Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Ποντιακό ξεφάντωμα στο Δροσάτο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου
Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου, προς τιμήν της ιεράς πανηγύρεως του χωριού, διοργανώνει την Πέμπτη 15/08/2024 ποντιακό ξεφάντωμα, στην πλατεία του χωριού, στο Ηρώον.

Της δικαιοσύνης ήλιε (α)νοητε

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Πρίν από λίγες μέρες η Ελληνική δικαιοσύνη έκανε το απόλυτο τρία στα τρία. Σε δύο σημαντικές υποθέσεις -υποκλοπές και Καραϊβάζ- η εισαγγελία του Αρείου Πάγου πρότεινε για τη πρώτη πως δεν υπάρχει σχέση πολιτειακών παραγόντων και predator και στη δεύτερη, η εισαγγελική έδρα του δικαστηρίου την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Ποντιακό γλέντι στη Νέα Σάντα Κιλκίς



Πέτρος Παππάς: Απόλυτη εγκατάλειψη του Κέντρου Υγείας Τήνου καθώς και των περισσότερων Κέντρων Υγείας των νησιών μας

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Το Κέντρο Υγείας Τήνου, όπως και τα κέντρα υγείας των περισσότερων Νησιών είναι απόλυτα υποστελεχωμένα, όπως διαπιστώνει ο Πέτρος Παππάς σύμφωνα και με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ η οποία σε ανακοίνωση της κάνει έκκληση για άμεση στελέχωσή του, ενόψει του 15 Αύγουστου.

Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτανεία της Μεταμορφώσεως στην Νέα Σάντα Κιλκίς (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δελτίο τύπου Φιλαρμονικής Νέας Σάντας
Με τον Μεθέορτο Εσπερινό και την Λιτανεία της Εικόνας της Μεταμορφώσεως του Κυρίου ολοκληρωθήκαν, Τρίτη 6 Αυγούστου 2024 οι εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νέας Σάντας Κιλκίς.

Έληξε το δίπλωμά σου; Δες αναλυτικά ποια είναι η διαδικασία ανανέωσης

Αν το δίπλωμα οδήγησής σου λήγει, έχει λήξει ή έχει το παλιό δίπλωμα (γιατί είσαι άνω των 65), τότε θα πρέπει να το ανανεώσεις το συντομότερο.

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Δημόσιου ΚΤΕΟ Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το κουφάρι του Δημόσιου ΚΤΕΟ Κιλκίς. Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024. Το Δημόσιο ΚΤΕΟ Κιλκίς, σταμάτησε τη λειτουργία του πριν από περίπου 12 χρόνια.

Αστρική περιπλάνηση

Του Κώστα Μπούζα
Όπως κάθε βράδυ, καθόταν σ’ ένα βράχο, στην ακροθαλασσιά, και κοίταζε τα άστρα. Η εικόνα δεν με εξέπληξε. Ήταν εξάλλου κάτι που είχα συνηθίσει, όπως και η μόνιμη ποιητική του διάθεση.