Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θοδωρής Βαφειάδης μιλά για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς

Υπογράφει ο Θοδωρής Βαφειάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Στο σχεδιασμό μας, προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση των σχολικών μονάδων του Δήμου Κιλκις, με την ενεργειακή τους αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι υφιστάμενες υποδομές εκπαίδευσης δεν πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές, για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είτε λόγω παλαιότητας, είτε λόγω του ολοένα αυξανόμενου μαθητικού δυναμικού. Διεκδικούμε την ανέγερση νέας υπερσύγχρονης σχολικής μονάδας, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η μαθητική κοινότητα.

Σπάνια και ιστορική ερμηνεία σε δίσκο 78 στροφών έτους 1930, του τραγουδιού «Βουρλιώτισσα»

Γράφει ο Δημήτρης Θωμαδάκης
«Βουρλιώτισσα». Ηχογράφηση έτους 1930.
Διωδία (Βιδάλη –Θωμαΐδη), (Θωμαΐδη –Πολυκράτη), δίσκος ODEON GA 1446, Αθήνα
.
Η σπάνια και ιστορική αυτή ερμηνεία σε δίσκο 78 στροφών, της οποίας μοναδικός κάτοχος είναι ο αγαπητός φίλος και συνεργάτης, ερευνητής της διαχρονικής ελληνικής μουσικής δισκογραφίας και συγγραφέας Ηλίας Μπαρούνης, συμπεριελήφθη μαζί με άλλες 23 ιστορικές δισκογραφικές καταγραφές, στο cd που συνοδεύει το βιβλίο «ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ», έκδοσης έτους 2022 του Ναυτικού Μουσείου Οινουσσών. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου)

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου ορίζεται για αύριο Κυριακή 23/7/2023 από τις 8.00 το πρωί και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Εμφάνιση του Χορευτικού των "Αργοναυτών" στη Φύσκα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Φυσκιωτών και του αξιότιμου προέδρου του, κ. Κυριάκου Φωτιάδη, “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου για την Ιερά Πανήγυρη Προφήτη Ηλία, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2023.

Ερώτηση Πέτρου Παππά για το νοσοκομείο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά 
Ο Πέτρος Παππάς, βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατέθεσε ερώτηση για το νοσοκομείο Γουμένισσας στον αρμόδιο Υπουργό.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο νομό Κιλκίς, την Κυριακή 23-07-2023

 
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 23-07-2023, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε.Κιλκίς).

Πανηγύρι Αγίας Παρασκευής στην Καστανερή Παιονίας