Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη Βουλή για το «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις»


Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια του ν/σ του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις»
"Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Συνηθίζουμε να λέμε ότι το μέλλον μιας χώρας είναι η νεολαία της. Τα νέα για την Ελλάδα όμως δεν είναι καλά, καθώς εδώ και χρόνια ο πληθυσμός της γερνάει, ενώ για πρώτη φορά στη μεταπολεμική εποχή καταγράφεται συρρίκνωσή του.

(Video) Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση "Παιονία 1870-1920 - Πενήντα ταραγμένα και δημιουργικά χρόνια"


Το Video είναι ευγενική προσφορά του αγαπητού φίλου Σάββα Ηλιάδη, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.

Τη βασιλόπιτα 2020, έκοψε η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και των βουλευτών Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου και Γιώργου Φραγγίδη, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τέχνης έκοψε την πίτα της χρονιάς, υποδέχθηκε μέλη και φίλους του συλλόγου με τους οποίους μοιράσθηκε σκέψεις και όνειρα για τη νέα χρονιά και αντάλλαξαν ευχές. 

Διακρίσεις για τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς, σε κλειστό και ανώμαλο δρόμο

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε για τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού με ημερίδες κλειστού στίβου και αγώνες περιφερειακού ανωμάλου δρόμου. Οι αθλητές του Γ.Α.Σ. Κιλκίς έκαναν τις πρώτες τους συμμετοχές καταφέρνοντας μάλιστα να φέρουν και τις πρώτες επιτυχίες για τον σύλλογο παρά την ελλιπή προετοιμασία που έχουν κάνει λόγω της μη ύπαρξης εγκαταστάσεων στην πόλη μας. 

Διευρύνει το σερί νικών ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την 4η συνεχόμενη νίκη και 10η συνολικά στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 πέτυχε ο ΑΙΑΣ Κιλκίς. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας πέτυχε νίκη με 1-3 σετ σε ένα όμορφο παιχνίδι.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 27 (από τη διασταύρωση του Αεροδρομίου «Μακεδονία» έως την Περαία)

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Επαρχιακή Οδό 27 (από τη διασταύρωση του Αεροδρομίου «Μακεδονία» έως την Περαία) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 έως και αύριο Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.

Δήμος Κιλκίς: Συμβασιοποιείται το πρόγραμμα "Plan D.oiran"

Με τροποποιητική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με εκπρόσωπο της εταιρίας Emetris Α.Ε. Σύμβουλοι Ανάπτυξης Οργάνωσης & Πληροφορικής παρατείνεται έως το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους η υλοποίηση των προκηρυσσόμενων δράσεων που εντάσσονται στο πρόγραμμα ‘’Plan D.oiran’’. 

Κιλκίς: Αγρυπνία για τη γιορτή του Αγίου Αρσενίου του εν Πάρω


(Video) Όργανα γυμναστικής στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, σε τακτική συνεδρίαση την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου π. Δήμου Αξιούπολης.

Πρωτιές για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου  Kinesis Fight Club Kilkis
Στο Octagon Fighting Show 4 που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμμετείχε το Kinesis Fight Club. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Βικτώρια στο Κιλκίς.