 27 κρούσματα.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ημεδαπός για λαθρεμπόριο καπνού


Συνελήφθη χθες (16 Μαρτίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας για λαθρεμπόριο καπνού.

Κορωνοϊός (17/3/2021): 3.465 νέα κρούσματα (34 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 56 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.465, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 227.247 (ημερήσια μεταβολή +1.5%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 75 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.966 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος» στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη


Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε σήμερα, ο νέος Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», Ταξίαρχος Βασίλειος Τσάμης.

Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Παιονίας για φυσικά και νομικά πρόσωπα


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας στα πλαίσια του N.4764/2020 (ΦΕΚ 256/23.12.2020 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις», ανακοινώνει τη δυνατότητα ρύθμισης:

Σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Συνελήφθη χθες 16 Μαρτίου 2021, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή «Ισβοράκι», της Τοπικής Κοινότητας Γρίβας του δήμου Παιονίας.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθησαν 3 άτομα στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν χθες (16 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας και δύο αλλοδαποί άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

(Video) "Αναγκαίο κακό οι διακοπές υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς"



Ηλίας Αβραμίδης (17/3/2021): "Αναγκαίο κακό οι διακοπές υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς"

Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Φανή Αρβανιτίδου μιλά στη Γνώμη στον Θωμά Μαρκόπουλο


Η συνέντευξη δόθηκε στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Σήμερα, έχουμε μια νεαρά κυρία, πολιτικά γοητευτική, όλο και περισσότερο καταξιωμένη δημοσιογράφο, πτυχιούχο πολιτική επιστήμονα, ανερχόμενη παρουσιάστρια, λαμπερή περσόνα - γεμάτη φως και κάλλος και με ένα αστραφτερό πέρασμα από τον χώρο της μόδας. 

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς εν δράσει


Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Οι μαθητές του τμήματος Β1 του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς αποφάσισαν να περάσουν από τα λόγια στην πράξη. Ακολουθώντας μια πορεία αγάπης και προσφοράς πέρασαν από τον Ιερό Ναό της Παναγίας όπου έδωσαν με μεγάλη χαρά τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει για το συσσίτιο της πόλης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν:
- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΙΟΥΝΙΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝΟΣ,
- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΤΕΟ
ότι πραγματοποιείται έκτακτη διακοπή υδροδότησης, λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης και ακύρωσης του παλαιού.
Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως 15:00 μμ.
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται.