Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη είναι βόμβα στα θεμέλια των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας


Ανακοίνωση Επιτροπής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Πριν στεγνώσει το μελάνι από την απάντηση της Ν. Δ σε δημοσίευμα της Επιτροπής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς που επεσήμανε τους φόβους για πιθανή υποβάθμιση των Νοσοκομειακών μονάδων του νομού μας, έρχεται ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες που εκφράσαμε και να εκθέσει ουσιαστικά τους ισχυρισμούς της Τ.Ο της Ν.Δ.

Κιλκίς: Πρόγραμμα προβολών Περιφερειακού Κινηματογράφου για αυτή την εβδομάδα

Σε Νέο Αγιονέρι, Γαλλικό και Μάνδρες ανάβουν αυτή την εβδομάδα οι προβολείς του Περιφερειακού Θερινού Κινηματογράφου. Οι μικροί σινεφίλ θα απολαύσουν τις περιπέτειες των '' Σκανταλιάρηδων'' ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη προβολή με την ''Ευτυχία'' για όλη την οικογένεια.

Δεν είναι η πρώτη φορά...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιλκισιώτης εκπαιδευτικός-συγγραφέας Νίκος Κωνσταντινίδης συμμετέχει στα ιστορικά, τα πολιτιστικά και τα πνευματικά δρώμενα. Εκτός από την πολυετή συγγραφική και αρθρογραφική του παρουσία, την πρόσφατη βράβευση του από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας, συμμετέχει «αθόρυβα» και σε εκδηλώσεις του οργανωμένου ποντιακού ελληνισμού, όπως ως κεντρικός ομιλητής σε φεστιβάλ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας και στην εκδήλωση για την Ανέγερση προσφυγικού μνημείου στο μέρος των Απολυμαντηρίων της Καλαμαριάς.

Κιλκίς: Δύο και μία σοπράνο τραγουδούν στον Κήπο


Με μια βραδιά λυρικού τραγουδιού αποχαιρετίζει τον Ιούλιο λίγο πριν τη δύση του το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς! Τρεις υψίφωνοι τραγουδούν στον ''Κήπο'' άριες από γνωστές όπερες, αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες, έντεχνα τραγούδια από όλο τον κόσμο καθώς και τραγούδια μεγάλων κλασικών Ελλήνων συνθετών. Το μουσικό αφιέρωμα θα συμπληρωθεί από το επετειακό χρώμα για τα 200χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Φαντασμαγορική γιορτή του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"
Ήταν όλοι εδώ. Η Γιορτή του "Παιδόκοσμου" του Αλέξανδρου Κιλκίς ήταν πραγματικά φαντασμαγορική με διασκέδαση, παιχνίδι και πολλά δώρα για τα μέλη μας.

"Σπουδάζω στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Κιλκίς, για να έχω δουλειά, μισθό και προϋπηρεσία"


Κορωνοϊός (27/7/2021): 3.593 νέα κρούσματα (14 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 8 θάνατοι και 142 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.593, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 482.145 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 124 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.343 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήμος Κιλκίς: Σε εξέλιξη η ενημερωτική εκστρατεία υπέρ των εμβολιασμών


Με κεντρικό σύνθημα ''Εμβολιάζομαι Τώρα'' ο Δήμος Κιλκίς κορυφώνει την ενημερωτική του εκστρατεία για την προώθηση των εμβολιασμών στα διοικητικά του όρια.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 27/7/2021, 3:47 μ.μ.


Συνελήφθη άμεσα 39χρονος μετά από περιστατικό άσκοπων πυροβολισμών στην περιοχή του Ευόσμου

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού, μετά από περιστατικό με άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στις 12.00 το μεσημέρι.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/7/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρώτη επιλογή και στην Κολύμβηση
H Ακαδημία Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς αποτελεί την πρώτη σας επιλογή για να ακολουθήσουν τα παιδιά σας αυτό το πολύ όμορφο άθλημα.

Κιλκίς: Live streaming αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή


Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας προσκαλούν στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς να παρακολουθήσετε απευθείας από το Επταπύργιο σε live streaming το αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή στις 28 Ιουλίου, μία παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 2021 με ελεύθερη είσοδο.