Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

"Δεν βοηθάμε στα σχέδια των διαρρηκτών..."


Οι Αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν
Φέτος το καλοκαίρι δεν ανακοινώνουμε την απουσία μας με CheckIn και stories στις διακοπές. Δεν βοηθάμε στα σχέδια των διαρρηκτών.

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας


Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 14 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Ατομικό ρεκόρ για τον Βαγγέλη Παυλίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18


Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Με αθρόα συμμετοχή Συλλόγων από όλη την Ελλάδα και με περισσότερους από 1.500 αθλητές πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στις 10 και 11 Ιουλίου 2021.

«Οι κάτοικοι της Παιονίας θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα από το κατάστημα του ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) Αξιούπολης.»


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκαν την Τρίτη 13 Ιουλίου στην Αθήνα με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ Παναγιώτη Δουφεξή.

"Ο Κήπος" του Bruce Gooch στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς κάνει θεατρική στάση στον ‘’Κήπο’’, σε μια τρυφερή ιστορία διαπραγμάτευσης των διαπροσωπικών σχέσεων και της αντοχής τους, που θα ανθίσει αύριο βράδυ σαν το νυχτολούλουδο στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

"Η νέα τάξη πραγμάτων... είναι ο καπιταλισμός στο ιμπεριαλιστικό του στάδιο"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Αυτοί που ανάγουν ότι όλα τα δεινά που βιώνουν οι λαοί είναι απόρροια μιας στρατηγικής νεοταξικών δυνάμεων φροντίζουν πάντα να μην ονομάζουν αυτές τις δυνάμεις.
Και δεν μιλάμε για το απλό εργαζόμενο – αυτοαπασχολούμενο – συνταξιούχο – νέο, νέα που αγωνιούν με αυτά που συμβαίνουν και καθημερινά βομβαρδίζονται από όγκο ακατέργαστων πληροφοριών και μπορεί να παγιδευτούν σε ερμηνείες που έχουν για βάση την συνομοσιολογία, αλλά για αυτούς που δρούνε μόνιμα παραπλανητικά και αποπροσανατολιστικά απέναντι στον λαό εξυπηρετώντας σκοπούς της κυρίαρχης τάξης και πολιτικής.

«Αρνείται συνάντηση με Χρυσοχοΐδη η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής για την υπόθεση της 18χρονης από την Ηλιούπολη»


«Αρνείται συνάντηση με Χρυσοχοΐδη η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής, για την πλήρη διαλεύκανση των διαδικασιών της Αστυνομίας, στην υπόθεση της 18χρονης από την Ηλιούπολη»
Δελτίο τύπου της βουλεύτριας Κιλκίς και αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου
Αίτημα συνάντησης της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, διά εκπροσώπων της ή δια του Προεδρείου της, έθεσε σήμερα η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Α΄Αντιπρόεδρος της Επιτροπής, κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου, στην Προέδρο της Επιτροπής, κ. Καραμανλή. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 13/7/2021, 9:48 μ.μ.


Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθησαν χθες (12 Ιουλίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε αγροτική περιοχή, μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό συνεργό τους, 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών.

Πρωτιές για το Kinesis fight club


Δελτίο τύπου Kinesis fight club
Στο 4ο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών Τημενίδαι στην Κατερίνη συμμετείχε το Kinesis Fight Club με δύο αθλητές στις 11 Ιουλίου στην Κατερίνη.

"Ευτυχία Δανίδου, τα θερμά μας συγχαρητήρια για τα 19263 μόρια που πέτυχες στις Πανελλαδικές"


Υπογράφει η Γεωργία Σινάνη
Διευθύντρια του Λυκείου Μουριών
 
Η πρωτόγνωρη, φετινή σχολική χρονιά 2020 – 2021 κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο για το ακριτικό ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών. Με μεγάλη χαρά αλλά και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τη μαθήτριά μας – και πολύ σύντομα φοιτήτρια σε σχολή της επιλογής της – Ευτυχία Δανίδου, της οποίας η επίδοση στις Πανελλαδικές εξετάσεις την καθιστά αριστούχο, με 19263 μόρια στη βαθμολογική της συγκομιδή.

(Video) Παραδόθηκαν τα σχολικά βιβλία 2021-2022, για τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Κιλκίς

Παραδόθηκαν τα σχολικά βιβλία 2021-2022, για τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Κιλκίς, την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021.

Κορωνοϊός (13/7/2021): 3.109 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 4 θάνατοι και 133 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.109, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 444.783 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 164 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.953 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Ο Πέτρος και ο Λύκος" απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Ο Πέτρος δε φοβάται τους λύκους και ας λέει ο παππούς ότι είναι επικίνδυνοι... Είναι επειδή ο παππούς είχε δει λύκους εκεί τριγύρω ενώ το αγόρι όχι. Μέχρι βέβαια τη μέρα που άφησε ανοιχτή την πόρτα του φράχτη και βγήκε έξω από το κτήμα τους.

Νέο κύμα καύσωνα από Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 13/13-07-2021) που ισχύει από την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.

Θέση εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (13/7/2021)


Μεγάλη εμπορική εταιρία με έδρα στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, ζητά υπάλληλο άνδρα. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή άδειας οδήγησης Γ' κατηγορίας.
Τηλ. 23410 25770
e-mail: ioarizan@otenet.gr


Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Κ. Κιλτίδης : «Αρνούμαι να συμβιβαστώ με φαινόμενα παρακμής της πολιτικής»


Του Κώστα Κιλτίδη
Πριν δύο χρόνια θέλησα να συμβάλω στο σταμάτημα από τον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι ευγνώμων γιατί η πλειοψηφία των εναπομεινάντων φίλων μου στη Νέα Δημοκρατία δεν υπήρξαν αγνώμονες και αχάριστοι. Η πλειοψηφία όμως των φίλων μου απουσίαζε (Υπερήλικες- φυγή νέων- και ιδίως αποκοπή των περισσότερων από τη Νέα Δημοκρατία).