Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

(Video) Εντυπωσιακά πλάνα από τη "Γέφυρα του Κιλκίς"

Εντυπωσιακά πλάνα από τη "Γέφυρα του Κιλκίς", την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

Τράπεζα Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου: Κλείνουμε τα 15 …και συνεχίζουμε


Γράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Τέτοιες μέρες πριν από 15 χρόνια αποφασίστηκε η επαναλειτουργία της τράπεζας αίματος ΆΣΠΡΟΥ στην οποία μετέπειτα συνέπραξε και το ΑΞΙΟΧΏΡΙ και συνεχίζει πλέον ως μία και ενιαία και για τα δύο γειτονικά χωριά του Δήμου μας.

«Τα Άγρια Πουλιά ανήκουν στη ΦΥΣΗ» - Το νέο spot της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ είναι στον αέρα

Με ένα νέο τηλεοπτικό - ραδιοφωνικό spot, σε εκφώνηση του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου, η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία ξεκινά μια νέα πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με στόχο να μπει ΤΕΛΟΣ στην παράνομη παγίδευση και εμπορία άγριων πουλιών, μια βάρβαρη, μη επιλεκτική και απαρχαιωμένη πρακτική που δυστυχώς παραμένει «ζωντανή» σε πολλές περιοχές της χώρας μας.

Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022.

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου στο Πολύκαστρο, την 31η Ιανουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Β' Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός για το έτος 2022 αφιερωμένος στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι ο φορέας πολιτισμού της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που έχει σκοπό την ενίσχυση και προαγωγή της πολιτιστικής ζωής και καλλιτεχνικής παιδείας και δημιουργίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κορωνοϊός (27/1/2022): 19.712 νέα κρούσματα (78 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 112 θάνατοι και 633 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.712, εκ των οποίων 70 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.867.935 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 49.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 380 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.113 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τα διαρκή διδάγματα του Ολοκαυτώματος

Γράφει η Ραλλού Γιαννιού*
Η 27η Ιανουαρίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ότι είναι η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος από το ναζιστικό καθεστώς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν ξεχνάμε τις θηριωδίες της Ναζιστικής Γερμανίας εις βάρος 6 εκατομμυρίων Εβραίων Γυναικών, ανδρών και παιδιών.

Ενδέκατη νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς στην παγωμένη Αριδαία


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Νέα νίκη για την ομάδα μας επί του ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 43 - 91, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία», συνολικής δαπάνης 490 εκατ. ευρώ


Μετά τη συνεργασία που είχε με τον ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιο Λιβανό, η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου, υπέγραψε σήμερα την πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης για συμμετοχή στο μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Παύονται οι ανταποκριτές του ΟΓΑ των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας


Με απόφαση του Διοικητή του e- ΕΦΚΑ στις 31 Ιανουαρίου παύονται από την άσκηση των καθηκόντων ανταποκριτή ΟΓΑ – e - ΕΦΚΑ τριάντα δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Κιλκίς και είκοσι του Δήμου Παιονίας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 27/1/2022, 4:48 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
· Συνελήφθη χθες (26 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει κρύψει μέσα σε μη λειτουργικό υδραγωγείο ποσότητα κάνναβης βάρους 350 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Θετική στον κορωνοϊό η Μαρία Σπυράκη


Η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη βρέθηκε σήμερα θετική στον κορωνοϊό, μετά από εβδομαδιαία εξέταση ρουτίνας PCR, στην οποία υποβλήθηκε. Η κ. Σπυράκη ανακοίνωσε ότι είναι θετική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας τα εξής: «Ο COVID-19 με βρίσκει τριπλά εμβολιασμένη και έχοντας κάνει επιπλέον και το εμβόλιο της γρίπης. 

Εξιχνιάσθηκε κλοπή 300.000 ευρώ από οικία ηλικιωμένης σε χωριό του Κιλκίς


- Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, οι οποίοι είναι έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης
- Πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει βλάβη
- Της ζήτησαν να συγκεντρώσει τα χρήματα που είχε στο σπίτι δήθεν για να τα προστατέψει, τα οποία και αφαίρεσαν

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από οικία ημεδαπής γυναίκας σε περιοχή του Κιλκίς.